Konuşuyoruz ama pek işe yaramıyor hala aynı beklentisi mi başka diye düşünüyorum. Ama söylediği şeylerle ona tam istediğini verdiğimi anlıyorum. Ama niye böyle anlamış değilim3 yıllık eşinizse niye problemlerinizi konuşmuyorsunuz ?
Şu durumda aynen öyle sanıyor bencedeAdam galiba cinselliği yalnızca mekanik bir şey olarak görüyor. Girçıkgirçıkgirçık bitti
Eee isteksiz.insandan insana çok değişen şeyler.Merhabalar. 3 yıllık evliyim 2 yaşında bi kızım var. Eşimle severek evlendik. Hala daha çok seviyoruz birbirimizi. Birbirimizin herşeyiyiz. Tek sıkıntım cinsellik. İlişkiye girdiğimiz rutin hep aynı hep aynı. Artık o kadar sıkıldım ki girmek istemiyorum. Sürekli ben onu tatmin ediyorum ve hemen bitiyor. Toplamda 4 dakika neredeyse. Beni hiçbir şekilde tatmin etmiyor. Oral seksi çok seviyorum ben ona büyük bi zevkle yapıyorum o bana yapmıyor. Hatta çoğu zaman o bölgeme dokunmuyor bile. Göğüslerime dahi dokunmuyor (anladınız siz) Sevişirken öpüşmüyoruz bile zaten o tatmin oluyor ve bitiyor. Kendimi seks işçisi gibi hissediyorum kullanılmış hissediyorum. Sonra dönüp arkamı uyumaya çalışıyorum .Normal zamanda ben öpmeye yanaşırım kafasını çevirir dur bi der. Ben alınganlık yapınca da bazen oflayıp puflar. Temizlik açısından bi sorun yok. Özel şeyler giydiğimde yerli yersiz espri yapar hevesimi kaçırır. Mesela bi keresinde bunun için mi bu kadar sürdü demişti sen niye böyle giyindim demişti. Yani sevgisinden saygısından sadakatinden son derece eminim. Boşanmak zaten bizim hayatımıxda yeri olmayan birşey çünkü çok seviyoruz birbirimizi. Ama neden böyle anlayamadım. Düşüncesi olan var mı?
Eee isteksiz.insandan insana çok değişen şeyler.
Seven insan sevdiği kişiyi arzular, dokunmaya, öpmeye, sevişmeye doyamaz. Sevgi taniminizda bir tuhaflık var.Merhabalar. 3 yıllık evliyim 2 yaşında bi kızım var. Eşimle severek evlendik. Hala daha çok seviyoruz birbirimizi. Birbirimizin herşeyiyiz. Tek sıkıntım cinsellik. İlişkiye girdiğimiz rutin hep aynı hep aynı. Artık o kadar sıkıldım ki girmek istemiyorum. Sürekli ben onu tatmin ediyorum ve hemen bitiyor. Toplamda 4 dakika neredeyse. Beni hiçbir şekilde tatmin etmiyor. Oral seksi çok seviyorum ben ona büyük bi zevkle yapıyorum o bana yapmıyor. Hatta çoğu zaman o bölgeme dokunmuyor bile. Göğüslerime dahi dokunmuyor (anladınız siz) Sevişirken öpüşmüyoruz bile zaten o tatmin oluyor ve bitiyor. Kendimi seks işçisi gibi hissediyorum kullanılmış hissediyorum. Sonra dönüp arkamı uyumaya çalışıyorum .Normal zamanda ben öpmeye yanaşırım kafasını çevirir dur bi der. Ben alınganlık yapınca da bazen oflayıp puflar. Temizlik açısından bi sorun yok. Özel şeyler giydiğimde yerli yersiz espri yapar hevesimi kaçırır. Mesela bi keresinde bunun için mi bu kadar sürdü demişti sen niye böyle giyindim demişti. Yani sevgisinden saygısından sadakatinden son derece eminim. Boşanmak zaten bizim hayatımıxda yeri olmayan birşey çünkü çok seviyoruz birbirimizi. Ama neden böyle anlayamadım. Düşüncesi olan var mı?
Ne yapmam gerek bilmiyorum bu durumla yaşamak da istemiyorum bunun dışında bi sorunumuz yok çünkü çizgiyi aşıp daha çok üstüne gitmek bile gururuumu incitiyor bu yüzdenKusura bakma, evliliğin ilk yıllarında bile olmuyorsa sonrasında hiç olmaz ve sürekli de azalır, zorla yaptıramazsın onun içinden gelerek yapması gerekir. Erotik veya aşk filmleri izlerse belki yapabilir ama içinden gelmiyorsa zorla yapmaz.
Tuhaflık yok aslında herşeyinden adım gibi eminim yaşımız da çok genç ama eşimin şimdiden emekliye ayrıldı gibi hiç yeniliklere fantezilere açık ddeğilSeven insan sevdiği kişiyi arzular, dokunmaya, öpmeye, sevişmeye doyamaz. Sevgi taniminizda bir tuhaflık var.
Kesinlikle bende öyle düşünüyorum cinsellk evliliğin temelidir. Bu akşam son kez konuşmayı düşünüyorum daha da çabalayamamCinsellik evliliğin en az %80i bence. Çok seviyorum ayrılamam diyorsunuz ama böyle böyle soğuyacaksiniz giderek. Destek almanız yada adam akıllı rest çekerek konuşmanız gerek. Seven adam cinsel problemleri olsa bile en azından öpmekten geri durmaz neye istinaden çok seviyor dediğinizi de anlayamadım.
Birlikte aşk filmleri izleyinNe yapmam gerek bilmiyorum bu durumla yaşamak da istemiyorum bunun dışında bi sorunumuz yok çünkü çizgiyi aşıp daha çok üstüne gitmek bile gururuumu incitiyor bu yüzden
Çok mu titiz belki tiksiniyordur erkekler öpmeden dokunmadan duramaz
Titiz de değil aslında kendi kişisel bakımlarımıza da dikkat ederizÇok mu titiz belki tiksiniyordur erkekler öpmeden dokunmadan duramaz
Örnek verebilirsin şöyle iştahı kabartıcak cinsten bi öneriBirlikte aşk filmleri izleyin
Bazı eşler birbirinin bardağını kullanmaz mesela eşin öylemi senin bardağını kullanır mıTitiz de değil aslında kendi kişisel bakımlarımıza da dikkat ederiz