eşim "sana bakarım işten çık" diyemedi :'(

o zaman yerinizde olsam bunu eşimle paylasırdım senden boyle bir beklentim vardı, hergun is yerinde sorun yasıyorum ama senin ertelemelerin nedeniyle hergune mutsuz baslıyorum ve o sevmedigim istemedigim is yerine gidiyorum diyin,
ama bunu suclayarak degil de sıkıntınızı paylasır gibi soyleyin, eşinizin de anlayacagını dusunuyorum...

fakat memurluk sınavı gibi bir alternatif koymussunuz eşinize, o sizin gecici sureyle degil tumuyle calısmak istemediginizi dusundugu icin biraz birikim yapmanızı ve islerinizi yolunuza koymanızı bekliyor olabilir ki durum boyle ise yerinde olsam ben de aynı seyi dusunurdum esinizle.

büyük harflerle noktaaa...

sizi bilemem ama arkadaş öyle düşünüyo kialyansına ve gelinliğine kadar kendisinin aldığını dile getirme gereği duyuyo
içinde kalmış işte belli ki

kızzzzzzzzzzzzz sen hamilemisin maşallah hayırlı doğumlar versin rabbim yorumun içinde sağol

Avrat ne demek Allah aşkına? Bunun adı kültür değil yozlaşmadır. Geriye gitmektir. Erkeğin eşşek gibi calısıp ev gecindirdiği günlerin birinde, kadın evde esra erol izlerken küt diye aldatılır ama sırf ekonomik gücü olmadığı icin susup oturur.

Kadını meta olarak görmekten vazgecin. Bilincli bir insan çalışırken asla kendisine ikinci sınıf insan muamelesi yapılmasına izin vermez.

Dini konulara girmek bile istemiyorum. Çalışır çalışmaz o ayrı mesele ama kendine baktırmak tamamen düşüncesizlik ve acziyettir.

evlilik yıldönümümüzde elbise aldım sadece 20 liraydı elbise..süslendim pasta mumlar vs...eşimin ilk söylediği söz kaç para verdn bu elbiseye yani gerçekten güzel bi çift söz sadece ...

Canım neden üzerine alındın anlayamadım? Arkadaş stres olmuş belliki eşinden destek alamamış morale ihtiyacı var, kötü bi işyerinde çalışıp mutsuz olmasın kimse, sağlık gidiyo bi süre sonra..Tozcuklar lafını da aynen iade ediyorum sana...

bunu araştırcam teşekkür ederm canım

merhaba cnm seni çok iyi anlıyorum benimde yeri geliyor iş yerinde altından kalkamıyacağım problemlerim oluyor bende bir çok kez işten çıkmayı düşündüm ama eşimden destek göremediğim için çıkmadım gerçi birazda eşimin eline bakmak koyar bana ben 19-20 yaşımdan beri çalışmaya alışmışım evde oturmak kıt kanaat geçinmek çok koyar bana sen bazı şeyleri göze alıcaksan eşinle otur konuş ama senin çalışmanı isteyen bir eşin var ve evde oturduğunda sana maddi anlamda pekte yardımcı olacağını sanmıyorum... bence bir kadının her zaman için evde oturma birazcık rahat etme evde bebeğini büyütme kredisi olmalı bunu anlayışla karşılamayan eşleri anlamıyorum eşim de dahil...

sizi bilemem ama arkadaş öyle düşünüyo kialyansına ve gelinliğine kadar kendisinin aldığını dile getirme gereği duyuyo
içinde kalmış işte belli ki
valla almışsa söylemesinde de sakınca yok bence
eşi bir alyans bile alamamışsa kendisine
sonrada bana bakar mısın dediğinde de eşi onun gururunu okşayacak iki laf edemediyse
bende konu sahibinin yerinde olsaydım söylerdim yani

bu kadının toplumu şekillendirmesinden ve kadına yüklediği misyondan ibarettir..
kadını layık gördüğünüz konum bu mu..
o zaman kocanız kadınsan evini temizle çocuğuna bak, elinin hamuruyla erkek işine karışma dediğinde de doğal gelir size..
bugün biz kadınlar "kadın-erkek" eşitliği için savaşıyosak bu yüzyılda böyle bişeyi sırf erkeğe yıkma hakkımız yok.
eşitlik her yönüyle eşitliktir, iyisiyle de kötüsüyle de.
eğer erkeklerden daha düşük seviyede olduğumuzu kabul ediyosanız söylediklerinize bişey demem.
ama erkeklerle eşit olduğumzu savunuyosanız kadın çalışmak zorunda değildir diyemezsiniz..

Tozu niye bana iade ediyosunuz ben size mi toz dedim?
Farkında mısınız ama konuda esro erol izlemek istiyorumlar havada uçuşuyo evet bu pembe gözlüklerle etrafa bakmaktan başka bi'şey değildir.

evde oturan ister esra erol izler ister tiftik köpeğini parka gezdirir ne yaparsa yapar erkek bakmak zorunda.
dini konulara direk baglı girip girmeme mevzusu değil bu konu tamamen allahın lütfettiği şey
avret mahalli deniyor ya vajinaya hani bacak aramızı koruruz kollarız
erkeklerde aynı şekılde avrat'ını koruyup kollamak bakmak zorunda mecbur
ayrıca ister çalış yönetici ol ister evde yat otur aldatan erkek öyle yada böyle aldatır
üniverste mezunu çalışan bi kadın olarak diyorum bunu

sağol canım düşüncelerin için

e razı olup evlenmeseydi o zaman konu sahibi.
bile isteye göre göre kendi evlenmiş.
eşi ona bişeyler vaad edip kandırmamış ki.
konu saihibi ne zmn işten çıkmaktan bahsetse eşi yanaşmamış.
ama konu sahibi o zamanlar gelinliğini ve alyansını bile
alamayan bi adamla evlenmeyi kabul etmiş de evlenmiş
o onlara katlandı diye eşi onun işten çıkmasına razı olmak zorunda mı

Sevgili hatibulut,
'Kaynana kaynana iki bacaklı dana' diyerek açtığın konunda kayınvalidenin iki de bir size geldiğinden bahsediyordun
Şimdi evde olursan daha çok gelecek
Sen daha çok sinir olacaksın, akşam eşine çatacaksın
İşten çıksan bile yeni bir iş araman muhtemel bu yüzden

kadın çalışmak zorunda değildir
bu sözümün arkasındayım
kadın erkekte her konuda eşit değildir olamaz
kadın kadındır erkekte erkektir
ikisininde her konuda eşit olması gerektiğini iddia etmek saçmalıktır.

yada yıllık iznimi alıp kafa dinliym dimi

izin alabiliyorsan al tabi kafa dinle belki iş bakarsın o arada kafabna yatan daha raht bi iş de bulabilirsin...

bazı işyerleri öyle berbatki çalışma koşulları yoğunluk vs olsun insanı bıktırıyor ne yazıkki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…