• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim resti çekti sonunda...ne yapmalıyım

eşin haklı... annen annelik yapmamış ki sana hiç. görüşmesende olur. doğurmakla annelik olmuyo..

afedersin demenize gerek yokkiii...sizin düşündüklerinizi ben yıllardır düşünüyorum da nebileyim işte doğrumu yanlışmı düşündüğümü bilmiyordum.bu konu bi patlama noktası oldu galiba.belki de sizlerden biri yerimde olsa çoktaan ipleri koparmıştı.belki yaşayan arkadaşlar bilir bir tüp bebektedavisi ne kadar zor.günlerce yatıyosun.eşim akşam işten gelir yemek yapardı. çamaşırları atar makineye çıkınca asardı... hastanede tanıştığım kişilerin çoğunndan duyuyorum annem geldi bizde kalıyor bana bakmak için diye.ister ietemez kıyaslıyosun yani...

O yüzden eşinin elini sıkı sıkı tut derim :16:

İnsanın annesi bugün varsa yarın yok ..
Ki annen tamamen farklı bir hayat seçmiş kendine

Valla eşin iyi sabretmiş adamın dediklerine.. ben olsam kocamdan önce atlardım adamın üstüne :52::52:

kendini hiç üzme herşey açık seçik ortada.. bi de derler ya akrabayla iş yapmıcaksın diye vallahi doğru :))

şöyle düşündündüm şimdi yorumları okurkenn...aslında bize evi teklif etmelerinin nedeni çocuklar ev aramasın boşuna geçsin otursunlar yabancı diil sonuçta şeklinde düşünererk yanılmışız galiba...kafama yeni dank etti:))evleri boş kalmasın kiracı çıkar çıkmaz tutulsun da bir an önce kira almaya başlayalım :))valla artık bunu da düşündüm yaaa bu kadar olur

eşin haklı ama anneyi de insan atamıyor satamıyor ki.keşke sana görüşme diye rest çekeceğine az görüş deseydi bence senin için daha iyi olurdu sonuçta şu an ne kadar annelik yapmadıysa da bu kadın seni karnında taşıdı doğurdu büyüttü belli bir yaşa getirdi annelik hakkı ödenmez:50:eşine sen haklısın istersen görüşme ama annemi de yok gibi sayamam bayramda seyranda da olsa görüşeyim diye ikna etmeye çalış canım:31:tabii bu konuşmayı eşin sakinleşince yap

şöyle düşündündüm şimdi yorumları okurkenn...aslında bize evi teklif etmelerinin nedeni çocuklar ev aramasın boşuna geçsin otursunlar yabancı diil sonuçta şeklinde düşünererk yanılmışız galiba...kafama yeni dank etti:))evleri boş kalmasın kiracı çıkar çıkmaz tutulsun da bir an önce kira almaya başlayalım :))valla artık bunu da düşündüm yaaa bu kadar olur

:28:
yaw yedi kat yabancı olsa o adamın dediği sözleri söylemez hee
ben bile sinir oldum
hakketen amma paragözlermiş...

eşin haklı ama anneyi de insan atamıyor satamıyor ki.keşke sana görüşme diye rest çekeceğine az görüş deseydi bence senin için daha iyi olurdu sonuçta şu an ne kadar annelik yapmadıysa da bu kadın seni karnında taşıdı doğurdu büyüttü belli bir yaşa getirdi annelik hakkı ödenmez:50:eşine sen haklısın istersen görüşme ama annemi de yok gibi sayamam bayramda seyranda da olsa görüşeyim diye ikna etmeye çalış canım:31:tabii bu konuşmayı eşin sakinleşince yap

konu sahibinin yerine ben yazayım:)
Kocasının dedikleri sence yutulur cinsten mi?

esin hakli kesinlikle
ama annenle gorusmeme siniri koymasi gerekmez,sonucta sadece hasta oldugun gunler bi gelip bakip geri gitmiyomu? ayda yilda 1 gun gelenin huzunden huzur pek bozulmaz

ha bence sakin sakin ha annene borclu olma, bi iyiligini kabul etme,basina kakar sonra

Anne anne diyoruz ama bi de bu hale gelen anneler var malesef.

Eşinizin tavrı çok doğru bence.

sinirli diye yapıyodur desek sakin bile olsam şahsen ben o tepkiyi verirdim.

Ne demek bu böyle.

Siz anneyi kardeşi boş verinde bitanecik eşinizle devam edin yolunuza.

walla arkadaşlar o kadar sıkıldım ki akşamdan beri sabah 7 de uyudum 3 saat...fikir yürütüp bana yol gösterdiiniz için çok sağolun iyice yanlız hissediyorum kendimi:((

Konuyu okurken,ben olsam o eve hayatta taşınmam dedim.
Neyse ki taşınmamışsınız.

