Eşim öpüşmüyor ve beni tatmin etmiyor

Bilmiyorum nutkum tutuk bugün. Sadece akşamı bekliyorum konuşmak için

Peki geri kalan zamanlarda nasıl? Yani size nasıl davranıyor?
Bir de haftada kec kez ilişkiye giriyorsunuz?

Seks dışında mükemmel bir eş, mükemmel bir baba haftada 2 kez
Anlayamadım mükemmel bir eş ama dokunmuyor. Ev işi mi yapiyor her gün hazır sofraya temiz eve mi uyaniyorsunux bu adam ne yapıyor da mukemmel. Acaba mükemmel eş tanımınız ortalama in dışında mı kalıyor. Bilemedim. Haftada 2 çok az değil ama sizin işinize yaramadiktan sonra olmasa da olur. Bari greve gidin

Mükemmel eş olarak, bana çok iyi davranır önemser değerli hissettirir maddi ihtiyaçlarımı karşılar sevgi sözcükleri eksik olmaz ağzından. Ben ağlarsam o da ağlar öyle biri. Bi yerde okumuştum kadın cinsel organından iğreniyormuş bi erkek. Acaba eşim de mi öyle

Cinsel tercihleri farkli olabilir. Evliligini yurutmek icin de iyi davraniyodur

Mükemmel eş olarak, bana çok iyi davranır önemser değerli hissettirir maddi ihtiyaçlarımı karşılar sevgi sözcükleri eksik olmaz ağzından. Ben ağlarsam o da ağlar öyle biri
Böyle biri olduğu için mi hayatında başka kimse yok diye emin konuşuyorsunuz ? Çünkü bunları yapıp aldatan çok erkek var.

Bence de çok büyük bencillik bu.
Cinsellik yoksa evliligi gözüme mi sokayım? Biktim valla boyle erkek modellerinden. Herkes kendine çekidüzen verecek. Kocam dedigimiz adama da mememizi ellemesi icin yalvarmayacağız. Sokakta elin adamlari iç organlarimiza kadar bakip tahrik oluyor da evdeki dana ne halta yariyor? İşe yaramaz paspas herifler. Gözümde zerre kadar değerleri yok.

Bunu her seferinde yaşamak kahredici. Koca bir arzu icinizde patliyor. O utaniyorsa onu teselli ediyorsunuz bir de. Utanmiyorsa sinirden deliye dönüyorsunuz. Bunu senelerdir yaşayan kadinlar var. Boyle yasayip boyle ölen kadinlar var.

Kadın cinsel organından igreniyorsa kadinlara ilgi duymuyor demektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…