• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim napmaya çalışıyor?

Hımm Allah böyle sasırtır adamı işte :) aldı gül gibi kızı ewi var,arabası var kira sorunu yok,rahatlık içinde ee napsın gecim sıkıntısı yok uckurumu düsünüyüm dedi.
Rahatlık batmıs bu adama...yazıkkkk sen karsındakini adam sandıgın için sewmiş ewlenmişssin,ama adam seni tasıyamamışşşş fazla gelmişssin belli,layıgın deilmiş...
bunlardan cok var be tatlım.Allah bundan sonra kıymetini bilen birini nasip etsinn...sen gibisini arayıp bulsun bakalım salak :50::50::50:

anladım canım..evin senin oldugunu bilmiyordum.haklısın bırakmamakta.dedigin gibi dur bakalım neler olacak konusacakmı bakalım ona göre hareket edersin..rabbim en hayırlısı ne ise onu nasip etsin.

Kesinlikle güçlü bir kadınsın boyka,

Hissettiklerin de aptallığının değil insanlığının göstergesi.
Elmayra'ya da söylemiştim zamanında. Güçlü insanlar da
acı çeker ve üzülür. Onların da dilekleri olur. Ağlarlar,
kırılırlar. E sen de hayal kırıklığı yaşıyorsun ya da yaşadığını
sanıyorsun. Bunun telafisini içten içe dilemen güçsüzlük
değil ki...

Dilerim hakkında en hayırlısı olur...

son durum nedir BOYKA esinle konustun mu ilerleme yok mu bekliyoruz yeni haberlerini
cüzdanından cıkan seyi sordun mu?
özür diledi mi ....... merakla bekliyoruuuuzzzzzz

Bunu üzülerek söylüyorum ama benim anladığım kadarı ile eşin suçlu, kuyruğuna basmışsın sende sana çıkışmış. Erkekler böyle suçlu olduklarını anlar yüzlerine vurmaya çalışırsanız hemen bağırmaya ters laflar etmeye sizi ona güvenmemekle suçlar ne yapmaya çalıştığınızı sorarlar. Klasik bir savunma taktiği

Canım sana boşan yada boşanma diyemem, kimseye diyemem.. Senin hayatın, en doğruyu sen bilirsin sonuçta. Biz burdan adam suçlu değil galiba derken sen suçlu diye tutturdun ya.. sen biliyorsun işte, eşini senden iyi kim bilir? Bak cüzdanından çıkan seni haklı çıkardı.. Ayrıca düşüncelerin için kendini aciz hissetme, her kadın bekler bunu, her insan.. Kırgınsın ve bir açıklama bekliyorsun bu çok doğal. Ama önemli olan bundan sonra yapacakların.
Evinden kesinlikle çıkma, zaten senin değil mi? Arabanı da verme, senin arabanla orda burda dolaşıp zevk mi sürecek. Sakın! Elini eteğini çek ve bekle. Ne yapacak bakalım.. Sabırlı ol.. KK olarak yanındayız, Allah yar ve yardımcın olsun.

ayy neler olmuş, bende şeytanın avukatlığını yapıyodum bide akıllı geçinirim, valla tahmin edemedim hep içimden dedimki o kız çok plancı senin koca saf, ki ben saf koca masalına hiç inanmayan biriyim, umarım hemencecik geçer bu süreç...

Bende kötü birsey demek istemiyordum ama benim de tuhafima gitti dogrusu..
Kadini önceden kötülüyerek sizin simdiden nefret edip soguyup uzaklasmasinizi istiyor, birgün
Kadin agzini acarda birsey der esine yaklasir diye,.
Simdi numara olayina gelince bana söyle geldi, simdi bunlar birbiriyle konusmak icin
Bir bahane bulmaya calisti vede bunu sana öncedende diyecerek önlemini almaya calisti
Sana ulasmaya calisti numarami isteyince bende hic düsünmeden verdim,
simdi bunlar konussa telefon calsa, Sizin hakkiniz bile olmicak neden aradi diye..
Yemek konusunada gelince her ikiside yalan etmis..

BOYKAAA çok merak ediyorummm umarım bi gelişme vardırr biran önce sende bu gerginliklerden kurtulursun inş canım yaaaa.gelişme derken daha senin onu affedecigin sanmıyorum ...yani bikonuşmuştur inş en aızndan napacagını bil yani.

Son düzenleme:
Boyka,
Konun hala aklımızda ne yaptın ,neler oldu gelişmeleri merak ediyoruz.
Nerelerdesin.
İnşallah herşey istediğin gibidir.
Allah yardımcın olsun.

ay konuyu okudum şimdi çok merak ettim ya sonucu
valla konu sahibine hayran kaldım
helal olsun nasıl yüzleştirip rezil etmiş

bence arkadasını arave ona aynen sunu söyle...canım sen benim numaramı kaybetmişsinve esime artık onu arıycanı söylemişsin...:ssz:eşim beni aradı çok sinirliydi.arkadasına söyle lütfen kendi numaranı da ver beni sakın aramasın.bu kadar iş güç arasında bide senin arkadasınla falan uğraşamam.dedi ...diye anlat bence numaranı da ver bakalım buna rağmen eşini araıyosa ilişkini kes derim ben o kadınla:ssz:ne alaka yani hem senin arkadaşında eşinin no su ne arıyo yaaa:ssz:ben bu kadar fazla samimiyeti sevmiyorum valla

ayyyy kızlar yaaa ben ilk sayfayı okuyup hemen cevap yazdım ama sonradan okuyunca anladım ki işler zaten çığırından çıkmış çok üzüldüm:ssz:ama sabah okuyabilcem ancak tamamını...konu sahibi arkadaş anlamadan yorum yaptığım için kusura bakma canım...allah yardımcın olsun:16:

Saatlerdir bütün msjları tek tek okudum..o kadar çok üzüldüm ki anlatamam..eşimde yanımda ve erkek gözüyle kesinlikle aldatmış diyyor.kendini daha fazla üzme çok gençsin yepyeni hayat kurarsın kendine.. lütfen bize son durumları anlat merak ediyorum seni.. umarım iyisindir? :(

Back