- 22 Ağustos 2014
- 3.845
- 2.409
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hmm anladım ben yanlış biliyorum o zamanAmin..Tazminat vermiycekler çünkü iyilesince tekrar aynı yerde çalışmaya devam edecek bu durumda tazminat olmuyor sanırım ama maaşını vericekler.
Sagolun. maaş askeri ucretten gözüküyor sigortada 800 900 tl sini sigorta vericek zaten geri kalani vericekler elden elimize gerçi tam maaş dediler belki sigortadan olan parayida kesmezleröncelikle çok geçmiş olsun canım
eşiniz bu dönemde raporlu olduğu için
rapor parasını rapor bitiminden 15 20 gün içinde alır
bence durumunuzu patronuna açıklayın
maaş olarak elden versin size
sizde rapor parasını alınca verirsiniz
hem siz mağdur olmazsınız
hem onlar
Bilmiyorum ki bende tam hiç başımıza böyle birşey gelmemişti ama bi arkadaş iş kazasi geçirmişti o işten çıkmıştı ama öyle tazminat vermişlerdi diye biliyorumhmm anladım ben yanlış biliyorum o zaman
Allah yardımcınız olsun
Hasta yatakları kiralana biliyor,benim eşimde merdivenden düşüp omuzunu ve kalçasını kırmıştı biz yatak kiralamıştık çok büyük rahatlık üstelik çok büyük paralarda değil biz geçen yaz aylığına 150 tl vermiştik ve bu arada çok geçmiş olsunEvet sıcak suyla ıslatılıyor kafasına takıp ovuşturuyorsunuz Saçlarını temizliyor. Durulana gerektirmiyor direk kurutabilirsiniz sonra. Bunun dışında hasta yataklaı oluyor yemek yerken veya yatarken uygun konuma getirmek için. Şirkete aldırabilirsiniz. Havalı yataklar oluyor yatak yarası olmasın diye. Tabi eşinizin durumunda bu yataklar kullanılabilir mi danışırsanız şirkete aldırabilirsiniz. Bunun dışında ağrı kesici sorun mutlaka bir doktora. Bir de hastanelerin evde bakım hizmetleri var arıyorsunuz doktor eve geliyor. Yada belki özel bir doktor gelip muayene edebilir belki sonda takar kolaylık olsun diye. Sonra dışkısı daha yumuşak olsun zorlamasın diye ve kolay iyileşsin diye diyetler verebilir. Ve bence hemşire veya eğitimli bir bakıcı tutulmalı. Hepsinin parasını şirket karşılar zaten.Aa birde yatak yarası olmasın diye bariyer kremler oluyor. Onlardan alıp sürebilirsiniz. Eczane ve mesikallerde var bu saydıklarım.
Bol bol yoğurt yedirin kırıklara çok iyi geliyorAh içse kemik suyu içiyor ki gecen gun verdim midesi bulandi oda zararlı diye corbalarina katiyoruz kemik suyunu ona soylemeden bu seferde bu çorba güzel olmamis diyo paça corbasi hayatta icmez
Sağolun.Hasta yatakları kiralana biliyor,benim eşimde merdivenden düşüp omuzunu ve kalçasını kırmıştı biz yatak kiralamıştık çok büyük rahatlık üstelik çok büyük paralarda değil biz geçen yaz aylığına 150 tl vermiştik ve bu arada çok geçmiş olsun
Yoğurt yiyor allahtan tek yediğide o zatenBol bol yoğurt yedirin kırıklara çok iyi geliyor
Sagolun. maaş askeri ucretten gözüküyor sigortada 800 900 tl sini sigorta vericek zaten geri kalani vericekler elden elimize gerçi tam maaş dediler belki sigortadan olan parayida kesmezler
Geçmiş olsun sizede. Sabretcez inş ilk ayı atlatsak rahatliycaz inşallah doktor yüzmeye gidersen bir ay sonrasinda demiş daha erken iyilesirsin demisBenım de ablamın kar yagdıgında bır ayagı kırıldı dıger ayagı catladı, İki ayagına da basması yasaktı dizden aşağısı, hatta bır ayagından amelıyat oldu... Doktor bize 4-5 ayda iyileşir dedi.. Annem de engelli zaten ona ablam bakıyordu.. Bildiğiniz perişan olduk.. Bi yerde mecbur calısmak zorunda olunca.. Gerek komsular baktılar, gerek ablam dizlerini yere değdirmeden emekledi.. İzin aldım yanlarında oldum oyle boyle derken 1 ay geldi geçti.. Ablam ilk gunler ayaklarının uzerıne basamıyordu ağlıyprdu gece boyunca..2 ayı tamamlamadan kalktı.. önce Koltuk değneklerıyle, kalan günlerde sağlıkla yuruyerek.. Şimdi istese koşar.. Yani sabrınızın sonu selamet olacak inş... Hem eşiniz sağlıgına kavuşacak ve nur topu gibi bi bebegınız olacak iniş.. Hastane şartları daha iyi bakılır bunun ııcn egıtım almıs hasta bakıcılar var, bolumler doktorlar yanında.. Allah şifa versin.. Siz biraz işi şirket yetkililerine bırakın.. Sizden daha rahat araştırma yapabilirler.. Gidip gelebilecek durumunuz yokken daha zor..
