- 28 Ocak 2023
- 823
- 1
- 284
- 18
- Konu Sahibi pinpirikli anne
-
Haklısınız doğru ama insan gelecek deyince bı tuhaf oluyor maddi açıdan iyi olur diye ama gondermiyecegim çünkü yorumların hepsi gönderme tarafından yana hepniz çok haklı konuştunuz ve yolumu kolaylaştırdiniz çok saolunValla ne kadar iyi insan olsalar da tam rahat edemeyeceksiniz. Sırf maddiyat için psikolojinizi ve çocuğun psikolojisini bozmayın bence. Eşiniz dese ki, 5-6 ay çalışıp düzen kuracağım sonra da sizi yanıma alırım, o başka. Ama git gel git gel nereye kadar
hadi hayirlisiTürkiye'de yaparsa
Sizin sayenizde ucuz kurtuldum kızlargitmiyor eşim gondermiyorum yoksa gidecekti
Sizin adınıza çok sevindim para şuan her şeyi etkiliyor ama bebeğinizin anne babayla büyümesi daha kıymetliÇok sağolun bebeğim için doğru olan yanımda olması yorumlarınız sayesinde yanımda olmasına karar verdik herşey para değil gercekten
Evet etkiliyor ama bu zamanlar geri gelmeyecekSizin adınıza çok sevindim para şuan her şeyi etkiliyor ama bebeğinizin anne babayla büyümesi daha kıymetli
Tabi ki öyle bebeğin babasiyla da vakit geçirmesi çok kıymetli maddiyat bı şekilde halledilir bazi seyler biraz eksik kalır belki geç olur ama ailenin bı arada olması kadar değerli bişey yokEvet etkiliyor ama bu zamanlar geri gelmeyecek
Tabi ki öyle bebeğin babasiyla da vakit geçirmesi çok kıymetli maddiyat bı şekilde halledilir bazi seyler biraz eksik kalır belki geç olur ama ailenin bı arada olması kadar değerli bişey yok
Evet o kadar maddi sıkıntımız yok sadece ev yada araba için gitmek istiyordu zaten memleketimizde evimiz var oğlumuz için yatırım niyetine gitmek istedi ama Rus hanimciklar cıs bize göre değilTabi ki öyle bebeğin babasiyla da vakit geçirmesi çok kıymetli maddiyat bı şekilde halledilir bazi seyler biraz eksik kalır belki geç olur ama ailenin bı arada olması kadar değerli bişey yok
Çok sevindim adınıza. Mutluluk hep sizinle olsun.Haklısınız doğru ama insan gelecek deyince bı tuhaf oluyor maddi açıdan iyi olur diye ama gondermiyecegim çünkü yorumların hepsi gönderme tarafından yana hepniz çok haklı konuştunuz ve yolumu kolaylaştırdiniz çok saolun
Çok sevindim adınıza. Mutluluk hep sizinle olsun.
Çok teşekkür ediyorum mutluluk hep sizinlede olsunÇok sevindim adınıza. Mutluluk hep sizinle olsun.
Allah bütün hanımlardan korusun diyelimEvet o kadar maddi sıkıntımız yok sadece ev yada araba için gitmek istiyordu zaten memleketimizde evimiz var oğlumuz için yatırım niyetine gitmek istedi ama Rus hanimciklar cıs bize göre değil
AminnnnnnnAllah bütün hanımlardan korusun diyelim
Sorun surda eşimin iş yerinde arkadaşları çalışmak için gidip hepsi aldatmış eşlerini ve yuvaları yıkılmış yani yaparsa kendi vicdanı ben tedbirimi alıyımda gerisi onun vicdanı. Bazen insanlar birşey yapmak için fedakarlık goterebilir bu normal esimde bejde istemem zaten gitmeyecek deAldatacak olan insanı değil eve kapatmak, elinden telefonu alsan bile komşuya camdan cama göz kırparak yapacağını yapar. Olay bence karşınızdaki insanda bitiyor tamamen. Burda da her önüne gelen kadınlar var, Rusya’da da…
burda problem Rus kadınları değil uzun bir süre eşiniz olmadan nasıl duracaksınız? Ben olsam gitmesini istemezdim. Aldatacak diye değil ama onsuz 6 ay geçirmek istemezdim.
Sırf bu yuzden istemezdim kendi evimde yaşasaydım olurduHaklısınız ama evden taşınma ihtimalim var ve ben yine kaynanamlarla yasiyacagim en azından biraz disiminizi sıkıp rahat yaşamak istiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?