• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim napmaya çalışıyor?

Sevgili boyka, bütün mesajları okudum sanırım.. Gelişmeleri merak ediyoruz. Dilerim gülüp geçeceğin bir yanlış anlaşılma çıkar canım en içten dileğim bu ne yalan söyleyeyim. :18:
Bu arada arkadaşlar ben tarihleri takip edemedim şimdi yemek bu akşam mıydı? :ssz:

Boyka bu arada güven hastanesiyle ilgili topiğini gördüm. Sanırım Ankara'dasın, ben de Ankara'dayım yardımcı olabileceğim herhangi bir şey olursa haber ver olur mu? Kızılay'a 5 dakika benim mesafem çıkar gelirim en azından yalnız kalma. Seni seviyoruz arkadaşım. :3:

boşanıcam demiştim bunu henüz kimse bilmiyor.cmts akşamı geldi konuşmadım halada konuşmuyorum o da konuşmuyor zaten.avukatı aradım bugün bana karşılıklı anlaşma dahi olsa boşanman kolay gözükmüyor dedi. 8 aylık evli olduğum içinmiş 4 ay daha beklemelisin yada seni aldattığını kanıtlaman gerekecek dedi. bunu kanıtlayamam, anlaşma yoluna gidiceğinide düşünmüyorum. aynı evin içinde 2 yabancı gibi yaşıyoruz. birbirimizi görmüyor duymuyoruz. aynı masada oturup yemek bile yemiyoruz. gidebilir bu evden ama gitmiyor. ben gitmek istemiyorum bu benim evim zaten neden bırakıp gidiyim ki. bakalım ne zaman sıkılıcak bu tavırlardan. onun konuşmasını bekliyorum aslında pekte konuşmak istemiyorum o ne zaman konuşursa o zaman ona beni aldattığını kabul et bitsin bu iş yada 4 ay bekleyelim anlaşmalı olarak ayrıl benden diycem. hiçbirşey istemediğimi söyliycem tüm eşyaları alabilir,altınları alabilir istemiyorum zaten ona ait hiçbirşeyi. ve dün gece cüzdanında prezervatif buldum. evli bir erkek neden prezervatif taşır cüzdanında? ya varya buna bile kızamadım ya o kadar küçülmüşki gözümde bir kadınla falan görsem yanından geçip giderim o kadar bırakmışım onu artık bunu bile tartışmaya gücüm yok gerekte yok.

boşanıcam demiştim bunu henüz kimse bilmiyor.cmts akşamı geldi konuşmadım halada konuşmuyorum o da konuşmuyor zaten.avukatı aradım bugün bana karşılıklı anlaşma dahi olsa boşanman kolay gözükmüyor dedi. 8 aylık evli olduğum içinmiş 4 ay daha beklemelisin yada seni aldattığını kanıtlaman gerekecek dedi. bunu kanıtlayamam, anlaşma yoluna gidiceğinide düşünmüyorum. aynı evin içinde 2 yabancı gibi yaşıyoruz. birbirimizi görmüyor duymuyoruz. aynı masada oturup yemek bile yemiyoruz. gidebilir bu evden ama gitmiyor. ben gitmek istemiyorum bu benim evim zaten neden bırakıp gidiyim ki. bakalım ne zaman sıkılıcak bu tavırlardan. onun konuşmasını bekliyorum aslında pekte konuşmak istemiyorum o ne zaman konuşursa o zaman ona beni aldattığını kabul et bitsin bu iş yada 4 ay bekleyelim anlaşmalı olarak ayrıl benden diycem. hiçbirşey istemediğimi söyliycem tüm eşyaları alabilir,altınları alabilir istemiyorum zaten ona ait hiçbirşeyi. ve dün gece cüzdanında prezervatif buldum. evli bir erkek neden prezervatif taşır cüzdanında? ya varya buna bile kızamadım ya o kadar küçülmüşki gözümde bir kadınla falan görsem yanından geçip giderim o kadar bırakmışım onu artık bunu bile tartışmaya gücüm yok gerekte yok.

Aslında olayların senin tahminin gibi gelişmediğini,biraz abarrtığını düşünmüştüm boyka.
Eşinin masumiyetine inanıyordum.
Ama prezervatif yakalaman senin haklı olduğunu kanıtlıyor sanırım.
Güçlü duruşun ve kararlılığın için seni tebrik ederim canım.
Umarım hakkında hayırlısı ne ise o olur.

Konu nerden nereye geldi inanamıyorum :(
Aslında eşinin ilgi görünce egosunun etkisiyle,yemeğe gittiğini düşünüyordum ama son durum çok enteresan.
Sen hep güçlü kalmaya devam et.Kolay değil eminim ama herşey olacağına varıyor.
Allah hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah.

