Bilmiyorum nutkum tutuk bugün. Sadece akşamı bekliyorum konuşmak içinRegl sonrası bir iki kez süre uzadığı için eşim kendini tutamamıştı. O kadar kötü olmuştum ki gözlerim dolmuştu. Bunu her seferinde yaşamak çok zordur. Umarım bir çözüm bulursunuz.
Sizi mi arzulamıyor yoksa genel olarak kadınları mı arzulamıyor bunu da bilmek lazım. Genel olarak kadınları arzulamıyor ama sadece ihtiyacını gideriyorsa bunun altında yatan başka bir şey olabilir mi acaba?
Umarım mutlu olacağınız bir sonuca ulaşırsınız.Bilmiyorum nutkum tutuk bugün. Sadece akşamı bekliyorum konuşmak için
Benim de aklıma geldi bu. Farklı bir yönelimi olabilir ama bastırıyor olabilir.Kadın vücudundan tahrik olduğuna emin misin?
Seks dışında mükemmel bir eş, mükemmel bir baba haftada 2 kezPeki geri kalan zamanlarda nasıl? Yani size nasıl davranıyor?
Bir de haftada kec kez ilişkiye giriyorsunuz?
Öyle olsaydı evlenmezdi bence ya ve aşık olarak evlendik yani bide birbirimizi bekledikBenim de aklıma geldi bu. Farklı bir yönelimi olabilir ama bastırıyor olabilir.
Anlayamadım mükemmel bir eş ama dokunmuyor. Ev işi mi yapiyor her gün hazır sofraya temiz eve mi uyaniyorsunux bu adam ne yapıyor da mukemmel. Acaba mükemmel eş tanımınız ortalama in dışında mı kalıyor. Bilemedim. Haftada 2 çok az değil ama sizin işinize yaramadiktan sonra olmasa da olur. Bari greve gidinSeks dışında mükemmel bir eş, mükemmel bir baba haftada 2 kez
Mükemmel eş olarak, bana çok iyi davranır önemser değerli hissettirir maddi ihtiyaçlarımı karşılar sevgi sözcükleri eksik olmaz ağzından. Ben ağlarsam o da ağlar öyle biri. Bi yerde okumuştum kadın cinsel organından iğreniyormuş bi erkek. Acaba eşim de mi öyleAnlayamadım mükemmel bir eş ama dokunmuyor. Ev işi mi yapiyor her gün hazır sofraya temiz eve mi uyaniyorsunux bu adam ne yapıyor da mukemmel. Acaba mükemmel eş tanımınız ortalama in dışında mı kalıyor. Bilemedim. Haftada 2 çok az değil ama sizin işinize yaramadiktan sonra olmasa da olur. Bari greve gidin
Mükemmel eş olarak, bana çok iyi davranır önemser değerli hissettirir maddi ihtiyaçlarımı karşılar sevgi sözcükleri eksik olmaz ağzından. Ben ağlarsam o da ağlar öyle biri. Bi yerde okumuştum kadın cinsel organından iğreniyormuş bi erkek. Acaba eşim de mi öyle
Böyle biri olduğu için mi hayatında başka kimse yok diye emin konuşuyorsunuz ? Çünkü bunları yapıp aldatan çok erkek var.Mükemmel eş olarak, bana çok iyi davranır önemser değerli hissettirir maddi ihtiyaçlarımı karşılar sevgi sözcükleri eksik olmaz ağzından. Ben ağlarsam o da ağlar öyle biri
Üzülmeyin harekete geçin. Sizi zerre kadar sevdigini düşünmüyorum. Manipüle etmiş senelerdir de siz saniyorsunuz ki birbirinizin her şeyisiniz.Bu gece sorgulayacam herşeyi gençliğime üzülüyoeum yemin ederim
Cinsellik yoksa evliligi gözüme mi sokayım? Biktim valla boyle erkek modellerinden. Herkes kendine çekidüzen verecek. Kocam dedigimiz adama da mememizi ellemesi icin yalvarmayacağız. Sokakta elin adamlari iç organlarimiza kadar bakip tahrik oluyor da evdeki dana ne halta yariyor? İşe yaramaz paspas herifler. Gözümde zerre kadar değerleri yok.Bence de çok büyük bencillik bu.
Bunu her seferinde yaşamak kahredici. Koca bir arzu icinizde patliyor. O utaniyorsa onu teselli ediyorsunuz bir de. Utanmiyorsa sinirden deliye dönüyorsunuz. Bunu senelerdir yaşayan kadinlar var. Boyle yasayip boyle ölen kadinlar var.Regl sonrası bir iki kez süre uzadığı için eşim kendini tutamamıştı. O kadar kötü olmuştum ki gözlerim dolmuştu. Bunu her seferinde yaşamak çok zordur. Umarım bir çözüm bulursunuz.
Sizi mi arzulamıyor yoksa genel olarak kadınları mı arzulamıyor bunu da bilmek lazım. Genel olarak kadınları arzulamıyor ama sadece ihtiyacını gideriyorsa bunun altında yatan başka bir şey olabilir mi acaba?
Kadın cinsel organından igreniyorsa kadinlara ilgi duymuyor demektir.Mükemmel eş olarak, bana çok iyi davranır önemser değerli hissettirir maddi ihtiyaçlarımı karşılar sevgi sözcükleri eksik olmaz ağzından. Ben ağlarsam o da ağlar öyle biri. Bi yerde okumuştum kadın cinsel organından iğreniyormuş bi erkek. Acaba eşim de mi öyle
bebeği o mu istediÖyle olsaydı evlenmezdi bence ya ve aşık olarak evlendik yani bide birbirimizi bekledik
Bana da paravan evlilik gibi geldiCinsel tercihleri farkli olabilir. Evliligini yurutmek icin de iyi davraniyodur
Hamilelik, doğum, lohusalık otomatik olarak bahaneli cinsel perhiz gibi o yüzden sordum.bebeği o mu istedi
Yani dokunmaktan da başka şeyler isteFarkli seyler mi zateen ilişkide her yerine dokunuyo
Düşünmeye çalişiyorumYani dokunmaktan da başka şeyler iste