Esim neden benim yerime bunu tercih ediyor?

• Konu Sahibi Konu Sahibi kibirli
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
K

kibirli

Ziyaretçi
yeniden merhaba arkadaşlar..daha öncede eşimle ilgili konu açmıştım...o sorunun üstesinden geldik ama başka sorunlarımız var.sizinle bunuda paylaşmak istedim.bu nekadar doğru olur bilemiyorum..aslında cinselliğe giriyor bu konu ama o bölüm kapatılmış..eğer bir sorun varsa bu konum silinebilir...üstü kapalı anlatacağım..benim durumumda olanlar varsa lütfen çekinmeden yazsınlar..eşimle düzenlü cinsel hayatımız yok denilebilecek kadar az..ayda 3 kez..onun dışında eşim kendi kendini tatmin ediyor.sabahları duş alırken.bunu çok rahat anlayabiliyorum..geçen gün bunun üzerine tartıştık..neden dedim benimle ilişki yaşamak varken neden kendi kendini tatmin ediyorsun dedim..ben bunun yıllardır farkındayım ama hiç bişi söylemedim ona çekindim çünkü..sonunda bende dayanamayıp PATLADIM..çünkü bu beni çok rahatsız ediyor..kendimde sorun aramaya başladım..hergün bunu düşünmekten ne evimle nede oğlumla ilgilenebiliyorum.ruh gibi oldum..bana dediği seni çok seviyorum çok beğeniyorum..ama bunu neden yaptığımı bilmiyorum dedi.birdaha olmayacak dedi.bende dedimki elbette kendi kendini tatmin edeceksin ama önce beni mutlu etmesini bileceksin.ayda bir,6 ayda bir herneyse kendi kendini tatmin etmek çok normal.ama bu alışkanlık haline gelmiş.resmen beni buna tercih ediyorsun dedim.tmm birdaha olmayacak çok haklısın dedi.ama bu hafta yine aynı şeyi yaptı...1 haftadır ilişkimiz yok...çok kötü hissediyorum arkadaşlar bildiğiniz gibi değil çok onur kırıcı..evliliğin temel taşıdır sevgi,saygı ve cinsellik.ama biz cinselliği yaşayamıyoruz düzenli şekilde..bir süre sonra sevgide,beraberinde saygıda kalmayacak...çok ciddi sorunlara sebep olacak bu..​

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım sen ona yaklaşmaya çalıştın mı hiç? yani sen baştan çıkarıcı hareketlerde bulunsan, karşı tarafttan beklemeden diyorum.. Tepkisi ne olur acaba?

Üzüldüm...:delphin:
Alışkanlık olmuş demek ki..
Belki cinsel beraberliğinizi sıklaştırsanız,siz daha istekli görünseniz bir işe yarıyabilir..fisfisfis

beni yok sayım bunu tercih etmesi..benim ona yaklaşmamı hep engellemiştir...

............................

görmezden gelsen harekete geçirecek şeyler üretsen

devamlı farklı çıksan yatak odasında karşısına belki işe yarar

böyle şeyler denedin mi hiç?

benim hiç fantazi tarzı geceliklerim iç çamaşırlarım yok..
çünkü eşim bu tür şeyleri beğenmiyorum demişti bana evliliğimiz ilk yılları.
bende hiç almadım..

Cinsel hayatınızı tekdüzelikten kurtarmak, renklendirmek için farklı birşeyler yapın diycem..

Bu alışkalnlıktan vazgeçirmek için tek yol bu bence..

bende hiç almadım..

Erkeklerin geneli böyle şeylere bayılır bildiğim kadarı ile..

Sen bakma ona, git al giy, dikkatini çek..Heyecan kat olaya..

......................

bende hiç almadım..

canım benim hangi erkek beğenmez belki iğrenç geliyodur ona ama sende
üç beş çeşit yerine bitane al hem fikrini öğren hem denemiş ol
baktın niye aldın diye tepki gösteriyor
ilgini çekmek seni kendi tatmininden uzaklaştırmak istedim dersin dene bi kere ne çıkaryerimseniben

İlla ki açık saçık geceliğe bile gerek yok bence..
İçinizde her zamankinden farklı sadece bir alt iç çamaşırınızın olduğunu sezdirseniz belki heyecanlandırır onu..:1rolleyes:
Çok bu açık oldu ya:mymeka:

bana acımasından çekiniyorum aslında..kendine çekmek için gitti kendine böyle şeyler aldı demesinden çekiniyorum..bunu bana direk söylemez ama..içinden öyle geçirir.ayyy iyice paronaya oldum..
denicem kızlar en kısa zamanda..ama hiç sanmıyorum bu alışkalık onda.

bana acımasından çekiniyorum aslında..kendine çekmek için gitti kendine böyle şeyler aldı demesinden çekiniyorum..bunu bana direk söylemez ama..içinden öyle geçirir.ayyy iyice paronaya oldum..

Hiç öyle düşünmeyin bence..
Eşiniz de aklınıza getirmez inşallah..
Bunlar hayatın,evliliğin renkleri..naniknanik
Elbette en farklı ve hoş halimizle çıkacağız onların karşısına..
Biz kendimizi beğenirsek,onlar zaten beğenir bizi..yerimseniben

aklındaki bütün negatiflikleri sil ve bunu sadece kendin istediğin için yap
sen kötü düşünme kendini çok beğen ve bunu eşine hissettir
sonucunda yanıldığını göreceksin

Back
X