Eşim neden böyle?

Sevişmiyor diye doktora gideninide ilk defa duyuyorum bana çok komik geldi nedense dr bide testmi yaptı :)))

Ne kadar cahilsiniz ya bu cahillikle nasıl yaşıyor sizin gibi insanlar anlamış değilim bir sey derdim de ceza alırım ve de anlamaya kapasiteniz yetmeyeceği için bosa efor sarfetmiş olurum

Evet canım benim sanırım ondan gelmiyor yanıma yoksa ben çok bakımlı güzel bir kadınım oldum olası dikkat çeken bir kadın oldum zaten ama şu an bunlar yetmiyor sorun bambaska

Benim eşimde aynı şeyi yaşadı fiziksel değildi sorunu psikolojikti ya sertleşme olmuyordu ya da çok kısa sürüyordu bunu terapistle çözebilirsiniz biz o konuyu çözdük ikna edin eşinizi her sey normalmiş bu sorun için 2 sene beklemesine gerek yok önce ürolojiye gitmesi gerekiyor sonra fizyolojik bir sorun yoksa terapist hem de oyle uzun da sürmüyor çok çabuk düzeliyor bir kere kendine güveni geri gelince iplik söküğü gibi geliyor. Burada iş size düşüyor. Ikna !

Benim eşimde aynı şeyi yaşadı fiziksel değildi sorunu psikolojikti ya sertleşme olmuyordu ya da çok kısa sürüyordu bunu terapistle çözebilirsiniz biz o konuyu çözdük ikna edin eşinizi her sey normalmiş bu sorun için 2 sene beklemesine gerek yok önce ürolojiye gitmesi gerekiyor sonra fizyolojik bir sorun yoksa terapist hem de oyle uzun da sürmüyor çok çabuk düzeliyor bir kere kendine güveni geri gelince iplik söküğü gibi geliyor. Burada iş size düşüyor. Ikna !
Evet arkadaşım ikna etmek gerekiyor çok haklısın ama ben bunu bir türlü basaramiyorum☹️

Her konuyu açtığımda üstelik sakin bir şekilde ben bu konunun açılmasını istemiyorum diye bağırıyor gerçekten bıktım artık kendi kendine duzelirmis benim artık hiç umudum kalmadi

Her konuyu açtığımda üstelik sakin bir şekilde ben bu konunun açılmasını istemiyorum diye bağırıyor gerçekten bıktım artık kendi kendine duzelirmis benim artık hiç umudum kalmadi

Benim yaptığım yanlış mı bilmiyorum ama ben bir gün cinnet gecirdim ve artik bagira cagira bosanip herkese anlatacagimi soyledim ciktim evden de o gun beni arayip durdu konusmadim agladim tavirliydim surekli en son suyuma gitmek zorunda kaldi geldi terapiye ama herkeste işe yaramaz bazı insanlarda ters tepebilir.

Seni istemiyo demek ki
Kız daha 5 aylık evli ya fikir demiş. Neden hemen istemioyu yapıştırıosunuz anlamıyorum. Nie istemesin oyuncak mı evlilik sevdim sevildim dio kızcağız. Bekara karı boşamak kolay hesabı sanki. Sen üzme kuzum kendini sakin ol bu durum bayanda da erkektede zaman zaman olan şeyler birbirinizle sakin sakin konuşarak halledin yormayın kafanızı gezin tozun. Bitkisel şeyler yap muzlu süt içine ceviz falan deneyin derim

Burada ilginç bir durum var. İlişki beş yıllık olsaydı diyecek çok şey vardı. İnsanın kendisine öz saygısından bakımını elden bırakmaması lazım. Üstelik bu bakım sadece kozmetik veya kıyafet anlamında da değil. Fiziki görünüm açısından da her zaman potansiyelini en üst seviyede kullanması kadını evin içerisinde güçlü hale getirir. Ama beş aylık bir ilişkide bu isteksizlik normal değil. Kendi başıma gelmediği için sadece empati kurmaya çalışıyorum ve bir çözüm bulamıyorum. Allah yardımcın olsun canım.

