eşim öyle birşey dedi ki ömür boyu unutamam

o kadar yanına olan adama bu kadar vicdansızlık yapma.

Cezalandırmak yersiz olur.
Evet kötü bir cümle olmuş ama belki hırslanman için yapmıştır.
Kötü niyeti olsa hastayken aman deyip bırakırdı

Not: dukan diyeti ile 6 kiloyu çok rahat verebilirsin

ifade edis sekli yanlış o kadar. bir art niyet goremedim ben. sizinle birlikte o surecte esinizde yipranmistir. beraber ne guzel zor gunleri atlatmissiniz. önemli olan bu bence.cok fazla kafanizda buyutup yipratmayin kendinizi. enerjinizi esinize evladiniza doya doya harcayin.. sahip oldugumuz sadece su an var. dun gecti yarinda mechul

bence gönülden dememiştir öyle olacak olsa o kadar şeyde zaten bırakırdı kolay şeyler değil yaşadıklarınız o kadar destek olduktan sonra neden onu isteyerek desin hem özür dilemiş durmayın üzerinde sadece kendiniz için zayıflayın iyi görünün kendinizi iyi hissetmek için eşinizde mıtlu olacaktır

eşimde beni hep kilolu buluyor ama ben boyuma nazaran hiç kilolu olduğumu düşünmüyorum
iki tane normal doğumla doğum yaptım biraz karın bölgem var
ama ben sorun etmiyorum eşim istiyor ki fit bir kadın olayım
sorun etmiyorum diye bana bile kızıyor ama bende ona sen de tam değilsin bana göre seninde eksik ve fazlaların var
illa kilo olarak değil başka huyları var mesela
bende onlara sinir oluyoruz bazen
evlilik birbirini tamamlamaktır böyle şeyleri dert etmeyin bence

Okadar şey yaşamışsın hep yanında olmuş..
Kötü niyetli biri olsa sen bebeğini sevmediğin zamanlar oda seni sevmiyorum diye kaderine terkederdi. Demekki oda kalbinizi sevmiş.
Bana kötü niyetli gibi gelmedi şahsen. Vesveseden kurtulun derim, hastalığınızda yanında olan biri herzaman bulunmuyor..

Ne yazık ki hastalık lafını duyunca bile ayrılacak bir çok insan var. eşiniz hep destek olmuş. Açıkçası okurken gaza getirmek için söylediğini düşündüm ben de. Ne yaparsanız yapın umarım adaletli olursunuz.

O kadar sıkıntı yaşamışsınız eşiniz hep yanınızdaymış, destek olmuş. Yanınızdan ayrılmamış. O günlere yoğunlaşın bence. Yanlış ifade etmiş kendini, bu adama tavır koymak gerçekten haksızlık olur. Kötü gününüzde hep elinizden tutmuş.

evet zor bir sezeryandı ameliyat çıkışı ömek istiyorum beni öldürün bebeğimi istemiyorum gibi cümleler kurduğumu hatirlıyorum.şuan bebeğimle çok iyiyz yani 1.5 yaşından beri ama onun öncesinde anne sevgisi görmedi kusu
amin teşekkür ederim evet kiloyu bu kadar takıp cinsellikle ilişkilendirmesi beni çok üzdü bende Allah istemedikten sonra kimse kimseye büyü yapsa bile tutmaz diye düşünmütüm ama malesef peygamber efendimize bile yapmışlar

Adam o kadar kötü gününde yanında olmuş, o cümleyi kurduktan sonra sizle birlikte üzülmüş.
Böyle bi adamı böyle bir sebepten harcamayın.
Kiloyu da kendiniz için vermelisiniz.

O kadar kriz geçirtecek ağır bi söz değil eşiniz sizi seviyor ve sizin için en iyisini istiyor böyle zamanlarda her erkek bu kadar fedakar olmaz abartmayın bence

zaten ben düzeldikten sonra evliliğimizde pek iletişim kalmadı hatta dün saydım toplam bir akşamda 19 cümle konuşmuşuz sadece ve bütün gün ikimizde evde değiliz elinde telefon sürekli oyun oynuyo kızıyla arası çok ii bana ise flört günlerimizdeki gibi ilgi ve sevgi göstermiyo içinde yaşıyor olabilir ama mesela geçenlerde elini tuttum dışarda sırf annemin komşusunu gördük diye birden elini çekti biz evliyiz ve yaptığı şeye bakın başka insanları çok fazla takan biri

Adam o kadar kötü gününde yanında olmuş, o cümleyi kurduktan sonra sizle birlikte üzülmüş.
Böyle bi adamı böyle bir sebepten harcamayın.
Kiloyu da kendiniz için vermelisiniz.
evet kiloyu zaten o beni beğensin diye değil eski bene ulaşmak için kaybettiğim güvenimi geri kazanmak için vermeliyim çünkü yaşadığım hastalıkla karakterim de olumsuz yönde değişti

mesela geçenlerde mezura ile ölçülerimi alırken yanımdaydı belim 77 cm çıktı
hmm demekki belinden 17 cm daha gitmesi gerek diyo
yani şaka mı gerçek mi belli değil sözleri beni mankenlerle kıyaslama dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…