Eşim öpüşmüyor ve beni tatmin etmiyor

Başka biri olduğuna ihtimal vermem herşeyini biliyorum adan zye. Aldatıcak bi insan da değil galiba ultra bencil seks konusunda

Bunu söyleyenlerin bir çoğunda maalesef başka biri çıkıyor. Benim arkadaşımın eşi asosyaldi. Erkek arkadaşı bile yoktu, evden dışarı çıkmazdı ama kızı aldatıyormuş meğerse.

sizin durumda başka birinden ziyade teni çekiminiz yok gibi geliyor. İnsan karısını öpmez mi.

Bende ten uyumu olmadığını düşünüyorum bariz bi şekilde. Ben fantezilere çok açığım bayılırım yani. Beni yesin yalasın tutsun isterim ama o yatakta boylu boyunca uzanıyor benden bekliyor sürekli e yeter da

Farklı fantaziler yapabilirsn erkekleri kandirmak kolay. Hem de cinsellik konusunda

Yok ya nerdeeee. Afedersiniz öpmesini emmesini vs geçtim avuçlamıyor bile kolay kolay. Kadın olduğumu git gide hissetmemeye başladım
Boşanmanın huzurunu tatmanızı isterim. Taze bekarım. Kimsenin yükünü çekmeyin. Evlilik sorumluluk ister. Insanlar neler neler yaşıyor. Biz niye boyun büküp yaşıyoruz, ölüp gidicez. Ayrica islamda da hukukta da suç onun yaptığı. Gönül rahatlığı ile boşanılır bundan. Bana aşkla şehvetle dokunmayacaksa ne yapayim onun kocalığını?

Evet erken boşalma sorunu da var çözüm için uğraşıyor da ama benim bedenimle alakalı tık yok adamda
Erken boşaldığı ilişkiden yarım saat sonra tekrar deneseniz? Belki o zaman süre uzar. En azından siz de bir şeyler hissedersiniz. Ama uyarılmadan da çok zor. Bilemedim valla. Mutlaka yardım almaya ikna edin bence.

Erken boşaldığı ilişkiden yarım saat sonra tekrar deneseniz? Belki o zaman süre uzar. En azından siz de bir şeyler hissedersiniz. Ama uyarılmadan da çok zor. Bilemedim valla. Mutlaka yardım almaya ikna edin bence.
Boşaldıktan sonra ona dokunamıyorum öpemiyorum da kaldı ki yarım saat sonra yeniden denicez .......şehveti kalmıyormuş ama ben mal gibi kalıyorum

Boşaldıktan sonra ona dokunamıyorum öpemiyorum da kaldı ki yarım saat sonra yeniden denicez .......şehveti kalmıyormuş ama ben mal gibi kalıyorum
Erkeğim diyor bir de kendine. Şehveti kalmıyormuş haspaya bak. Sizin yarım kalmışlığınız ne olacak? Adamin umrunda degil. Bu adamın nasıl her şeyisiniz?

Regl sonrası bir iki kez süre uzadığı için eşim kendini tutamamıştı. O kadar kötü olmuştum ki gözlerim dolmuştu. Bunu her seferinde yaşamak çok zordur. Umarım bir çözüm bulursunuz.

Sizi mi arzulamıyor yoksa genel olarak kadınları mı arzulamıyor bunu da bilmek lazım. Genel olarak kadınları arzulamıyor ama sadece ihtiyacını gideriyorsa bunun altında yatan başka bir şey olabilir mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…