eşim "sana bakarım işten çık" diyemedi :'(

öncelıkle cok saçma bır sey olduguunu belırtmek ıstıyorum. bana bakarmısın ne demk o senın kocan sen calssanda calısmasanda zaten sana bakacaktır.sizin esınıze olayı anlatmanz gerekırken bana bakrmısın demen saçma.ben bekarım ama yerınzde olsam kocacıgm işler gercekten zor artık dayanamıyrum baska ıs bakıcam yada ısten ayrılıcam zorlanıyorm demenzde o da sıze hayır calsmak zorndasın mı dıcek? sanmıyorum ama denemkte fayda var. bencıl olmayalım lutfenn :)

Benim algılamam neyse de sizin seviye işi zorluyo.
Pembe gözlükler, tozlar hakaret değildir. Ama sizin algılamada problem var deyip dil çıkaran yüz koymanız hakarettir.
Keşke okulunuzu okurken biraz bunları da öğrenseydiniz de fikir beyan ederken mahalle kavgasına dönmeseydi olay.

Konu neden geyiğe dönmüş gibi :44::44::44:

Ayy lütfen kırılmayın ama ben eşime bana bakar mısın diyeceğime yerin yedi kat altına girerim daha iyi. bence bu çok kendini aşağılayıcı bir durum. evlilikte benim ona bakmam onun bana bakması diye bir durum söz konusu değildir zaten kazanılan para ortak kullanılır. senin paran benim param yapılmaz, yapılıyorsa evlilik olmaz. Bana bakar mısın cümlesi, sana muhtac olcağım, kendi başıma birşey yapamayacağım demektir. çağımızın kadını bunu yapmamalı. çalışmak gibi güzel bişey var mı ya????

Arkadaşlar gaza gelmeyin lütfen
Herkes farklı fikirlere sahip olabilir ama birbirimize saygılı olmalıyız
Ağır ithamlarda bulunmayalım birbirimize
Bu kadar kitlesi büyük bi platformda gerek yetiştirme tarzı gerekse kişisel özellikler sebebiyle farklı görüşlerde olmamız çok normal

Kimisi eşitliğe inanır, kimisi inanmaz
Ama bir derdim var bölümüne konu açıp mevzu bu kadar uzamış insanlar sinir kat sayısı yüksek bi şekilde tartışırken konu sahibinin gülmesi bana normal gelmiyor

Biraz sakin lütfen
Ben çalışmaktan yanayım ama çalışmam diyene de saygı duyarım
O onun tercihi
Ben çalışıyorum; borcum var, kimseye güvenim yok, ayrılık veya ölüm bizler için diye düşünüyorum
Bu kadar
Çalışmayan kardeşlerime de benim yerime de uyuyun sabah uykusunda çok zorlanıyorum diyorum
Hoşça kalın

burası gene karışmış....

bence kadın erkek eşit değildir. kadının birçok yönden erkekten üstün tutulduğu yer vardır...

evde çocuk bakmak, hatta emzirmek zorunda bile değildir.

arkadaşın isteyini anlıyabiliyorum. ama zamanlaması yanlış. oturup konuşmalıydı. pat diye işten çıkayım mı die mesajla sormamalıydı... artısı eksisiyle konuşabilmeliydi eşiyle...

mesela benim bir dönem çok zorlu geçti. iş yerim çok sıkıntılıydı. hem hastalık hem iş yeri sıkıntısıyla çoğu kez işimi bırakmak istedim. ama eşimle konuşunca başka yollara gitmeye karar verdik. eğer fevri olup işimi bıraksaydım belkide pişman olacaktım. ama ben şimdi bebeğimiz olana kadar çalışmak istiyorum. bebiş olduğunda evde olacağım zaten, evde durabilirmiyim gibi soruları yanıtlayıp öle karar alacağım inş... sanada bunu tavsiye edebilirim. iş yerin çok kötüyse iş değişiklikliğine git.

Yaaa çalışan çalışsın çalışmayan çalışmasın
neden bazı hanımlar yok mecbur çalışacaksın kocanla beraber evi geçindireceksin mantığındalar anlamıyorum.
bu kişinin kendi tercihidir nası isterse öyle yaşar.

Bana hakaret etme hakkını sana veremem
seni kibliyorum

ben sana hakaret etmedim ki niye zoruna gitti.nerde hakaret var?
"sizin gibiler" derken kadın ve erkeğin eşit olmadığı, kadının evde oturup çocuklarına bakması gereken kişiler olduğunu iddia eden kesimden bahsettim.
bunu iddia etmiyo musunuz, yanlış mı anladım?kadın erkek eşit değil dediniz.
benim yazdıklarım da kadının erkekten aşağı olduğunu ve kadının görevinin çocuk bakmak ve ev işi yapmak olduğunu savunan insanların sebep oldukları şeylerdi.bu hakaret değil yani
bi kadın çalışmazsa tabi ki başına saydığım şeyler gelecektir bu çok doğal..
okuyunca yazdıklarımı pek hoşunuza gitmedi sanırım, hakaret gibi geldi..haklsınız..ama hepsi gerçek malesef..