Bence eşin sinirlenmekte haklı.
Ama keşke öfkesini annene değil,üvey babana yöneltseydi (niz).
Annenin doğrudan doğruya söylediği bir söz yok.
Annen,maddi konularda eşine bağımlı olabilir.Eşinin sözü üstüne söz söyleyemeyen bir kadın olabilir.
Aklıma bunlar geliyor...

Zor günlerinde yanında olmaması,ayrı değerlendirilmesi gereken bir sorun.
Geçmiş kırgınlıkları,üvey babanın hesapçılığı ve patavatsızlığıyla birleştirmenizi pek uygun bulmadım.

Yine de,eşinin annenle görüşmeni engellememesi gerekirdi.
Kendisi görüşmeyebilir.Hatta sadece kayınpederle görüşmeyebilir.
Ama annenle senin arana girmemeliydi.

bencede annenle arana girmesin zaten çok sık gelen biri değilmiş dinende aykırı ayıp onların ayıpı annen çook hatalı çook eksik ama sen vicdanen rahat olmak için evlatlığını yap yine
çünkü herkez kendınden sorumludur ne olursa olsun annen sadece senı karnında bile taşımanın hakkını ödemeyemiyoruz bunu eşine güzelce anlat ama eşinin onurunuda okşa haklı oldugunu ama sonuçta annen oldugu eşinle zıtlaşmadan ama çünkü inada biner sonra ben senin için söylüyorum annenin ne kadar hakkı varsa evladın da o kadar hakkı vardır mahserde hesap sorulan olmazsın hakkı aranan olursun

Son düzenleme:
Eşinizi geçtim böyle annem olsa ben görüşmeyi keserim ne biçim anne bu ya anne demeye bin şahit ister. Annelik ve insanlık namına bir şey göremedim ben annenizde kusura bakmayın. Byle br anne için de evinizin huzurunu bozmayın değmez çünkü.

bazı arkadaşlar aman ha görüşme diyor...bazılarıysa sonuçta annen görüş:ssz:tabikii herkesin fikri farklı olur...ama daha önceki bazı durumlarda görmezden geldim ve sonuçta annem dedim olmamış gibi davrandım ama hep yok sayılmaktan artık fenalık geldi.neden ben hep unutuyorum olanları diye düşünmeye başladım.ya 2 yıl önceki tüp bebek transferimin olduğu gün tatile çıktı kadın...ben yatak döşek nasıl zoruma gitmişti:14:sonra boşver dedim olabilir.geçen yaz denedim hiç gelmedi evinden...yine boşver dedim.yani birine boşver diyosun arkası geliyoo:ssz:

bazı arkadaşlar aman ha görüşme diyor...bazılarıysa sonuçta annen görüş:ssz:tabikii herkesin fikri farklı olur...ama daha önceki bazı durumlarda görmezden geldim ve sonuçta annem dedim olmamış gibi davrandım ama hep yok sayılmaktan artık fenalık geldi.neden ben hep unutuyorum olanları diye düşünmeye başladım.ya 2 yıl önceki tüp bebek transferimin olduğu gün tatile çıktı kadın...ben yatak döşek nasıl zoruma gitmişti:14:sonra boşver dedim olabilir.geçen yaz denedim hiç gelmedi evinden...yine boşver dedim.yani birine boşver diyosun arkası geliyoo:ssz:

Sonuçta bu da sağlıkla ilgili bir şey böyl bir durumda bile tatili tercih edip kızını yalnız bırakan anne bana göre anne değildir. Sizin vicdanınız rahat olsun bence kendinizi hırpalamayın ama anneniz yüzünden de demin de dediğim gibi eşinizle kötü olmayın çünkü anneniz buna değecek br kadın değilmiş malesef. :19:

Son düzenleme:
aslında ikinci evliliğinden olan kızına karşı muhteşem bir anne :26:hayret içinde kalırsınız ben bunu anlıyamıyorum işte...benim birde erkek kardeşim var o babamda kalmıştı şimdi başka bir ülkede 30 yaşına geldi annem hiç dememiştir özledim diye...biz ilk evliliğinden olan çocukları olduğumuz içinmi böyle oldu...:26:kızına inamılmaz annelik yapıyo

sanslısın kı esın anlayıslı ıyı bır aman sakın cnm annen(anne demeye bın sahıt)icin kocanla aranı bozma annenın yaptıgı komsu yapmaz ınsana

:53:
sanslısın kı esın anlayıslı ıyı bır aman sakın cnm annen(anne demeye bın sahıt)icin kocanla aranı bozma annenın yaptıgı komsu yapmaz ınsana

ben o yattığım zamanlarda komsum çooook yemek taşımıştır bana...annem tatildeyken:26:hayır bide tüp bebek teransfer tarihimi söylemiştim ya o güne rezervasyon yaptırmış:27::27::27:yani hasta bakıcaaama tatile çıkayım demek diiimi bu allahaşkına:27:

Back