- 25 Şubat 2020
- 606
- 688
- 23
- 27
- Konu Sahibi 5kisilikailem
Ben korunmuyodum. Geri çekilerek ilişkiye giriyorduk bilerek yaptığını söylüyor3.çocuk fazla gelmis kendine kızıyor ola bilir kendi içind e stres yapiyo olabilir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben korunmuyodum. Geri çekilerek ilişkiye giriyorduk bilerek yaptığını söylüyor3.çocuk fazla gelmis kendine kızıyor ola bilir kendi içind e stres yapiyo olabilir
Rüyalarıma ile giriyor artık eve gelince siliyor galiba ins ve face yok çünkü ama fake hesaptan bakıyorum paylaşım yapıyorYatağı ayırmak,şifre koymak ve aldatan birini haklı bulmak bunlar hep şüphe duyulcak şeyler. Aldatmıyosa da meyilli bence.
Evden işe,işten eve geliyor demişsiniz. Bence çağımızın en yaygın aldatma stili sosyal medya.
Bilemedim 6 yıl 3. Çocuk aklıma bu geldiBen korunmuyodum. Geri çekilerek ilişkiye giriyorduk bilerek yaptığını söylüyor
Yok artık böyle bişey eşinizin beyin fonksiyonları çalışmıyor kesin olarak bu tanıya vardımBen inancım gereği karşıyımoyle şeylere eve içki izin vermem uygunsuz şeyleri asla evimde izletmem oğlum 6 yaşında ekranda öpüşme gördüğü zaman kız kardeşinde deniyor ama izlediği gece bana bak bak senden güzeller dedi bende bakmadım hiç git başımdan o iğrenç şeye git odada bak dedim çocuklar var yap Ma dedim sınır oldukça oğluma bak babası bak dedi. Ben delirdim ve baya kıyamet koptu eşimin ailesini cagirdim babasına söyledim verdiği cevap sarhostum tabiiki tatmin olmadım çünkü 6 senedir içer ve ilk defa yaptı bu hareketo
Iki çocuğum isteyerek oldu. Eşimin gidişatı hoşuma gitmediği için ben istemiyordum 3. Çocuk ve asla bana hap yada korunmak için bir şey kullandırmaz. Kendi kondom kullandı bir süre de geri çekilerek ilişkiye girdik ama bunda kendi bilerek yaptığını söylüyorBilemedim 6 yıl 3. Çocuk aklıma bu geldi
Anlattıklarımız hiç iç açıcı değil. Sizin yanınızda izliyor bak senden güzeller diyor oğluna bak oğlum diyor. Sizin için ve çocuklarınız için üzüldüm. Merak ettiğim bu şüpheyle nasıl yaşanır ki. Bence aranızda bi evlilik bağı da kalmamış. Normal aile hayatı,karı koca ilişkisi değil.Rüyalarıma ile giriyor artık eve gelince siliyor galiba ins ve face yok çünkü ama fake hesaptan bakıyorum paylaşım yapıyor
Ben çevremden hep kendinden güzel olduğumu duydum bunu kendi ailesi kendine de söyledi ama sanki bu yüzden bana düşman. Sürekli kendini ispatlama çabasında halbuki ben severek evlendim ve benden kısa olmasi vs. Şeyleri asla kusur olarak hiç girmedim ben bu zamana kadar ama ben bu kadar kızla çıktım bu kadar kişi bana aşıktı. Masaj yap dediğinde şuan isim var geliyorum dediğimde başkası yapar canını sıkma diyor.Yok artık böyle bişey eşinizin beyin fonksiyonları çalışmıyor kesin olarak bu tanıya vardım
Sen bir babasin yapmış olduğun hareketler çocuklarına zarar veee bak bak senden güzeller demek nedemek afedersin ama
Onun başında tencere kırarım üstüne yetmez kıçına bir tekme basarım kapının önüne koyarım hiç bir erkek bir kadını bu tarz cümleler ile aşağılayamaz
Ben o erkeği rencide ederim şekilde öyle aşalarım ki hayatı boyunca unutamaz
Hayır kesinlikle ben çocuklarım için katlaniyor-dum ki kendi isteğiyle 3. Çocuğu yapmış bencilce. Şimdi de rahat birakamayacagimi biliyor ve üstüne oynuyor resmen.Anlattıklarımız hiç iç açıcı değil. Sizin yanınızda izliyor bak senden güzeller diyor oğluna bak oğlum diyor. Sizin için ve çocuklarınız için üzüldüm. Merak ettiğim bu şüpheyle nasıl yaşanır ki. Bence aranızda bi evlilik bağı da kalmamış. Normal aile hayatı,karı koca ilişkisi değil.
