benim sevgim saygım pamuk ipliğine bağlı olsaydı şuan onun yerinde ben olurdum. tabi bu kadar iğrençleşebilirmiydim bilmiyorum. darmadağın olmasına, buna izin veren ben değilim bunu yapan o. aldatma ipe dizilmiş boncuk gibidir biri gelirse arka arkaya diğerleride gelir. ben geniş bir insan değilim. duygusal bir yakınlaşma oldu yada bunun olması için ona fırsat verdi. birşeyi kaçırıyorsunuz beni arayıpta seni araması için telefonumu verdim diyen bir adam var. hemd everdiği şirket hattı o kadar iyi niyetliydi ya da basireti bağlanmıştı o zaman insan şirket hattını verirmi. ben eşimin şirket hattını daha 2 ay önce öğrendim bana bile vermemişti. hadi verdin bana neden snei arıycakmış benden diyorsun eşim benim yanımdayken şirket hattı devre dışı olur iş yerinde açık olur 2 hat kullanıyor aynı telefonda istese açık bırakabilir ama devre dışı bırakıyor bundaki amaç olurda ben şirkette vs. olursam benim yanımda ararsa seni aradı diycek olay bu ya. bu beni aldatmayı planlamış olduğunu göstermezmi. karşımda pişkin pişkin o rahatlıkla arka arkaya söyledği yalanlar. bunları yutsam evliliğimin sağlam olduğunumu düşünüceksin.yada yatakta yakaladığımdamı bana elle tutulur birşey var diyceksin. hem bu adam ortada bile yok hala.
yorumların hepsini okudunmu bilmiyorum bana söyledikleri bariz çelişkili şeyler var. Bunu ikisi yanyanayken sormayı planlıyorum bak neleri öğrenicem.
1) dün yemeği kaçırmışsın diyerek sevgilisine atıcam konuyu.(kızın sevgilisi ondan habersiz bir yere gitmesine izin vermez heleki eşimin evrak getirdiğini iddaa ettiği çocukla asla izin vermez daha öncede izin vermemişti)
2) telefonunu kaybetmişde benim numaramı istemiş bayadır görüşemiyoruz falan diyince bende davet etmek istedim diycem.( bakalım telefonunu kaybettimi gerçekten ha birde dakikası olmadığından eşiminkini istemişde diye ekleyebilirim)
3) ya benim eşimde evrak getirmeye gitmiş öyle karılaşmışlar diycem. ( eşim arkadaşı davet ettiği için gitmişti, kızda evrak getirmek için geldi diyor ya da bu gerçekten bir karşılaşmamıydı )
Konunu baştan sona okudum. Sen çok zeki bir kadınsın ya kocaman bir "HELAL OLSUN" diyorum sana canımSilah zoruyla sadakat olmaz ki zaten içinden gelmeli insanın bazı şeyler. Görsün bakalım boşanabiliyor musun boşanamıyor musun
Olayın üstüne benim yapacağım şu olurdu; önce arkadaşımı arayıp neden böyle birşey yaptığını sorardım, eşimi arayamazsın der, eğer ararsa arkadaşlığımızı sorgulamam gerekeceğini de uygun bir dille anlatırdım. Sonra eşimi arayıp, arkadaşımın ne yapmaya çalıştığını anlayamadığımı falan söylerdim.. Bu konuda eşine yüklenme, eşin kadını pek sevmiyor belli ki, benim arkadaşım böyle birşey yapsa, bilemiyorum görüşmem sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?