Hayati tv izlemekten cocuk emzirmekten ibaret goren kadınlara aciyorum...

Bir insanın kendini kucultmesi ne kadar cirkin...

okuyacagız özgüvenimizi kazanacagız istersekte çalışacagız ama MECBUR DEĞİLİZ... asla...

Ama elin oğlu da bize bakmak zorunda değil asla. Çalışmayan kadınla birlikte olur onunla evlenirdir. Devir tek maaşla yaşama devri değil.

Neyse herkes fikir beyan ediyor. Birazdan ortalık karışır zaten, "başına gelsin de gör" noktasına geldik.

Nasıl deniyordu .... Budur, nokta ...

Niye konuya hep dinden giriliyor anlamıyorum
Erkeğin evine bakması farzdır evet, peki herkes bütün farzlarını yerine getiriyor mu ? Bir erkeklerin ev bakma farzları sorgulanıyor öylemi ?
Bu günahkarlar bir tek erkekler =)
Dini açıdan verilen hükümlerle bakarsak, kocasına itaat etmeyen kadına cennet kokusu haramdır denmiştir, ne yapacağız şimdi ?
En güzeli dini karıştırmadan, bu gün ki yaşam şartlarına göre tartışmak değil mi ?
Nalıncı keseri gibi hep bana hep bana olmaz ......

erkek gücü gerektireek bir işte çalışmayın sizde. size taş taşı ya da inşaatta çalış demiyor kimse..

aynen canım sana katılıyorum
neden eleştiriyoruz başkalarını aynı düşüncede değiliz diye bunu anlayamıyorum işte

ben çalışıyorum ama çalışmak istemeyende çalışmasın canım
çalışmak zorunda değil yani sonuçta
eşiyle kendisinin kararıdır bu konu

çalışan çalışır, çalışmayan çalışmaz
herkes özgür kızlar tartışmayın <<

hatibulutun konuları çok ilgi çekiyor nedense

eminim şurada konu sahibine destek cıkanlar genelde calısmayanlardır, çıkmayanlarsa çalışanlar.
ben de zaten çalışmaktan yanayım.
erkeğin görevi evi geçindirmek de olsa kadın da elini taşın altına koysa günah olmaz heralde

Son düzenleme:

Yazdığımı anlamamışsınız ki bi'de gülmüşsünüz pes yani demişsiniz.
Bi'işte çalışırken diyorum ne fark var?
Dünyada onca kadın çalışıyo, emekli oluyo demek ki bu konuda ortaya attığınız naif/kırılgan farkı havada kalıyo biraz.
Biz ona kadınlarımız nazlı diyoruz genelde, zora gelemiyo diyoruz böylesi daha doğru sanki.
Ayrıca düzgünce sorduğum soruya sırıtmadan, alaya almadan cevap vermeniz mümkündü bence, zor şeyler değil bunlar emin olun.

erkek gücü gerektireek bir işte çalışmayın sizde. size taş taşı ya da inşaatta çalış demiyor kimse..
sen böyle düz mantık gidersen diyeceğim bişey yok
ben erkekle kadının farklı olduğu noktaya temas ettim
zaten taş taşıyan kadınada rastlamadım doğrusu
ayrıca taş taşıdığımı nerden çıkardın onuda anlamadım yaa neyse

bu devirde iki kişi çalışıyorsa gezerde ,giyerde , yerde
diyorum

her ne kadar hayalim sabah oglusumla uyumak olsada

kadınlar zora gelemiyo mu?:26:
sizi ve yorumlarınızı dikkate almıyorum
kırıcı dalga geçer gibi yorum yapan kimseyi dikkate almıyorum
ben kadın istemezse çalışmaz kocasıda gayet güzel geçindirmek zorunda evini,düşüncesindeyim size tersse bilemem tabi
sırıtmak ne biçim bi tabir
gülüp gülmeyeceğimede siz mi karar vereceksiniz?

evet kadın erkek eşit diyoruz ama hiç bir zaman eşit olmuyor ki madem eşit değil erkekler de sorumluluklarını bilecek evine bakacak...kadın erkek eşit mi? hem erkek hem kadın çalışıyor evde ama ev işi çocuk bakımı evle ilgili her şey de kadının sırtında sanki görevi gibi erkek yardım edince Allah razı olsun diyoruz madem eşitse niye kadının görevi gözüyle bakılıyor? tabi ki erkek evine bakmakla yükümlü madem örf ve adetlerimize göre kadın ev işi temizlik çocuk bakma vs görevinde mecbursa erkekte evine ekmek getirmek zorunda!! biz ne dersek diyelim yaşadığımız toplumda bu böyle..bu yorumum ilk cümlenize idi gerisine katılıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…