Pembe tozcuklar diye kullandığın lafını sana iade ediyorum canım algılamada problem var sanırım
Farkındayım da ben esra erolu izle gibi yorumlarda bulunmadım yazdığımı bi daha oku istersen..Sadece iç huzur ve mutluluktan mütevellit işten ayrılması gerektiğini onayladım. Zira ben de endüstri mühendisiyim, kadınların çalışması gerektiğini, ekonomik özgürlükleri olması gerektiğini savunuyorum, 2.5 yıl çalıştım ama bu sürede hem iştahım azaldı çok zayıfladım, hem de stresten saçlarımda saçkıran oluştu, mide rahatsızlıklarım var ayrıca. işten ayrıldım da dünya varmış dedim, dünyaya bi kere geliyorum onda da mutsuz olamam. Demekki bünyem bu stresi kaldıramıyomuş bunu öğrendim. O yüzden yorum yapıp atıp tutarken 2 kere düşün arkadaşım...
Bana hakaret etme hakkını sana veremem
seni kibliyorum
okuyacagız özgüvenimizi kazanacagız istersekte çalışacagız ama MECBUR DEĞİLİZ... asla...
Nasıl deniyordu .... Budur, nokta ...
bende merak ettiğim için soruyorum bu soruyu sorarken çok düşündünüz mü acaba
hayır yani gerçekten bir kadınla erkeğin birbirlerinden farkının ne olduğunu bilmiyorsanın pess yani..
erkekler genel olarak yaradılışları icabı kuvvetli ve soğukkanlılardır
kadınlar ise daha naif,kırılgan ve duygusaldırlar.
dahada açayım mı öğrenmek istiyorsanız
heyy allahım yaa
aynen canım sana katılıyorumArkadaşlar gaza gelmeyin lütfen
Herkes farklı fikirlere sahip olabilir ama birbirimize saygılı olmalıyız
Ağır ithamlarda bulunmayalım birbirimize
Bu kadar kitlesi büyük bi platformda gerek yetiştirme tarzı gerekse kişisel özellikler sebebiyle farklı görüşlerde olmamız çok normal
Kimisi eşitliğe inanır, kimisi inanmaz
Ama bir derdim var bölümüne konu açıp mevzu bu kadar uzamış insanlar sinir kat sayısı yüksek bi şekilde tartışırken konu sahibinin gülmesi bana normal gelmiyor
Biraz sakin lütfen
Ben çalışmaktan yanayım ama çalışmam diyene de saygı duyarım
O onun tercihi
Ben çalışıyorum; borcum var, kimseye güvenim yok, ayrılık veya ölüm bizler için diye düşünüyorum
Bu kadar
Çalışmayan kardeşlerime de benim yerime de uyuyun sabah uykusunda çok zorlanıyorum diyorum
Hoşça kalın
bende merak ettiğim için soruyorum bu soruyu sorarken çok düşündünüz mü acaba
hayır yani gerçekten bir kadınla erkeğin birbirlerinden farkının ne olduğunu bilmiyorsanın pess yani..
erkekler genel olarak yaradılışları icabı kuvvetli ve soğukkanlılardır
kadınlar ise daha naif,kırılgan ve duygusaldırlar.
dahada açayım mı öğrenmek istiyorsanız
heyy allahım yaa
sen böyle düz mantık gidersen diyeceğim bişey yokerkek gücü gerektireek bir işte çalışmayın sizde. size taş taşı ya da inşaatta çalış demiyor kimse..
kadınlar zora gelemiyo mu?:26:Yazdığımı anlamamışsınız ki bi'de gülmüşsünüz pes yani demişsiniz.
Bi'işte çalışırken diyorum ne fark var?
Dünyada onca kadın çalışıyo, emekli oluyo demek ki bu konuda ortaya attığınız naif/kırılgan farkı havada kalıyo biraz.
Biz ona kadınlarımız nazlı diyoruz genelde, zora gelemiyo diyoruz böylesi daha doğru sanki.
Ayrıca düzgünce sorduğum soruya sırıtmadan, alaya almadan cevap vermeniz mümkündü bence, zor şeyler değil bunlar emin olun.
Erkek evde oturan birini istese çalışmayan bir bayanla evlenir. Eşitlik diye bir taraflarımızı yırtıyoruz. Ama iş çalışmamaya gelince aaaaaaaa bana bakmıyorrr diyoruz. Eşiniz size dese ki ben işten çıksam bana bakar mısın ? Ne yaparız hadi mertliğe leke sürdürtmemek adına tamam dedik. En fazla 1 ay. Sonra vura vura kafasına adamı bezdiririz değil mi ? Zaten tee nişanlıyken demiş adam rengini belli etmiş. Eğer işten çıkmanızı istese, ben evlenince çalışmanı istemiyorum derdi. Ki adam köprüyü geçme zamanlarında bile çalışmanızdan yanaymış. Güçlü kadınlar her zaman daha çekicidir. Ha haksızsınız demiyorum, eşinizde ayrı odunmuş hadi yağmıyosan gürle be adam ! Ama siz şuan o işten çıkmayı o kadar istemişsiniz ki kavga etseniz de bu inandırıcı olmayacaktır. Çıkmak - çıkarılmak için yapmış gibi anlaşılabilirsiniz. Benim eşimde başlarda çıkmamı istiyordu, özel sektörde değil benimkisi kamu. Ama şimdi zorluğu gördü, geçinmenin o kadar da kolay bişey olmadığını gördü ve bana ısrar etmiyor çıkayım diye. Hatta bazen benim maaşıma kaldığımız aylar oluyor. E bu adam nasıl desin ki bana çık çalışma diye ? Evliliklerin yüzde 90'ı maddi sıkıntılardan sonlanıyor. Şahsen işinizi bırakmamanızdan yanayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?