Benim yaptığım yanlış mı bilmiyorum ama ben bir gün cinnet gecirdim ve artik bagira cagira bosanip herkese anlatacagimi soyledim ciktim evden de o gun beni arayip durdu konusmadim agladim tavirliydim surekli en son suyuma gitmek zorunda kaldi geldi terapiye ama herkeste işe yaramaz bazı insanlarda ters tepebilir.
Bunu söyledim canım git hadi herkese anlat git bosan diyor bana ağladım sustum bı daha ağladım geliyor boş boş sarılıyor Sora telefonunda oyun oynuyor 5 dk Sora yani nasıl bir adam bu ben nasıl evlenmisim halamaklim almıyor kendime kızıyorum bırak git diyor bir yanım hep ama nedense cesaret edemiyorum su an çalışmıyorum iş arıyorum belki de o zaman daha özgür karar verebileceğim çünkü karşımda cabasiz bir adam var üstelik benim bu kadar üzüldüğümü görürken

Bunu söyledim canım git hadi herkese anlat git bosan diyor bana ağladım sustum bı daha ağladım geliyor boş boş sarılıyor Sora telefonunda oyun oynuyor 5 dk Sora yani nasıl bir adam bu ben nasıl evlenmisim halamaklim almıyor kendime kızıyorum bırak git diyor bir yanım hep ama nedense cesaret edemiyorum su an çalışmıyorum iş arıyorum belki de o zaman daha özgür karar verebileceğim çünkü karşımda cabasiz bir adam var üstelik benim bu kadar üzüldüğümü görürken

O zaman bir süre bu konuyu açma eğer surekli açıyorsan ve kafaya takiyorsan ki çok normal anlıyorum seni bir sure bu konuyu kapat cinsellik falan hic acma hatta hic yaklasma bi araniz durulsun sonra iyi bir zamanda cok dikkatlice güzelce anlat ikinizin de yaşı genç bunu terapiyle asabileceginizi anlat guzelce konus her kelimene dikkat ederek. Bir yumsama olmazsa artık ciddi ciddi düşünürsün boşanmayı. Ama simdi bir süre durulun normal davranın. Gerekirse 1 ay. Tavir falan da yapma.

Bir iş bulman ya da bir kurs spor sana da iyi gelir emin ol çünku evde durdukca daha cok dusunuyor insan ve kuruyor kendini bir de calisman özgüvenini de geri getirir bir uğras bul ben ise baslamistim o zamanlar ve iyi gelmisti farklı insanlar fatkli ortam düşünecek zamanım bile olmuyordu bazen

Kız daha 5 aylık evli ya fikir demiş. Neden hemen istemioyu yapıştırıosunuz anlamıyorum. Nie istemesin oyuncak mı evlilik sevdim sevildim dio kızcağız. Bekara karı boşamak kolay hesabı sanki. Sen üzme kuzum kendini sakin ol bu durum bayanda da erkektede zaman zaman olan şeyler birbirinizle sakin sakin konuşarak halledin yormayın kafanızı gezin tozun. Bitkisel şeyler yap muzlu süt içine ceviz falan deneyin derim
Istemryince oyuncak mı oluyo saldır.ak için cvp vermişsin belli.. yanı adamın ki öyleyse istememesi değil ben im bunu söylemem mi kötü oldu.. egerki gerçekten sevmiyor istemiyorsa erkenden boşanması kendi için yapacağı iyiliktir.. yuva varsa ortada zaten caba da olsun ama olmayan şeyi zorlamak konu sahibini daha çok yorar.. ben im söylediğim şey olasılık üstüne fikir belirtmek.. ayrıca ne soylıyım öyleyse olanı söylüyorum.

