- 2 Ağustos 2018
- 2.722
- 7.353
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ouw bunu gormemisim.bak bu adamin ilk vukuati degildir ve meb bu konularda cok hassas.bu bi ortaya cikarsa o adam da cok.buyuk ceza alir zaten iffetsiz yasam surmekten.Çocuğumun öğretmeni o mecbur olduğum
1 sen baci niye benim bir yorumu begenmedin:)Insanin onurlu, ahlaklı anne babası yoksa ölsünler daha iyi.
Allah kimseye yaşatmıyor..Bile isteye yaşıyorsun.Bende kendimden utaniyorum emin ol.. Allah kimseye yasatmasin kimse böyle başlamaz hayata.. çok acı şeyler duyacağımı biliyorum burdan kimse büyük konuşmasın sadece kimseye olsunda istemem cevap icon teşekkür ederim
Aslaa hiç bir oluru yok Allah affetsin beni sadeceAldatma konusu kalıbı:
Giriş + kınamayın vs + kendince kendini haklı çıkaracak sebepler + kötü giden evliliğe rağmen çıkan çocuk detayı + yeni kişinin hayatına girmesi + yakınlaşıp uzaklaşma, kendini çekememe + karşı tarafı suçlama + arada yine kendini aklamaya çalışma + herkesin başına gelebilir diyip kapanış.
Cocugunun ogretmeniyle seks konuşmaları yapmak mi?Neyin kafasını yasiyorsun kendine gel.Adam seninle yatip seni zaten atacak..Bile bile ne aski ,evladini da al o okuldan acilen 2.dönem.Çocuğumun öğretmeni o mecbur olduğum
Yemin ederim samimiyim bazen goremezsin yaa benim gormemi sağladı herkesSiz geri dönüşü imkansız bir hata yapmayin, hem kendi ailenizin hem de diğer ailenin günahına girmeyin de, biz sabaha kadar yazalım. Yeter ki yazdıklarınizda samimi olun. O pisliği gerçekten bırakmaya niyetli olun. O pislik kim bilir kaç velisine size baktığı gibi baktı. Kim bilir kaciyla neler yaşadı? Sizinle beraber olurken soyle boyle yapacağını anlattığında nasıl baktınız cocuklarinizin yüzüne Allah aşkına! O çocukların annesi böyle şerefsizlere meze olmak için mi anneleri oldu! Sılın atın bu kiri yüreğinizden.
Bakin öyle bir hal ki yaşamayan bilmez Allah da yaratmasın şuur denilen şey gidiyor bana bu yazılan şeyleri benim dusunmemem şuan okudukça dehşete kapilmam gercekden bitti dua edip tövbe edeceğimöncelikle sunu söylemelıyım ki herşey allahtan insanoglu başına herşey gelir tamam eşinizden sogudunuz uzaklaştınız ama görüyorum kı eşiniz mükkemmel bi babalık yapoyor cocuklarınıza sevgi olmasada sizi dövmedıkten aılesıne ezdirmekdıktem sonra bi evlılık yürür çoçuklar için en azından nice kişiler var dayak altında aldatılmanın yanında cocukları için sabredıyor karsınızdakıne haksızlık etmeyin allh yardımcınız olsun demek düşer inşallah bol bol dua edın ama aşık oldugunuz kişinin eşininde bedduasını almayın gün gelir kişi yaşattıgını yaşamadan ölmez aynısı size yapılmıs olsaydı ne yapardınız? siz eşiniiz severrken eşiniz böyle birşşey yapsa çoçuklarınıza ıyı bi anne olum sizi geleeckte kötü hatırlmasınlar ben bunu sevgı olarak görmüyorum ıkı gün sonra eşini bırakıp size ilgi duyan adam yarın birgün sizi burakıp başkasına bakmayacagı ne malum eşimiz ve cevreniz duyrsa çoçuklarınızı başını yere egersimiz her daim paikolojik destek alın en azından eşiniz maddi yönde destek veriyor yarın birgün cekıp gitsenız nereye gideceksiniz boşanmak çözünmü amenna çok kötü bü evlılık olur hak veirrim gercekten üzücü bü durum.
yanı sen bunu diyorsunherkesden Allah bin kere razı olsun gercekden bitti bu is her siz bende çok etki uyandırdı