Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tatlım bana kızma ama belkide rabbim bu ewliliğe bebeği uygun görmedi, düsün!!! Ya simdi hamile olsaydın karnında bebekle mücadele kolay mı ? Ya dogduktan sonra ayrı sıkıntı ? Suan tek kendini düsünceksin...bebek olsaydı belkide dewam etcekti ewliliğin bebek hatrına adamda dewam etcekti maceralarına
Tatlım bana kızma ama belkide rabbim bu ewliliğe bebeği uygun görmedi, düsün!!! Ya simdi hamile olsaydın karnında bebekle mücadele kolay mı ? Ya dogduktan sonra ayrı sıkıntı ? Suan tek kendini düsünceksin...bebek olsaydı belkide dewam etcekti ewliliğin bebek hatrına adamda dewam etcekti maceralarına
Peki bunu aldatmadan saymamak mı gerekiyor?
İlla aldatma sayılması için fiziksel mi olması gerekiyor?
Bitti ya asla affetmiycem onu asla yarın ailemede anlatıcam yaptıklarını bakalım onun bana dediği gibi gülücekmi onlarda. Yaklaşık 3 saattir yok evde giremiycekte bir daha bu eve. bitti ya bitti benim için. en çok zoruma giden ne biliyormusun ben 2 tane bebek kaybettim ya birini kaybedeli daha 1 ay olmadı be. bu yapılacak zamanmıydı. bu kadarda mı saygısı yoktu bana ya. Bitti benim için bitttiiiiiiiiiiii.
yaa ne biliyim ilk defa bi konuda emin olamıyorum kız daha bi cin daha bi plancı gibi geldi bana, yani serkan arayınca eşin gitmiş bakmış serkan yok boş bulunup oturmuş olabilir ya da kız serkan gelicek falan mı dedi ne biliyim yaa hemen boşanmayı düşünmesen mi, şeytanın avukatı gibi oldum ama kafamda bişeyler net değil yani
serkan arıyor ama telefonu o kıza veriyor kız konuşuyor o çağırıyor eşimi ya tamam madem gittin serkan yok orda geri dön ya ne oturuyorsun orda hele birde telefon numaranı veriyorsun daha nasıl bir savunması olabilirki bu durumun diycem ama o hala kendini savunabiliyor haklıymış gibi birde beni suçluyor. boşşanıcam diyorum dalga geçiyor ya. gülerler sana diyor bu kadar pişkin
serkan arıyor ama telefonu o kıza veriyor kız konuşuyor o çağırıyor eşimi ya tamam madem gittin serkan yok orda geri dön ya ne oturuyorsun orda hele birde telefon numaranı veriyorsun daha nasıl bir savunması olabilirki bu durumun diycem ama o hala kendini savunabiliyor haklıymış gibi birde beni suçluyor. boşşanıcam diyorum dalga geçiyor ya. gülerler sana diyor bu kadar pişkin
serkn yok dönebilir diyorsun ama aslında dönerse komik olurdu. elmayranın dediği gibi bazen insanın basireti baglanıyor. o yok diye dönmek cocukca olurdu oldukca
--
eşin bence oldukca iyi bir ders de almış oldu
Nemesis haklı boyka, bazen insanın basireti bağlanır. Eşin gitti baktı serkan yok oturdu, muhabbet falan ettiler, kızda onu rahatsız eden birşeyler oldu belki ve senden sakladı. Bu ona iyi bir ders olmuştur mutlaka ama boşanmak biraz bıcak sırtı bir iş.