benim sevgim saygım pamuk ipliğine bağlı olsaydı şuan onun yerinde ben olurdum. tabi bu kadar iğrençleşebilirmiydim bilmiyorum. darmadağın olmasına, buna izin veren ben değilim bunu yapan o. aldatma ipe dizilmiş boncuk gibidir biri gelirse arka arkaya diğerleride gelir. ben geniş bir insan değilim. duygusal bir yakınlaşma oldu yada bunun olması için ona fırsat verdi. birşeyi kaçırıyorsunuz beni arayıpta seni araması için telefonumu verdim diyen bir adam var. hemd everdiği şirket hattı o kadar iyi niyetliydi ya da basireti bağlanmıştı o zaman insan şirket hattını verirmi. ben eşimin şirket hattını daha 2 ay önce öğrendim bana bile vermemişti. hadi verdin bana neden snei arıycakmış benden diyorsun eşim benim yanımdayken şirket hattı devre dışı olur iş yerinde açık olur 2 hat kullanıyor aynı telefonda istese açık bırakabilir ama devre dışı bırakıyor bundaki amaç olurda ben şirkette vs. olursam benim yanımda ararsa seni aradı diycek olay bu ya. bu beni aldatmayı planlamış olduğunu göstermezmi. karşımda pişkin pişkin o rahatlıkla arka arkaya söyledği yalanlar. bunları yutsam evliliğimin sağlam olduğunumu düşünüceksin.yada yatakta yakaladığımdamı bana elle tutulur birşey var diyceksin. hem bu adam ortada bile yok hala.
Neden eşin seni aldatsın ki? Birbirinizi seviyorsanız neden olsun? Kadın ve erkek ortak hayat sürüyorlar, gün içerisinde tanıdık veya tanımadık o kadar insanla karşılaşıyoruz. İletişim halindeyiz. Aldatacak olan adam fırsat yoksa fırsat yaratır ve aldatır; ruhunuz bile duymaz. Eşiniz gerçekten boş bulunmuş olabilir. Üstelik kötü bir durumda yok ortada...Hem kendinize hemde eşinize güvenin...Hiç kimse aranıza giremez...bu beni aldatmayı planlamış olduğunu göstermezmi cümlesini kurduğunuza siniriniz geçtikten sonra inanmayacaksınız...Eşinize bu kadar güvensiz olduğunuzu hissettirirseniz çok daha dikkatli olmasını sağlarsınız o kadar...