İnanın şoklar içerisindeyimBen çevremden hep kendinden güzel olduğumu duydum bunu kendi ailesi kendine de söyledi ama sanki bu yüzden bana düşman. Sürekli kendini ispatlama çabasında halbuki ben severek evlendim ve benden kısa olmasi vs. Şeyleri asla kusur olarak hiç girmedim ben bu zamana kadar ama ben bu kadar kızla çıktım bu kadar kişi bana aşıktı. Masaj yap dediğinde şuan isim var geliyorum dediğimde başkası yapar canını sıkma diyor.
Bunlar sadece üstünden anlatım. Ben derdimi çok dillendiren bir insan değilim. Ama artık doldum bir insan kocasının ölmesini ister mı ben istiyorum çocuklarıma daha huzurlu bir hayat verebilirim buna inanabiliyorum. Ama dediginiz gibi kötüye birşey olmaz. Üstelik daha bana psikolojin bozuk diye delisin diye psikolojik baskı yapıyor bende bu sefer kendime kızıyorum ve tedavi olmam gerektiğini düşünüyorum ama hareketlerini görünce acaba beni mı bastırmaya çalışıyor diyorum.İnanın şoklar içerisindeyim
Sizin eşinize hiç bir şey olmaz gamsız bir adam belli
Ama ben size üzüldüm böyle hayat mı geçer canım bunun bu tarz iğrenç hareketleri ve bu tarz konuşmaları açıkçası bundan hiç bir halt olmaz dedim kendi kendime
Evinizin içini bilmiyorum evde nasıl bir baba bilmiyorum vs vs bilmiyorum ama sizin bu anlattıklarınız yola çıkarak
Hayatı boş yaşayan bir adam sadece
Yaaa sizin niye pisikolojiniz bozuk olsun hanfendi sizi bu hale getiren karşınız da olan gamsız bir adamBunlar sadece üstünden anlatım. Ben derdimi çok dillendiren bir insan değilim. Ama artık doldum bir insan kocasının ölmesini ister mı ben istiyorum çocuklarıma daha huzurlu bir hayat verebilirim buna inanabiliyorum. Ama dediginiz gibi kötüye birşey olmaz. Üstelik daha bana psikolojin bozuk diye delisin diye psikolojik baskı yapıyor bende bu sefer kendime kızıyorum ve tedavi olmam gerektiğini düşünüyorum ama hareketlerini görünce acaba beni mı bastırmaya çalışıyor diyorum.