:53::53::53: Yok artık yaaaa.:19:

Hakkında hayırlısı olsun,senin gibi bir kadın ona kaç beden büyük zati.:ssz:

boyka bütün konuyu bir solukta okudum.senin cok zeki ve güçlü bir kadın olduğunu anladım.asla kendini ezdirme.hele ki cüzdanında prezervatif varsa bunu bile mahkemeye delil olarak sunarsın. adama bak yaa.....

birşey itiraf ediyim mi aslında düşündüğünüzün dışında o kadar güçsüz o kadar aptal bir insanım ki hala onun benle konuşmasını,benden özür dilemesini,bana açıklama yapmasını bekliyorum.beni kaybetmekten korktuğunu anlatsın bana ne bilim yalvarsın bana ya bırakma beni diye, beni sevdiğini söylesin bunları bekliyorum hala bu kadar aptalım işte. o kadar acizim ki hala bunları düşünebildiğim için.affedebilicekmiyim sanki ama elimde değil bunları beklememek elimde değil.

emek verdiğin insandan bunları duymak istemen dogal canım... acizlik yada aptallık degil. olması gereken sey bu aslında :( cokk üzüldüm cidden keske durum daha masum olabilseymiş.prezervatif durumu degiştirdi,bende belki masum olabilir diyordum ama şimdi offffff

Boyka cım sana özelden msj yazdım.

Bu arada ''hayatım sen benim aşkımsın,karımsın,senden başkasına bakar mıyım Yada ben senden başkasını görür müyüm,Lütfen gitme kal vs...'' diyecek bi koca bende de yok etrafa bakıyorum yok böyle koca yada daha doğmamış:23:

Ben de bir şey itiraf edeyim mi?

Olayların en başından bu yana bu aşamaya gelecegini biliyordum,
eşinin masumiyetine hiç inanmadım.

Çünkü diyorsun ki, çift hatlı telefon kullanıyor,
evde şirket hattını kapatıyor.

Bir insan neden buna ihtiyaç duysun ki?

Ve sen şirket hattı oldugunu evlendikten 2 ay sonra ögreniyorsun.
Asıl o zaman şüphe uyanmalıydı içinde...

Eşin şu an seni kaybetmeyecegini biliyor, suçlu oldugu için de aslında senin biraz olsun sinirlerinin yatışmasını bekliyor...

Sonra konuşmaya başlayacak, işin ciddiyetinin farkına varırsa yalvarmalara devam edecek...

Sen güçlü bir kadınsın boyka,
aldıgın karar ne olursa olsun, umarım hakkında hayırlısı olur...

Boyka cım sana özelden msj yazdım.

Bu arada ''hayatım sen benim aşkımsın,karımsın,senden başkasına bakar mıyım Yada ben senden başkasını görür müyüm,Lütfen gitme kal vs...'' diyecek bi koca bende de yok etrafa bakıyorum yok böyle koca yada daha doğmamış:23:

Var canım var o dediğinden bende..ama onu diyip de sonrasında tekrar aynı haltı yiyosa neyleyim!!

Eşin şu an seni kaybetmeyecegini biliyor, suçlu oldugu için de aslında senin biraz olsun sinirlerinin yatışmasını bekliyor...

Sonra konuşmaya başlayacak, işin ciddiyetinin farkına varırsa yalvarmalara devam edecek...

hayatım ben şirket hattı olduğunu biliyordum zaten ama numarasını 2 ay önce öğrendim. normalde bende numarası yoktu zaten aradığımda ulaşabiliyordum o yüzden gerekte yoktu şirket hattını bilmeme sadece çalışırken açıktı ve kendi hattıda açıık olduğundan ulaşabiliyordum zaten.

biliyormusun daha ilk mesajda hissetmiştim.hatta yazdım sildim:50:

boyka çok akıllı bir kadın ve kırılgan hakkında hayırlısı olsun inşallah:50:

bır solukta okudum ve cok üzüldüm... SENIN gıbı kendını bılen bır bayana bu yapılır mı? sorsaydın eşine bende olmayıpta onda ne buldun?ben sana yetemedım mı?
aynı cınslerkı bırbırlerını cektıler..cok şanlısınkı cocuk yok canım..bır de 8 ay evlısınız..daha bırbırınıze doyamamışken eşinın senın peşinden koşuyor olması gerekırken..
allahım sana güç kuvvet ersın..aslında canımızı en cok acıtan erkeklerın bızı önemsememesı..ınsan sevdığıne nasıl bunu yapar?
benımde cok kafamı karıştırdın çarşamba gunu yola cıkacağım ailemın yanında kalacağım..4ay yokum eşimden ayrı..bır tanede 9 aylık kızım var.ygs ye hazırlanacağım sınava orda gırıp evıme doneceğım...ama aklım eşimde kalacak.eşime kışılık olarak guvenıyorum ama oda bır erkek sonuçta.bır yanım gıt elıne mesleğını al ayaklarının ustunde dur dunyanın bın bır turlu halı var dıyor bır yanım gıtme eşinin yanında kal dıyor.
SAKIN UNUTMA DAHA EVLILIĞINIZIN BAŞINDA SENI UZMEYI GOZE ALDIYSA HEP ALIR..SKAIN AFFETME..HANI KIMILEIR DIYOYAA YUVANI DAĞITMA ERKEK OLUR BOYLE ŞEYLER..NE DEMEK OLUR BU ERKEKLIKSE DIYER ALDATMAYANLAR NE ?YUVADA KALMAMIŞ ZATEN BIR BAŞKASINI TERCIH ETMIŞ.İLERDE DUZELMEZ BACIM YAŞLANINCADA DUZELSE NE ÖMRUNDEN ÖMUR YEMIŞ OLUYOR.BIR ZAMN SONRA SOĞURSUN..KEŞKE BAŞINDA AYRILSAYDIM DERSIN..

