eşim sandığım gibi anlayışlı değil galiba

baştan bana yaklaşınca diyorum ki bugün acıyor, sadece yüzeysel yapmak için uyarıyorum. tamam diyor ama o ana gelince zorluyor kaç kere dur yapma demek zorunda kalıyorum. yani istemediğim halde hiç beni duymuyor.
İlişki olmadam günlük hayatınızın içinde de mi acınız oluyor?

baştan bana yaklaşınca diyorum ki bugün acıyor, sadece yüzeysel yapmak için uyarıyorum. tamam diyor ama o ana gelince zorluyor kaç kere dur yapma demek zorunda kalıyorum. yani istemediğim halde hiç beni duymuyor.
yüzeysel nedir arkadasım ? ne kadar saçma bir şey söylüyorsunuz kocasınıza . bence siz kendinizi kasıyorsunuz bu yüzden oluyor doktor edavizinize devam edin .geçmiş olsun

Kesinlikle ön sevişme şart bunu istekli yapmanız lazım. Hemen olaya girmeyin acıması normal çünkü kendini kasıyorsun farkında bile olmadan.Bunun nedeni yaşadığımız toplum cinselliği kadınlara öcü ve acı verici birşey gibi yansıtıyor kadınlarda vajinismus yada ilişki yaşasalar bile zevk alamıyor.

Canım o kadar acı olması normal değil enfeksiyon ya da kist vb. Bir durum olabilir istersen bir muayne ol. Evliliğin ilk aylarında aranızın bozulmasına sebep olmasın bu durum

hatta başlamadan önce söylüyorum bugün acıyor diye. yani yüzeysel yapması için. tamam diyor ama o anda hiç beni duymuyor yine yapma demek zorunda kalıyorum ki desem bile en az bir kaç kere dedirttiriyor

Ama daha başlamadan acıdığını nereden biliyorsunuz

Acil doktora gidin yara mı var öğrenin yine kayganlaştırıcı ile deneyin

yüzeysel nedir arkadasım ? ne kadar saçma bir şey söylüyorsunuz kocasınıza . bence siz kendinizi kasıyorsunuz bu yüzden oluyor doktor edavizinize devam edin .geçmiş olsun
neden saçma birşey olsun, acıyorsa acı çekmek zorunda mıyım ya da benim de zevk almamam mı gerekiyor? ben iki ayrı doktora gittim önemli birşey görmediler ilk zamanlar acı olur demişti. ve küçük bir yırtık olmuş bir hafta ara verin ilişkiye demişti. ama tekrar gitmek için bekliyorum daha yeniyiz belki düzelir diye.

Anladığım kadarıyla siz biraz da acıyacak diye şartlamışsınız kendinizi. "Biliyorum acıyacak, uyarıyorum önceden" demişsiniz.

Krem değil kayganlaştırıcı deneyin. Yine çözülmezse dr görünün mutlaka.

Evliliğin bu kadar başında eşinizi sürekli reddederseniz ilişkiniz oturmaz, hatta eşiniz soğumaya başlar hem sizden hem evlilikten.

Bir de eşinizden ziyade siz trip atmışsınız. Sabah işe giderken gayet normal davranmış ama siz konuşmamışsınız. Bunu yapmayın. Çözüm bulmaya çalışın. Aksi halde siz kaybedersiniz.

neden saçma birşey olsun, acıyorsa acı çekmek zorunda mıyım ya da benim de zevk almamam mı gerekiyor? ben iki ayrı doktora gittim önemli birşey görmediler ilk zamanlar acı olur demişti. ve küçük bir yırtık olmuş bir hafta ara verin ilişkiye demişti. ama tekrar gitmek için bekliyorum daha yeniyiz belki düzelir diye.
Farklı bir dr a git. bi de detaylı muayene oldun mu merak ettim.kist v.b bisey olabilir,psikolojik olabilir .yeniyiz belki düzelir demişsin ama bu gidişatla zor önce senin istemen lazım birşeylerin düzelmesi için böyle erteleyerek kurallar koyarak olmaz bu iş

dr banu çiftçi'nin vajinismusla ilgili videolarını izleyin derim. kendisi yaşadığınız bu durumun da aslında vajinismus olduğunu anlatıyor. zira içeri girse de karşılıklı haz olmayan ilişki normal bir cinsel ilişki sayılmıyor.
yaşadığınız psikolojik bir durum ve bunu tedavi etmedikçe acı çekmeniz kaçınılmaz.
eğer bedenen bir engeliniz yoksa ki sanmıyorum bu anlamda uzman kişilerden destek almanız gerekir.
eşiniz de haksız veya anlayışsız değil. sevdiği kadınla olan her erkek gibi cinselliği yaşamak ve beraber haz almak istiyor.

Bazen şaşırıyorum yahu. Neredeyse kadına sık dişini, adam bitirsin işini diyeceksiniz.
kadın istemiyorsa istemiyordur.

