Eşim tatmin etmiyor

Kararınız ne olursa olsun,ama sakın bu adamdan çocuk yapmayın. Aman ha!

Sırf eşiniz sizi tatmin edemiyor diye boşanılmaz. Eş bencil, değer vermeyen, anlayışsız, öküz ve tekrar ediyorum değer vermeyen birisiyse gayet de boşanılır. Cinsellik bir spor ya da bir oyun değil, insanları birbirine yaklaştıran, maksimum yakın olabildiğin bir olgu. Bir sağlık problemi vardır cinsellik olmaz, eşler birbirine bağlıdır birbirine değer verir, cinsellik 10 sene olmasa da olur. Ama bu şekilde olmaz yani, bu şekilde size değer vermemesi dışında bir anlam çıkmıyor. Herkes kendi kendine yapsa yine neyse de siz onun oyuncagı mısınız?

evlilikten önce cinsel ilişki yaşadılar diye insanları linç edilmesini işte bu yüzden hiç anlamıyorum. kadın de erkek için de bu resmen rus ruleti oynamak. eğer arada tensel uyum yoksa ve bu olayda olduğu gibi bir tarafın bencilliğine dayanan problemler varsa tek çıkış yolu ya bir hayatı tamamen mutsuz geçirmek ya da boşanmak oluyor. kadın erkek ilişkisinin en temel yapı taşlarından biri cinsellik, cinsellik hiç olmasa da olur bir şey değil. taraflardan biri mutlaka bunun arayışına girecektir bir süre sonra. hele de karşı taraf empati kuramayan bencil biriyse. cinsellik yüzünden boşanmak anlamsız gelse de zaten bir süre sonra elinizde daha geçerli sebepleriniz olacak. aldatılmak ya da başka bir erkeği cinsel açıdan arzuladığınızı farketmeniz gibi. siz de insansınız sonuçta. bir gün karşısınıza size kadın olduğunuzu ve istendiğinizi hissettiren biri çıkabilir o zaman da siz kendinizi suçlarsınız neden böyle hissediyorum diye.

Gerçekçi bakalım. Türk erkeklerinin yüzde 90 ı kendi odaklıdır. Aynı kocan gibi. He diyorsan ben iyi sevişen hakkını veren birini bulurum, diğerleri gibi boşan derim. Çok kolay ya boşanmak kk kadınlarına.

Böyle ömür geçer mi diye kendinize sorun bir.

Adam tam bir öküz Allah yardım etsin kardeş ne diyim.

Allah yardimcin olsun okuyunca icim urperdi resmen
O size kusup trip atcagina siz ona trip atin o cagirsa gitmeyin biraz onun burnu surtsun konusarak bir okuzu yola getirebilceginizi sanmiyorum surunsun istemeyîn beraberlik

Allah yardimcin olsun okuyunca icim urperdi resmen
O size kusup trip atcagina siz ona trip atin o cagirsa gitmeyin biraz onun burnu surtsun konusarak bir okuzu yola getirebilceginizi sanmiyorum surunsun istemeyîn beraberlik
Konu sahibi ben değilim :)

X