Daha karnımdaki 1.5 aylık kızım 3 oğlum 5 yaşında ben bu şekilde nasıl çalışır nasıl bakarım bu imkansız. Ailemle de görüşmüyorum sanırım bu yüzden de beni isteği şekile sokuyor. Kuralları çok kati dışarıya ben tek çıkamam kendi olmazsa çocukları parka götüremem evlendik evleneli böyle kiskancmis ama anladimki psikolojisi bozuk bence. 6 senedir nereye gitsek arabayla her gittiğimiz yerde bana hakaret eder bozar atar herkesin yanında ama 6 senedir cekiyorum işte 4 defa küstüm gittim ailem bir çocuğumu aldı birini kabul etmedi diye tekrar geri geldim anne yuregi işte secim yapamazsın çocuk arasında umarım bende aydınlığa çıkarımYaaa sizin niye pisikolojiniz bozuk olsun hanfendi sizi bu hale getiren karşınız da olan gamsız bir adam
Sizin hayatınızda olmasa siz çocuklarınızla çok güzel bir hayat yaşarsınız illaha kocam yok diye kim bana bakacak diye duruma düşmek yerine yeni bir hayat yeni bir düzen siz yeter ki güçlü olun ayakta durmayı bilin inanın sizin önünüze egilirler
Yeterki siz basarın ama bununla olmaz bunların hiç biri acilen dıskalifiye olması lagzim böyle baba da olmaz böyle eş de
İnşallah rabbim gönlündekini ferahlıga çıkarır eşinizin de kafasına da bişey düşerse yaptığı yanlışların farkına varırDaha karnımdaki 1.5 aylık kızım 3 oğlum 5 yaşında ben bu şekilde nasıl çalışır nasıl bakarım bu imkansız. Ailemle de görüşmüyorum sanırım bu yüzden de beni isteği şekile sokuyor. Kuralları çok kati dışarıya ben tek çıkamam kendi olmazsa çocukları parka götüremem evlendik evleneli böyle kiskancmis ama anladimki psikolojisi bozuk bence. 6 senedir nereye gitsek arabayla her gittiğimiz yerde bana hakaret eder bozar atar herkesin yanında ama 6 senedir cekiyorum işte 4 defa küstüm gittim ailem bir çocuğumu aldı birini kabul etmedi diye tekrar geri geldim anne yuregi işte secim yapamazsın çocuk arasında umarım bende aydınlığa çıkarım
Denicem bunuİnşallah rabbim gönlündekini ferahlıga çıkarır eşinizin de kafasına da bişey düşerse yaptığı yanlışların farkına varır
Siz de onu görmezden gelin hatta üstüne bile düşmeyin yavaş yavaş uzaklaşın
Bagzi erkekler bu durumu fark edince size yaklaşmaya çalışma çabasına giriyor
İlgiyi sıfıra indirin
Yaa inşallah birsey yoktur hamilesin dikkat et kendine acikca konus ya da.Ilk defa bu hamileligim de böyle davranıyor. Eskiden olsa aldatma düşüncelerine karşı olan adam dayisi yapıyor ben yanlış olduğunu söylediğimde ise mutsuz ki yapıyor diye savunuyor.
Daha karnımdaki 1.5 aylık kızım 3 oğlum 5 yaşında ben bu şekilde nasıl çalışır nasıl bakarım bu imkansız. Ailemle de görüşmüyorum sanırım bu yüzden de beni isteği şekile sokuyor. Kuralları çok kati dışarıya ben tek çıkamam kendi olmazsa çocukları parka götüremem evlendik evleneli böyle kiskancmis ama anladimki psikolojisi bozuk bence. 6 senedir nereye gitsek arabayla her gittiğimiz yerde bana hakaret eder bozar atar herkesin yanında ama 6 senedir cekiyorum işte 4 defa küstüm gittim ailem bir çocuğumu aldı birini kabul etmedi diye tekrar geri geldim anne yuregi işte secim yapamazsın çocuk arasında umarım bende aydınlığa çıkarım
Aldattığını öğrensem evden kovabilecem çünkü evde olduğu sürece ayrı yatakta yatıp benimle muhattap olmasa yine kafaya takmicam ama sürekli evde huzursuzluk biktim
Kusura bakma ama bana böyle davranan herifin ayrı yatmasını dert etmek yapacağım en son şey bile olmaz. Cehennemin dibine kadar yolu var. Neyini dert ediyorsun ki
Konuşuyorum ama psikolojik manyak delirmişsin sen diyorYaa inşallah birsey yoktur hamilesin dikkat et kendine acikca konus ya da.
Sonsuzluk uykusuna uyuduğunu da bir görsemBence hiç ilgilenme. Nerde uyursa uyusun. Onu dert edip strese girme. Bebişine yazık.