B bendekidurumlar size de hak veremedim.
ilişki istemiyorken eşinizin denemeye devam etmesi yanlış.
sizin de sorunu çözmeden zamana bırakmanız yanlış.
Tekrar doktora gidin. Eğer doktorunuz fiziksel bir sorun görmüyorsa psikoloğa gidin.
Çünkü daha başlamadan acıyacak biliyorum, dururken bile acıyor vs normal değil.
belki psikolojik olarak hazır değilsinizdir.

2 ay kabul edilebilir bir zaman. Ama geciktirmeyin doktora gitme işini.
eşiniz için söylemiyorum bunu, sağlıklı cinsel ilişki sizin de ihtiyacınız.

Hayır oturduğunuz yerde düzelmez,fiziksel sorun yok demiş iki doktor ki sizin şu tavrınız bile psikolojik olduğunu gösteriyor.Acıya şartladığınız için acı yaşıyorsunuz.
Bugün acıyor,acıyacak biliyorum demek psikolojik.
Bu konular için uzmanlar var yardım almalısınız.

normalde pek olmuyor ama hissediyorum otururken vs. ilişkiye girerken acıyacağını biliyorum çünkü daha önce denediğimiz oldu
Siz önden kendinizi şartlamışsınız gibi geldi bana acıyacak acıyor diye.
Kaçınarak bunun üstesinden gelebileceğinizi de sanmıyorum.
Acilen bir uzmandan yardım alın.

Bazen şaşırıyorum yahu. Neredeyse kadına sık dişini, adam bitirsin işini diyeceksiniz.
kadın istemiyorsa istemiyordur.

B bendekidurumlar size de hak veremedim.
ilişki istemiyorken eşinizin denemeye devam etmesi yanlış.
sizin de sorunu çözmeden zamana bırakmanız yanlış.
Tekrar doktora gidin. Eğer doktorunuz fiziksel bir sorun görmüyorsa psikoloğa gidin.
Çünkü daha başlamadan acıyacak biliyorum, dururken bile acıyor vs normal değil.
belki psikolojik olarak hazır değilsinizdir.

2 ay kabul edilebilir bir zaman. Ama geciktirmeyin doktora gitme işini.
eşiniz için söylemiyorum bunu, sağlıklı cinsel ilişki sizin de ihtiyacınız.
Aslında böyle yazılmasının sebebi konu sahibinin direkt eşini anlayissiz olarak nitelendirmesi tabi ki bu iş karşılıklı istekle olmalı ama konu sahibi kendiliğinden geçecek psikoloji ile durumu ertelemiş gibi görünüyor eşini suçluyor bu durum 1-2 yıl böyle devam ederse zaten araya soğukluk ve problemler girer

Aslında böyle yazılmasının sebebi konu sahibinin direkt eşini anlayissiz olarak nitelendirmesi tabi ki bu iş karşılıklı istekle olmalı ama konu sahibi kendiliğinden geçecek psikoloji ile durumu ertelemiş gibi görünüyor eşini suçluyor bu durum 1-2 yıl böyle devam ederse zaten araya soğukluk ve problemler girer
o sırada acıyor diye bana sürekli tekrar ettirmesi ama onun devam etmeye çalışması beni duymaması anlayışsızlık gibi geliyor. istediğim şey sadece sevişmeye odaklanması, acıyorsa ilişkiye zorlaması değil. konuşunca da evlendikten sonra ona odaklandım diyor, bizim sevgililik dönemimizde oldu abartmadan birşeyler yaşamıştık ama ilişkiye girmemiştik.

Bence fazla kasıyorsun

1 buçuk yıllık evliyim eşimle ilişkiye gireceğimiz zaman aklımda acıyacak diye düşününci acıyor ama kendimi salınca acımıyor. Sizin sorununuz acı değil psikolojik. Kendinizi şartlıyorsunuz.. İlk zamanlardaki acıyı yaşamazsınız ve şu da bir gerçek ki ilişki yaşadıkça alışıyorsun. Olmaz yapmayalım dedikçe alışamazsın da.. Hee bir de eşiniz trip atmamış tribi siz atmışsınız bu durumda da siz eşinizin sandığı kadar anlayışlı değilsiniz galiba 😏😏

Eşiniz yine öperek gitmiş, siz alınganlık yapıyorsunuz tabiki iki tarafın da istediği zaman olur bu işler ama eşinizin de en doğal hakkı bunu istemek. Biraz açık olacak ama yapa yapa alışacaksın. Ya da en son çare olarak yine bir doktora gitmeniz gerekiyor

Bence fazla kasıyorsun

1 buçuk yıllık evliyim eşimle ilişkiye gireceğimiz zaman aklımda acıyacak diye düşününci acıyor ama kendimi salınca acımıyor. Sizin sorununuz acı değil psikolojik. Kendinizi şartlıyorsunuz.. İlk zamanlardaki acıyı yaşamazsınız ve şu da bir gerçek ki ilişki yaşadıkça alışıyorsun. Olmaz yapmayalım dedikçe alışamazsın da.. Hee bir de eşiniz trip atmamış tribi siz atmışsınız bu durumda da siz eşinizin sandığı kadar anlayışlı değilsiniz galiba 😏😏
dün gece ben yapmayalım çok uykum var hastayım dedikçe kıyafetlerimi çıkarması ve geri giyinmesi sinirimi bozdu

X