Yok ya nerdeeee. Afedersiniz öpmesini emmesini vs geçtim avuçlamıyor bile kolay kolay. Kadın olduğumu git gide hissetmemeye başladımGöğsüne bile dokunmuyormuş. Napalım böyle erkeği?
Başka biri olduğuna ihtimal vermem herşeyini biliyorum adan zye. Aldatıcak bi insan da değil galiba ultra bencil seks konusunda
Ay sus deme öyle çok seviyorum onu ama işte sorunlaaar soruunlarrValla sizin esiniz biraz tuhaf,bu evlilik çok sürmez
Bende ten uyumu olmadığını düşünüyorum bariz bi şekilde. Ben fantezilere çok açığım bayılırım yani. Beni yesin yalasın tutsun isterim ama o yatakta boylu boyunca uzanıyor benden bekliyor sürekli e yeter daBunu söyleyenlerin bir çoğunda maalesef başka biri çıkıyor. Benim arkadaşımın eşi asosyaldi. Erkek arkadaşı bile yoktu, evden dışarı çıkmazdı ama kızı aldatıyormuş meğerse.
sizin durumda başka birinden ziyade teni çekiminiz yok gibi geliyor. İnsan karısını öpmez mi.
Ay sus deme öyle çok seviyorum onu ama işte sorunlaaar soruunlarr
Bence daha çok kendisinin tahrik olmasından hoşlanıyor gerisi önemli değil konuşucam bu gece ya herro ya merroKadın vücudundan tahrik olduğuna emin misin?
Bilmiyorum ve bu sorunun gerçek cevabından da çok korkuyorum açıkcasıCinsellik yoksa ve sıkıntılıysa nereye kadar devam edebileceksiniz? "Kadın olduğumu hissettirmiyor" dediğiniz kişiye sevginiz ne kadar sürebilecek ki?
Bilmiyorum ve bu sorunun gerçek cevabından da çok korkuyorum açıkcası
Bende çok alındım zaten konuşmadık etmedim sonra gönlümü almaya çalışıyorEşimim öperken kafasını çevirse gerçekten çok kırılırım. Benim için çok ağır bir hareket bu.
Onları kandırrmak zaten kolay ondan yana bi sıkıntı yok asıl sıkıntı beni tatmin etmemesi öpmemesi dokunmamasıFarklı fantaziler yapabilirsn erkekleri kandirmak kolay. Hem de cinsellik konusunda
Boşanmanın huzurunu tatmanızı isterim. Taze bekarım.Yok ya nerdeeee. Afedersiniz öpmesini emmesini vs geçtim avuçlamıyor bile kolay kolay. Kadın olduğumu git gide hissetmemeye başladım
Peki sustumAy sus deme öyle çok seviyorum onu ama işte sorunlaaar soruunlarr
Erken boşaldığı ilişkiden yarım saat sonra tekrar deneseniz? Belki o zaman süre uzar. En azından siz de bir şeyler hissedersiniz. Ama uyarılmadan da çok zor. Bilemedim valla. Mutlaka yardım almaya ikna edin bence.Evet erken boşalma sorunu da var çözüm için uğraşıyor da ama benim bedenimle alakalı tık yok adamda
Boşaldıktan sonra ona dokunamıyorum öpemiyorum da kaldı ki yarım saat sonra yeniden denicez .......şehveti kalmıyormuş ama ben mal gibi kalıyorumErken boşaldığı ilişkiden yarım saat sonra tekrar deneseniz? Belki o zaman süre uzar. En azından siz de bir şeyler hissedersiniz. Ama uyarılmadan da çok zor. Bilemedim valla. Mutlaka yardım almaya ikna edin bence.
Erkeğim diyor bir de kendine. Şehveti kalmıyormuş haspaya bak. Sizin yarım kalmışlığınız ne olacak? Adamin umrunda degil. Bu adamın nasıl her şeyisiniz?Boşaldıktan sonra ona dokunamıyorum öpemiyorum da kaldı ki yarım saat sonra yeniden denicez .......şehveti kalmıyormuş ama ben mal gibi kalıyorum
Regl sonrası bir iki kez süre uzadığı için eşim kendini tutamamıştı. O kadar kötü olmuştum ki gözlerim dolmuştu. Bunu her seferinde yaşamak çok zordur. Umarım bir çözüm bulursunuz.Boşaldıktan sonra ona dokunamıyorum öpemiyorum da kaldı ki yarım saat sonra yeniden denicez .......şehveti kalmıyormuş ama ben mal gibi kalıyorum
Bu gece sorgulayacam herşeyi gençliğime üzülüyoeum yemin ederimErkeğim diyor bir de kendine. Şehveti kalmıyormuş haspaya bak. Sizin yarım kalmışlığınız ne olacak? Adamin umrunda degil. Bu adamın nasıl her şeyisiniz?
Erkeğim diyor bir de kendine. Şehveti kalmıyormuş haspaya bak. Sizin yarım kalmışlığınız ne olacak? Adamin umrunda degil. Bu adamın nasıl her şeyisiniz?