Eşim neden ayri yatıyor sizce?

Telefonun şifresini sorsanız söylemiyor mu?
Köşe bucak telefonu karıştırması, dayısının eşinin aldatmasıni normal görmesi, ayrı yatmak için bahane araması hayra alamet değil.

Eşinizle yaşam tarzlarınızda farklı, ben bu farklılıkların bir yerden sonra farklı şekilde patlak vereceğini de düşünüyorum.

Tek sorun ayrı yatmaniz değil gibi duruyor.

Telefonun şifresini sorsanız söylemiyor mu?
Köşe bucak telefonu karıştırması, dayısının eşinin aldatmasıni normal görmesi, ayrı yatmak için bahane araması hayra alamet değil.

Eşinizle yaşam tarzlarınızda farklı, ben bu farklılıkların bir yerden sonra farklı şekilde patlak vereceğini de düşünüyorum.

Tek sorun ayrı yatmaniz değil gibi duruyor.
Ne gibi bir patlak ?

Neyi sakladığını evet merak ediyorum çocuk çizgi film izlemek istiyor telefonundan ama çocuğu yapıştırıyor kendine öyle izletiyor çocuk kımıldayamıyor. Bilmiyorum işinin acil olduğu sırada bile açarken telefonu dikkatli açıyor görmemem icin
O zaman aldatılıyor olabilirsiniz 😔😔 telefonuna casus programı indirin ne haltlar yiyor öğrenin

Ilk defa bu hamileligim de böyle davranıyor. Eskiden olsa aldatma düşüncelerine karşı olan adam dayisi yapıyor ben yanlış olduğunu söylediğimde ise mutsuz ki yapıyor diye savunuyor.
Bu rezilliği Savunması yaşadığınız her hangi bir sorunda aldatmaya eğilimli olduğunu gösteriyor dikkat edin

Ayrıca bu şekilde davranan ve bu düşünceye sahip olan bi adamdan 3.çocuğu yapma cesaretiniz tebrik edilesi..

Ayrıca bu şekilde davranan ve bu düşünceye sahip olan bi adamdan 3.çocuğu yapma cesaretiniz tebrik edilesi..
Daha önceki yazılanları okumadiniz galiba?
Eşim beni dışarıya tek asla bırakmaz ve korunmak kesinlikle izin vermiyor.kendisi kondom ile korunuyordu. Sonrasında geri çekilme yöntemiyle ilişkiye girdik bilerek yaptığını benden habersiz yaptığını söylüyor. Bende isterdim böylebir hayata bir çocuk daha kurban etmemeyi tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.

Ne gibi bir patlak ?
Birbirine yetmemek bir yerden sonra beklentilerini karsilamamak gibi.
Siz televizyonda çıkan bir sahneden rahatsız olur çocuğunuz izlemesin derken eşiniz ne sizin düşüncenize saygı duyuyor ne de sizinle aynı düşünüyor. Ona normal gelen size anormal geliyor, sıkıcı ve baskıcı olabilirsiniz bir süre sonra eşiniz için.
Bu sadece basit bir örnek.o
Ben hassasiyetlerin aynı olmasının çok önemli olduğunu düşünüyorum.
Böyle ne istediğiniz gibi çocuk yetiştirebilir ne de birbirinize ayak uydurabilirsiniz.

Telefon şifresi olayı başlı başına sorun. Siz şifreyi isteyince vermiyorsa, bilin ki var o telefonda birşeyler. Ya başka bir kadın ya iddaa, kumar gibi birşey.
İşten eve evden işe diye de düşünmeyin, sanal dünya diye bir gerçek var artık.

Birbirine yetmemek bir yerden sonra beklentilerini karsilamamak gibi.
Siz televizyonda çıkan bir sahneden rahatsız olur çocuğunuz izlemesin derken eşiniz ne sizin düşüncenize saygı duyuyor ne de sizinle aynı düşünüyor. Ona normal gelen size anormal geliyor, sıkıcı ve baskıcı olabilirsiniz bir süre sonra eşiniz için.
Bu sadece basit bir örnek.o
Ben hassasiyetlerin aynı olmasının çok önemli olduğunu düşünüyorum.
Böyle ne istediğiniz gibi çocuk yetiştirebilir ne de birbirinize ayak uydurabilirsiniz.