Bir iş bulman ya da bir kurs spor sana da iyi gelir emin ol çünku evde durdukca daha cok dusunuyor insan ve kuruyor kendini bir de calisman özgüvenini de geri getirir bir uğras bul ben ise baslamistim o zamanlar ve iyi gelmisti farklı insanlar fatkli ortam düşünecek zamanım bile olmuyordu bazen
Evet canım bana iyi gelecek şey bisilerle ugrasmak umarım en kısa zamanda bir iş bulurum da o çok sevdiğim kendimi yine sevmeye başladım Allah'ım kimseye yaşatmasin bu durumu 😔dışarıdan bakan ne güzel kız der asla böyle bişi yasayacagimi düşünmez ama bu hiçbir şeye bakmıyor çok tuhaf çok...konuyu acmadigim zamanlar da oldu ama artık gerçekten hiç dile getirmeyeceğim

Merhaba,buraya yazmamın sebebi benim icin bile çok zor ama anlatmam lazım artık. 5 aylık evliyim. Severek ve sevilerek evlendim eşimle. Benim sorunum eşim benimle hicbir sekilde sevismek istemiyor.Sevgiliyken ve nişanlilik donemimizde de çok düskün degildi. En sonunda dayanamayıp bu durumu ona sordugumda bilmiyorum bende psikolojik olabilir dedi ve uzmana gitmeyi kabul etti. Bu zamana kadar hep benim zorlamamla olan iliskimiz son zamanlarda artik tamamen olmamaya basladi. Doktor kontrolleri sonucunda herhangi bir fiziksel soruna rastlanmadi.aksine hormonlari ve diger tum tetkikleri cok iyi cikti. Sadece hipertirodi cikti esimde. Onun icinde 1 aydir ilac kullaniyor. Ama halen cinsel iliskiye yaklasmiyor ve hic istemiyor. Artik bu konu acildiginda agresiflesip konuyu kapatiyor. Ne kadar zor oldugunu ancak yasayan bilir. Onun acisinda da dusunmeye calisiyorum ama artik cok yoruldum ruhen bittim. Bu kadar severken ayni evde kardes gibi yasamaktan usandim. O kadar yiprattiki bu beni kendimi bile taniyamaz oldum. Nolur bana yol gosterin. Inanin her bir fikre ve destege cok ihtiyacim var. Bu gibi durumu yasayanlar varsa aranizda nolur yorumlarinizi ve tavsiyelerinizi eksik etmeyin. Allah yardimcimiz olsun ne diyeyim. Tesekkurler.
Tiroid erkekte yapıyor maalesef böyle sorunlar kadında kısırlık isteksizlik ve bir sürü şey yaptığı gibi erkekte de yapıyor aktarlar çok güzel macunlar karışımlar yapıyor bir deneyin dopig etkisi yapar belki

Bak canım iyi bir endokrine gidin troid erkeklerde %70 oranında isteksizlik iktidarsızlık yapıyor .bende troid hastasıyım erkeklerede çok zararı var biliyorum

Istemryince oyuncak mı oluyo saldır.ak için cvp vermişsin belli.. yanı adamın ki öyleyse istememesi değil ben im bunu söylemem mi kötü oldu.. egerki gerçekten sevmiyor istemiyorsa erkenden boşanması kendi için yapacağı iyiliktir.. yuva varsa ortada zaten caba da olsun ama olmayan şeyi zorlamak konu sahibini daha çok yorar.. ben im söylediğim şey olasılık üstüne fikir belirtmek.. ayrıca ne soylıyım öyleyse olanı söylüyorum.
Evet oyuncak oluyo evet saldırmak için cevap verdim. Yahu siz evliliği ne zannediosunuz iki satır yazı yazan birisine Boşanın diosunuz. Ne sacma. Yeni evli neyin ne oldugunu daha bilmio olabilir. Daha yapıcı konuşmak gerektiğini düşünüyorum.

X