eşim resti çekti sonunda...ne yapmalıyım

sonra sordum kendisine sen dedim ameliyat olsan o gün ben tatile çıksam ne hissederdine bozulurdum tabi ama napayım benimde dinlenmeye ihtiyacım vardı dedibir kaçgün sonra yine unutuldu gittisonra yine yabancı gibi ne bileyim sanki bir komsu gibi 3-4 ayda bir gelmeler falan bu yaniiii:26:

eşin haklı ama bencil sanki
tamam kendi görüşmesin ama senin görüşmenede laf etmemesi lazım
annelik yapsada yapmasada içten içe özleyebilirsin

sizin için o kadar üzüldüm ki , böyle bir anneniz olduğu için. bence eşiniz haklı olarak o anın kızgınlığı ile öyle söylemiştir. birkaç ay görüşmezsiniz. sonra da eşinizle muhatap etmezsiniz.
her ne kadar sinir bozucu olsa da ne yazık ki şöyle bir gerçek var. sizin anneniz o. tamamen bağınızı koparmayın ama görüşmeseniz de olur yani

bozuldu haliyle kırıldı kızdı...aslında kinci bir insan değildir ama bencil asla değildir onun tek istediği yakın oturunca belki daha bi kaynaşırız bana asla demedi bu olaya kadar görüşme diye bide evde tek olduğumdan annenlerede gitmen kolay olur canın sıkılmaz yanlız kalmazsın diye tutmayı kabul etmişti.başka adam olsa kaynanasına yakın ev tutmak istemezdi belkide hele ki bizim durumda...eşim aslında benim için tutalım demişti bu sonuca varıcağımızı bilsek hiç kabul etmezdik.o laflardan sonra galiba kendini aşğılanmış güvenilmemiş hissetti.haketmemiş ti gerçekten:26 hep saygılı davrandı

şakınlıkla okudum valla ne diyim ki...siz bence onların oturduğu semtin yakınına bile taşınmayın bacım...bu ne soğukluktur böyle ya...evladı için kuru ekmek yiyen canını ortaya seren anne ler var.tamamen küsmeseniz bile meraba meraba olsun ilişkiniz bence.bundan sonra sizi çağırdığında gitmezsiniz...bir kaç ay böyle geçince anlar belki her seferinde üstünün kapanmıycağını.ama değişiceenide sanmam bu yaştan sonra annelik duygusumu aşılıycaz kadına yaaa:26:evinizi uzak bir yere taşıyın.artık evladını geri kazanmak istiyorsa biraz çabalaması gerektiğini anlasın.yoksa böyle devam edicek bu iş

eşiniz cook haklı ama anne sizin anneniz görüşüp görüşmeyeceğinize siz karar verirsiniz

O kadın anne bile değil.. Boşver Kocan sana değer ilgi veriyorsa bak önüne sevgi veriyorsa sarıl kocana..

Evet annen ideal bir anne profili değil. Evet yaşananlar çok kötü. Ama annenle görüşüp görüşmeme kararı sadece sana ait. Kimsenin senden böyle bir şey istemeye hakkı yok.

Esin yerden goge hakli olsada senin kimle gorusup gorusmeyecegine karar veremez sana boyle bir sart koyamaz.

Eşin” bırak bana böyle yapılsa ben de bi daha görüşmek istemezdim . Evlat değil müşteri gözüyle bakıyolar. Tanımadıkları bir kiracı gelse bile böyle davranılmaz ki sen kızısın. Ne biçim anne ya vurdumduymaz

Neden yüz göz oldunuz ki?anladığım kadarıyla size karşı Annelik duygusu pek yok zaten kadında. Bir de maddiyata çok düşkün diyorsunuz. Bile bile neden onların evini kiralamaya kalkıştınız. Baştan hata yapmışsınız. Mesafeli durun eşiniz haklı. Anneniz kendini sorgulayıp hatasını anlarsa size ulaşır.

Ailem aşırı zengin.Zamanında kiracısı boşalan bir evleri vardı.Ben geleyim evi tutayım dedim;kira vermem diye korktular galiba istemediler bizi.Hep aklıma gelir.

E eşiniz haklı. Anne neticede arada görüşün helallik alın gönlünü hoş tutun ama aile içine sokmayın, maddi işlere hiç girmeyin. Keşke evi tutmasaydınız. Eşinizin yerinde olsam ben de aynı tepkiyi verirdim. Siz annenize belirtin durumu çok alındık daha kiracı çıkmadı, çıkmadan niye kontrat yapayım. Benim de eşimin bir gururu var ben senin kızınım sen annemsin bedava oturmayacağız anne insan yabancıya söylemez o lafları. Lütfen eşimden bir özür dile çok kırıldı. De. Bu konuşmayı yaparken eşin de yanında olsun. Ben eşlerin birbirinden bir şeyler gizlemesini doğru bulmuyorum. Ne yapacaksanız birlikte yapın.

Geçenlerde bir çoçuk annesi tarafindan işkence ile öldürüldü. Oda bir anneydi. Hadi o uç bir örnek, burda anneler üzerine konu aç, kaç kişi burda anlatir anneleri yüzünden yaşadiklari travmalari, özgüven eksikliği, sevgi eksikliği,.. Buna ben dahil.

Nefret ediyorum bu annelere yüksek statü verilmesine. Af edersin her b** yediklerinde "ama annen o" denilmesinde.

Herkes doğurabilir, ama herkes anne değil. Konu sahibin annesi, anne değil. Kizinin yaninda hiç durmadi. Paradan dolayi taşiniyorlar ve depoziti istiyorlar. Yani birak maneviyi, maddi olarzk bile desteği yok.

sevmelimi Keşke o resti eşin değilde, sen çekseydin. Eşin fazlasi ile hakli. Zaten hayatin kurali, değer vermeyenlere daha çok değer veriliyor. Değer vermeyi birak canim. Asla annenin onayini ve sevgisini kazanmayacaksin canim.

Eşin annenle görüşmeni yasaklamak konusu dışında tamamen haklı. Ama bu haklılık sizin görüşmenizi engelleme hakkı vermez sen istersen görüşür istemezsen görüşmezsin. Ben senin yerinde olsam eteğimdeki tüm taşları döker annemin yaptıklarının farkında olmasını sağlardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…