Eşim öpüşmüyor ve beni tatmin etmiyor

Bazı eşler birbirinin bardağını kullanmaz mesela eşin öylemi senin bardağını kullanır mı
Kullanır kullanır tek sıkıntımız ilişkide sadece onun zevklerinin istediklerinn olması, bana ve vücuduma çok nadirdir dokunduğu öpüp kokladığı. Yani 3 yılda 10 parmağı geçmez o kadar vahim ve hiçbir şekilde öpüşmememiz de sorun tabi

Bu biraz sıkıntılı bir durum, eşinizin cinsellikten anladığı şey biraz farklı gibi görünüyor. Bence yanlış bilgilerinin doğru bilgilerle yer değiştirmesi için bir cinsel terapi almanızı tavsiye ederim. Kadının da zevk alması gerektiği, bunun sadece erkek için gerekli olan bir şey olmadığını öğrenmeli.

Tuhaflık yok aslında herşeyinden adım gibi eminim yaşımız da çok genç ama eşimin şimdiden emekliye ayrıldı gibi hiç yeniliklere fantezilere açık ddeğil

Eşiniz sizi arzulamıyor o yüzden öyle takılıyor. Seven insan belli eder her türlü. Öpmek bile zevk verir. Sizde durum biraz vahim

Bu biraz sıkıntılı bir durum, eşinizin cinsellikten anladığı şey biraz farklı gibi görünüyor. Bence yanlış bilgilerinin doğru bilgilerle yer değiştirmesi için bir cinsel terapi almanızı tavsiye ederim. Kadının da zevk alması gerektiği, bunun sadece erkek için gerekli olan bir şey olmadığını öğrenmeli.
Terapisti bende düşünüyorum bakalım akşam herşeyi son kez detaylıca konuşucam hala devam ederse büyük sıkıntı bizim için

Eşiniz sizi arzulamıyor o yüzden öyle takılıyor. Seven insan belli eder her türlü. Öpmek bile zevk verir. Sizde durum biraz vahim
Arzulamadığına inanmak istemiyorum ama galiba öyle en azından benim onu istediğim kadar o beni istemiyor günlük ihtiyaçlarını karşılayan birisiyim onun için artık böyle düşünüyorum

Merhabalar. 3 yıllık evliyim 2 yaşında bi kızım var. Eşimle severek evlendik. Hala daha çok seviyoruz birbirimizi. Birbirimizin herşeyiyiz. Tek sıkıntım cinsellik. İlişkiye girdiğimiz rutin hep aynı hep aynı. Artık o kadar sıkıldım ki girmek istemiyorum. Sürekli ben onu tatmin ediyorum ve hemen bitiyor. Toplamda 4 dakika neredeyse. Beni hiçbir şekilde tatmin etmiyor. Oral seksi çok seviyorum ben ona büyük bi zevkle yapıyorum o bana yapmıyor. Hatta çoğu zaman o bölgeme dokunmuyor bile. Göğüslerime dahi dokunmuyor (anladınız siz) Sevişirken öpüşmüyoruz bile zaten o tatmin oluyor ve bitiyor. Kendimi seks işçisi gibi hissediyorum kullanılmış hissediyorum. Sonra dönüp arkamı uyumaya çalışıyorum .Normal zamanda ben öpmeye yanaşırım kafasını çevirir dur bi der. Ben alınganlık yapınca da bazen oflayıp puflar. Temizlik açısından bi sorun yok. Özel şeyler giydiğimde yerli yersiz espri yapar hevesimi kaçırır. Mesela bi keresinde bunun için mi bu kadar sürdü demişti sen niye böyle giyindim demişti. Yani sevgisinden saygısından sadakatinden son derece eminim. Boşanmak zaten bizim hayatımıxda yeri olmayan birşey çünkü çok seviyoruz birbirimizi. Ama neden böyle anlayamadım. Düşüncesi olan var mı?
Sizi öpmüyo ve oral seks yapmiyosa, büyük sorun oturun konuşun

Arzulamadığına inanmak istemiyorum ama galiba öyle en azından benim onu istediğim kadar o beni istemiyor günlük ihtiyaçlarını karşılayan birisiyim onun için artık böyle düşünüyorum
Üzücü bu ama ya..
Çünkü sizi öpmüyor dokunmuyorsa, sevişmiyorsunuz sadece seks yapıyorsunuz. (Bi de, şimdi felaket tellallığı gibi olacak ama dışarda başkası olabilir mi? Adamlar dışarda bütün zevklerini karşılayan birini bulunca evdeki kadın çekici gelmemeye başlıyor ya.)

İsteyip arzulaması için birşeyler de yapıyorum sürekli ama bana sıra gelince tık yok adamda istiyo ki hep ona yapayım ben
Ama bu çok kötü gerçekten. Erken boşalma sorunu mu var acaba? Karşılıklı olmadıktan sonra cinselliğin ne anlamı var ki? o_O

Titiz de değil aslında kendi kişisel bakımlarımıza da dikkat ederiz
Ben de çok titizim. Diş fırçalamadan kolay kolay öpmek istemem. Allah'tan eşim her gün hatta bazen sabah akşam duş alır da ter kokusu çekmem. Eğer duş almayan biri olsaydı kolay kolay beraber de olmazdım. Fakat bunların hiçbiri cinselliği yaşamama engel olmuyor.

Beni en çok mutlu eden şeylerden biri eşimin tatmin olması, eşimi de en çok mutlu eden şeylerden biri benim tatmin olmam. İnsan sadece kendi tatmini ile mutlu olmaz ki cinsellikte.

Sorun titizlik değil bence. Açık açık sebebini sordunuz mu?

Sizi öpmüyo ve oral seks yapmiyosa, büyük sorun oturun konuşun
Yapmıyor yani öpmeye çalışında kafasını çeviriyor nefesini tutar gibi saçma sapan birşeyler yapıyo dur bi diyo. Öyle ağzım falan da kokmaz he öpüceğim zaman özellikle fırçalarım öncesinde bilmiyorum çok doluyum bu konuda daha 26 yaşındayım üstelik

Üzücü bu ama ya..
Çünkü sizi öpmüyor dokunmuyorsa, sevişmiyorsunuz sadece seks yapıyorsunuz. (Bi de, şimdi felaket tellallığı gibi olacak ama dışarda başkası olabilir mi? Adamlar dışarda bütün zevklerini karşılayan birini bulunca evdeki kadın çekici gelmemeye başlıyor ya.)
Başka biri olduğuna ihtimal vermem herşeyini biliyorum adan zye. Aldatıcak bi insan da değil galiba ultra bencil seks konusunda

Yapmıyor yani öpmeye çalışında kafasını çeviriyor nefesini tutar gibi saçma sapan birşeyler yapıyo dur bi diyo. Öyle ağzım falan da kokmaz he öpüceğim zaman özellikle fırçalarım öncesinde bilmiyorum çok doluyum bu konuda daha 26 yaşındayım üstelik
Valla sizin esiniz biraz tuhaf,bu evlilik çok sürmez

X