Aptalllık ve acizlik de ne demek BOYKA aslaaaa böyle üdşünme..ben bu kk da çok aldatılma olayı okudum ama senin gibi ne yapması gerektigini bilen ve gerçekleri böylesine ortaya çıkarabilen bi bayanı ilk defa görüyorum çokk çokk tebrik ediyorum seni ve şuanki davranışlarını da destekliyorum...eşinden bi açıklama beklemen normal canım hiç de aptallıkla ilgisi yok...bir yanın olması gerekenin ne oldugunu biliyorken diger yanı bişeyler bekliyor dogal olarak...ama bi yandan da ne acıklarsa açıklasın yalvarsa dahi ona dönmeyecegini biliyorsun kararlısın...yapman gereken de bu zaten canım...şimdi 4 ay boyunca ne yaapcaksın o önemli aslında diimi:ssz:annenlerde kalamıyor musun canım?

Aptalllık ve acizlik de ne demek BOYKA aslaaaa böyle üdşünme..ben bu kk da çok aldatılma olayı okudum ama senin gibi ne yapması gerektigini bilen ve gerçekleri böylesine ortaya çıkarabilen bi bayanı ilk defa görüyorum çokk çokk tebrik ediyorum seni ve şuanki davranışlarını da destekliyorum...eşinden bi açıklama beklemen normal canım hiç de aptallıkla ilgisi yok...bir yanın olması gerekenin ne oldugunu biliyorken diger yanı bişeyler bekliyor dogal olarak...ama bi yandan da ne acıklarsa açıklasın yalvarsa dahi ona dönmeyecegini biliyorsun kararlısın...yapman gereken de bu zaten canım...şimdi 4 ay boyunca ne yaapcaksın o önemli aslında diimi:ssz:annenlerde kalamıyor musun canım?

annemlerde kalabilirim fakat şuan oturduğumuz ev benim evim evlendikten sonra annem bana vermişti. burayı ona bırakıp gitmek ne kadar doğru. daha kimsede birşey bilmiyor söylemek istemiyorum onunla konuşmadan o da tamam demeli yada kabul etmeliki aldattığını o zaman öğrensinler yoksa barıştırmaya kalkarlar ya da bilmiyorum annem kalkmaz hele babam asla kabul etmez onun yaptıklarını ama bellide olmaz işte.

Bu prezarvatif olaylara bakış açımı çok değiştirdi. Yeni evli bir insan neden böyle bir yola girer anlamak mümkün değil, yazık :50:

Bundan sonra hakkında hayırlısı olsun

annemlerde kalabilirim fakat şuan oturduğumuz ev benim evim evlendikten sonra annem bana vermişti. burayı ona bırakıp gitmek ne kadar doğru. daha kimsede birşey bilmiyor söylemek istemiyorum onunla konuşmadan o da tamam demeli yada kabul etmeliki aldattığını o zaman öğrensinler yoksa barıştırmaya kalkarlar ya da bilmiyorum annem kalkmaz hele babam asla kabul etmez onun yaptıklarını ama bellide olmaz işte.

ev senin neden bırakıp gideceksin bence bir araya gelip bi an evvel meseleyi halletmeye çalış ki rahat bi nefes al evinide asla bırakıp gitme canım.o gitsin.

birşey itiraf ediyim mi aslında düşündüğünüzün dışında o kadar güçsüz o kadar aptal bir insanım ki hala onun benle konuşmasını,benden özür dilemesini,bana açıklama yapmasını bekliyorum.beni kaybetmekten korktuğunu anlatsın bana ne bilim yalvarsın bana ya bırakma beni diye, beni sevdiğini söylesin bunları bekliyorum hala bu kadar aptalım işte. o kadar acizim ki hala bunları düşünebildiğim için.affedebilicekmiyim sanki ama elimde değil bunları beklememek elimde değil.

Ne aptal,nede güçsüz bir kadınsın.

Şuan hissetiklerin insancıl duygular sadece,tabii ki kandırılmamış olmayı,herşeyin bir açıklaması olmasını içten içe isteyeceksin.

Hala aynı şeyleri düşünüyorum canım,hem güçlü hemde akıllı bir kadınsın.

Back