Telefon şifresi olayı başlı başına sorun. Siz şifreyi isteyince vermiyorsa, bilin ki var o telefonda birşeyler. Ya başka bir kadın ya iddaa, kumar gibi birşey.
İşten eve evden işe diye de düşünmeyin, sanal dünya diye bir gerçek var artık.
Bu konuda haklisiniz ama benim çocuk yetiştirme tarzımi beğendiğini her yerde dile getirir bunu aileme bile söylemiştir. Şifresini kesinlikle vermiyor iddia arada zaten oynuyor ona ben karışmam karışmıyorum. Sanalda da ne yapıyor bilmiyorum. Çünkü eve gelince uygulamalar yok çıkınca yüklüyor galiba

Bu konuda haklisiniz ama benim çocuk yetiştirme tarzımi beğendiğini her yerde dile getirir bunu aileme bile söylemiştir. Şifresini kesinlikle vermiyor iddia arada zaten oynuyor ona ben karışmam karışmıyorum. Sanalda da ne yapıyor bilmiyorum. Çünkü eve gelince uygulamalar yok çıkınca yüklüyor galiba
Üstteki yorumunuzu da okudum.
Dışarıya çıkamıyormussunuz eşiniz olmadan, sağlık ocağına da mı gidemiyorsunuz?
Bu çocuğunuz doğduktan sonrada korunmayı eşinizin keyfine bırakmayın.

Telefonda olumsuz birşey de bulsanız su aşamada birşey yapacağınızı sanmıyorum açıkçası. Üzerinizde bu kadar hâkimiyet kuran adam her türlü pisliğin içinde kendini aklayacak birşey bulur.

Üstteki yorumunuzu da okudum.
Dışarıya çıkamıyormussunuz eşiniz olmadan, sağlık ocağına da mı gidemiyorsunuz?
Bu çocuğunuz doğduktan sonrada korunmayı eşinizin keyfine bırakmayın.

Telefonda olumsuz birşey de bulsanız su aşamada birşey yapacağınızı sanmıyorum açıkçası. Üzerinizde bu kadar hâkimiyet kuran adam her türlü pisliğin içinde kendini aklayacak birşey bulur.
Hayır sağlık ocağına da gidemiyorum.kendinin annesi ailesiyle de gidemiyorum sadece kendisiyle gidiyorum arabayla kuaföre bile geçen sene gidebildim ben ihtiyacimi evde karsiliyordum şimdi kapıya bırakıp kapıda bekliyor çıkıyorum eve gidiyoruz

Hayır sağlık ocağına da gidemiyorum.kendinin annesi ailesiyle de gidemiyorum sadece kendisiyle gidiyorum arabayla kuaföre bile geçen sene gidebildim ben ihtiyacimi evde karsiliyordum şimdi kapıya bırakıp kapıda bekliyor çıkıyorum eve gidiyoruz
Ne desem bilemedim.
Niye kabul ettiniz başından beri böyle birşeyi.
Çocuklarınızı parka bile çıkaramıyorsunuz o zaman.
Bir nevi hapis hayatı.
Çocuklar ve sizin icin. ☹️

Ne desem bilemedim.
Niye kabul ettiniz başından beri böyle birşeyi.
Çocuklarınızı parka bile çıkaramıyorsunuz o zaman.
Bir nevi hapis hayatı.
Çocuklar ve sizin icin. ☹
Ben ailemin izninin olmadığı bir evlilik yaptım tekrar geri dönemedim maalesef

Teşekkür ederim bunu bende düşünüyorum. Beni beğendiğini çekici bulduğunu ama beni bastırmaya çalıştığını düşünüyorum fakat ben her zaman kendini övmüşümdür psikoloğu kabul etmiyor

Canım başta allah yardımcın olsun rabbim çocuğunu sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin sen eşinin hangi huylarında rahatsız oluyorsan sende aynısını yap o ayrı yatmadan önce se salona kendiliğinden yastığını yorganini gotur teline şifre köy görmezden gel o kendiliğinden gelecek ama iradeli ol pes etme ne kadar peşine düşer sen o kadar kendinde birşey var sanıyor bu erkek milleti

Back
X