Eşim öpüşmüyor ve beni tatmin etmiyor

merlin41

Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2023
45
16
Merhabalar. 3 yıllık evliyim 2 yaşında bi kızım var. Eşimle severek evlendik. Hala daha çok seviyoruz birbirimizi. Birbirimizin herşeyiyiz. Tek sıkıntım cinsellik. İlişkiye girdiğimiz rutin hep aynı hep aynı. Artık o kadar sıkıldım ki girmek istemiyorum. Sürekli ben onu tatmin ediyorum ve hemen bitiyor. Toplamda 4 dakika neredeyse. Beni hiçbir şekilde tatmin etmiyor. Oral seksi çok seviyorum ben ona büyük bi zevkle yapıyorum o bana yapmıyor. Hatta çoğu zaman o bölgeme dokunmuyor bile. Göğüslerime dahi dokunmuyor (anladınız siz) Sevişirken öpüşmüyoruz bile zaten o tatmin oluyor ve bitiyor. Kendimi seks işçisi gibi hissediyorum kullanılmış hissediyorum. Sonra dönüp arkamı uyumaya çalışıyorum .Normal zamanda ben öpmeye yanaşırım kafasını çevirir dur bi der. Ben alınganlık yapınca da bazen oflayıp puflar. Temizlik açısından bi sorun yok. Özel şeyler giydiğimde yerli yersiz espri yapar hevesimi kaçırır. Mesela bi keresinde bunun için mi bu kadar sürdü demişti sen niye böyle giyindim demişti. Yani sevgisinden saygısından sadakatinden son derece eminim. Boşanmak zaten bizim hayatımıxda yeri olmayan birşey çünkü çok seviyoruz birbirimizi. Ama neden böyle anlayamadım. Düşüncesi olan var mı?

Eee isteksiz.insandan insana çok değişen şeyler.

İsteyip arzulaması için birşeyler de yapıyorum sürekli ama bana sıra gelince tık yok adamda istiyo ki hep ona yapayım ben

Seven insan sevdiği kişiyi arzular, dokunmaya, öpmeye, sevişmeye doyamaz. Sevgi taniminizda bir tuhaflık var.

Ne yapmam gerek bilmiyorum bu durumla yaşamak da istemiyorum bunun dışında bi sorunumuz yok çünkü çizgiyi aşıp daha çok üstüne gitmek bile gururuumu incitiyor bu yüzden

Seven insan sevdiği kişiyi arzular, dokunmaya, öpmeye, sevişmeye doyamaz. Sevgi taniminizda bir tuhaflık var.
Tuhaflık yok aslında herşeyinden adım gibi eminim yaşımız da çok genç ama eşimin şimdiden emekliye ayrıldı gibi hiç yeniliklere fantezilere açık ddeğil

Cinsellik evliliğin en az %80i bence. Çok seviyorum ayrılamam diyorsunuz ama böyle böyle soğuyacaksiniz giderek. Destek almanız yada adam akıllı rest çekerek konuşmanız gerek. Seven adam cinsel problemleri olsa bile en azından öpmekten geri durmaz neye istinaden çok seviyor dediğinizi de anlayamadım.

Kesinlikle bende öyle düşünüyorum cinsellk evliliğin temelidir. Bu akşam son kez konuşmayı düşünüyorum daha da çabalayamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…