- 23 Eylül 2016
- 9.780
- 34.237
- Konu Sahibi -mathilda-
Manipülasyon, başkalarını kendi yararı için kullanmak, kontrol etmek veya başka bir şekilde etkilemek için tasarlanmış davranış. Manipülasyon, diğerlerine karşı kendi çıkarlarının gözetilmesi dolayısıyla genellikle dürüst olmayan bir sosyal etki biçimi olarak kabul edilir.Öğrenci başka 25 yaşında iyi bir işi ve kariyeri olan bir adam başka… bakış açınızı biraz benimkine yaklaştırmaya çalışır mısınız? Onunla asla işi için evlenmedim tabiki ama bazı şeyleri düşünemiyorsunuz böyle bir durumda bşr de herşey normalmiş gibi davrandıkları için manüpile edildim
Yine aynı şeyi yazıyorsun manipüle edilmedin adama göre kendisinde her şey normal zaten seni kandırmak için ekstra Bi çabaya mı girdi hayır sana olmadığı biri gibi gösterdi mi kendini hayır yalan söyledi mi hayır. Eğer eşin otizmliyse zaten onda böyle Bi yetenek yok, istese de seni manipüle edemez. Manipüle edildim demek yerine göz ardı ettim demelisin farklı olduğunu hissetmiş ama evlenmişsin çocuk yapmışsın bunlar tamamen senin kararların biraz sorumluluk mu alsan?