afedersin demenize gerek yokkiii...sizin düşündüklerinizi ben yıllardır düşünüyorum da nebileyim işte doğrumu yanlışmı düşündüğümü bilmiyordum.bu konu bi patlama noktası oldu galiba.belki de sizlerden biri yerimde olsa çoktaan ipleri koparmıştı.belki yaşayan arkadaşlar bilir bir tüp bebektedavisi ne kadar zor.günlerce yatıyosun.eşim akşam işten gelir yemek yapardı. çamaşırları atar makineye çıkınca asardı... hastanede tanıştığım kişilerin çoğunndan duyuyorum annem geldi bizde kalıyor bana bakmak için diye.ister ietemez kıyaslıyosun yani...
şöyle düşündündüm şimdi yorumları okurkenn...aslında bize evi teklif etmelerinin nedeni çocuklar ev aramasın boşuna geçsin otursunlar yabancı diil sonuçta şeklinde düşünererk yanılmışız galiba...kafama yeni dank etti:))evleri boş kalmasın kiracı çıkar çıkmaz tutulsun da bir an önce kira almaya başlayalım :))valla artık bunu da düşündüm yaaa bu kadar olur
eşin haklı ama anneyi de insan atamıyor satamıyor ki.keşke sana görüşme diye rest çekeceğine az görüş deseydi bence senin için daha iyi olurdu sonuçta şu an ne kadar annelik yapmadıysa da bu kadın seni karnında taşıdı doğurdu büyüttü belli bir yaşa getirdi annelik hakkı ödenmezeşine sen haklısın istersen görüşme ama annemi de yok gibi sayamam bayramda seyranda da olsa görüşeyim diye ikna etmeye çalış canım tabii bu konuşmayı eşin sakinleşince yap
konu sahibinin yerine ben yazayım:)
Kocasının dedikleri sence yutulur cinsten mi?
konu sahibinin yerine ben yazayım:)
Kocasının dedikleri sence yutulur cinsten mi?
bazı arkadaşlar aman ha görüşme diyor...bazılarıysa sonuçta annen görüştabikii herkesin fikri farklı olur...ama daha önceki bazı durumlarda görmezden geldim ve sonuçta annem dedim olmamış gibi davrandım ama hep yok sayılmaktan artık fenalık geldi.neden ben hep unutuyorum olanları diye düşünmeye başladım.ya 2 yıl önceki tüp bebek transferimin olduğu gün tatile çıktı kadın...ben yatak döşek nasıl zoruma gitmişti sonra boşver dedim olabilir.geçen yaz denedim hiç gelmedi evinden...yine boşver dedim.yani birine boşver diyosun arkası geliyoo
sanslısın kı esın anlayıslı ıyı bır aman sakın cnm annen(anne demeye bın sahıt)icin kocanla aranı bozma annenın yaptıgı komsu yapmaz ınsana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?