Şikayetci olmayalım diyemi yaparlar bilmiyorumiş kazamız olmuştu adamın ayağından forklif geçmişti çok korkmuştuk
raporluydu patron ziyaret ediyordu elden de para veriyordu
çalışmadığı zamanlar banka maaşlarda yatıyordu
fazla çalışamadı işten çıktı sonra
belki şikayet olmasın diye
yardımcı olurlar diye düşünüyorum
zaten hastanede ne gerekiyorsa yapılsın demiş
ve siz hamilesiniz doğumunuzda yakın
vicdanlılardır ederler
Şimdilik yardimci olcaklar gibi duruyor ayrıca eşim yatakta bile iş hallediyor bakalım zaman gösterecekiş kazamız olmuştu adamın ayağından forklif geçmişti çok korkmuştuk
raporluydu patron ziyaret ediyordu elden de para veriyordu
çalışmadığı zamanlar banka maaşlarda yatıyordu
fazla çalışamadı işten çıktı sonra
belki şikayet olmasın diye
yardımcı olurlar diye düşünüyorum
zaten hastanede ne gerekiyorsa yapılsın demiş
ve siz hamilesiniz doğumunuzda yakın
vicdanlılardır ederler
Oluyorlar şu anda haklarini yiyemem inş devam eder böylenukk yatakta iş hallediyorsa bence destek çıkmaları lazım
ve oluyorlarmış da
bir an önce iyileşir inş.
Bugün 13 gün oldu eşim hala yatakta bugün ayağa kalktı ama başı döndüğü için iki adım bile atamadi arkadaşları kolundan tuttuğu halde cesaret edemedi tekrar yattı.
Artık ikimizinde sinirleri çok gerildi en ufak şeyde benim gözlerim doluyor eşim bağırıyor sonra eşim ağlıyor gözleri doluyo pişman oluyor ben kendimi tutmaya çalışıyorum tutuyorumda ama birinin kucağında hickira hickira ağlamaya ihtiyacım var ama eşim e aglasam anneme aglasam babama aglasam uzulcekler peki kime içimi dökecem ben içime attikca ya oğluma birşey olursa..
Sadece yazip hafiflemek istedim..
Biliyorum zaten ona karşı bağırsa bile suratimi hiç asmiyorum ama bazen dayanamıyorum içerde aglasam bile anlıyor ağladığımi o daha çok üzülüyorCanim umarim saglikla alirsin bebegini kucagina. Esini de anla. Bir anda yatağa bağlı kalmak zor gelmiştir ona da. Sabret.
Kendini cok yorma
Gecicek insallah
uzun süre yattığı için başı dönmüştür. önce bir süre oturup sonra kalkması gerekiyor. fizyo terapist getirseniz eve onların teknikleri var kaldırmak için, araçları var. yardımcı olurlar bence.Bugün 13 gün oldu eşim hala yatakta bugün ayağa kalktı ama başı döndüğü için iki adım bile atamadi arkadaşları kolundan tuttuğu halde cesaret edemedi tekrar yattı.
Artık ikimizinde sinirleri çok gerildi en ufak şeyde benim gözlerim doluyor eşim bağırıyor sonra eşim ağlıyor gözleri doluyo pişman oluyor ben kendimi tutmaya çalışıyorum tutuyorumda ama birinin kucağında hickira hickira ağlamaya ihtiyacım var ama eşim e aglasam anneme aglasam babama aglasam uzulcekler peki kime içimi dökecem ben içime attikca ya oğluma birşey olursa..
Sadece yazip hafiflemek istedim..
Doktor demiş zaten ilk kalkinca başı döner diye kalkamamak çok üzdü onu. Bidaha 15 gün sonra kalkicak ozamana ayarlayabiliriz ama ayaklarinda sorun yok.uzun süre yattığı için başı dönmüştür. önce bir süre oturup sonra kalkması gerekiyor. fizyo terapist getirseniz eve onların teknikleri var kaldırmak için, araçları var. yardımcı olurlar bence.