• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim mi askerlik yapacak ben mi ?

Birçok kişi kendi evin dururken niye annenin evi diye sorgulamış. Bunun o kadar çok nedeni olabilir ki ; annesiyle vakit geçirmek istemesi, evde tek kalmak istememesi, değişiklik olsun istemesi, eşi askerde diye ailesiyle kafa dağıtmak istemesi vs vs. Eşinizin neden evde kalmanızı istediğini öğrenin ve ona göre hareket edin sadece ikna odaklı konuşursanız başarılı olamazsınız.

Benim eşim 28 gün bedelli askerlik için gitti.Ben demeden o evde tek başına sıkılırsın ailenin yanında kal istersen dedi.Çok da güzel oldu benim için.Eşinize evde tek başına sıkılacağınızı söyleyin.Derdinizi tatli tatlı anlatirsaniz sıkıntı kalmaz sanirim.

Tatli tatli da anlattim kavga da ettim anlamiyor tek tarafli dusunuyor

Bu karar size kalmış. Eşiniz neden karışıyor. İnsanların Bazen sırf uğraşmak için olay çıkardıklarını düşünüyorum.
ailenizle falan arası mı bozuk. Başka bir durum mu var.
üzerinizde bu kadar hak talep etmesine izin vermeyin. Kendi kalacağınız yere kendiniz karar verin.

Ailemle arasi iyi bi sikinti yok dedigim gibi ailesiyle ayni apartmandayiz onlarin etkisi olabilir ne kadar inkar etsede

Esiniz askerdeyken maddi konuda kim destek olacak ? Siz calismayacakmissiniz. Belki de es ailesine bagimli oldugunuz icin bu kadar diretiyor. Annesinin babasinin borusu otuyor yani

Babasiyla ortak isleri onun parasini ben alacagim bu surede

Sebep ailesi o inkar etsede yok öyle bisey desede onlarin etkiledigini dusunuyorum
Yani siz kv ile kalmak isteseniz sıkıntı yok onlar kalmak isteyince sıkıntı. Tamam aileniz sizin yanınıza gelsin

Herkese evinde kal evin yok mu diyenleri anlamıyorum. Kadın çalışmıyor niye bütün gün evde yalnız başına otursun tek başına yemek yapsın ki? Mis gibi ailesinin evi varken gider orda kalır hem zaman daha çabuk geçer. Eşi varken ailesiyle o kadar birlikte zaman geçirmiyordur. Eşi şimdi yok bol bol özlem giderirler. Ben yerinde olsam ailemin yanına giderdim. Ki benim eşimin mesleği askerlik, göreve gittiği zaman aileme geliyorum. Burda kız kardeşim var annem babam var hep birlikte zaman geçirip gezip eğleniyoruz. Ha çocuğum olsa, işim kursum olsa bende gitmezdim. Ama şu dönem sınava hazırlanıyorum ve böylesi işime geliyor
Aynen oyle su zamanlari ailemle gecirmek istiyorum cunku ilerde boyle vakit bulamayabilirim yoksa evimde de kalirim tek de yasayabilirim yani

Burada sorun neden annesine gittiği değil bence. Ben bazen yorumlara çok gülüyorum. Kadının kocasından farkınız yok:KK70:Problem kadının istediği yerde kalmasına gereksiz karışılması. Durumu nasıl çözersin bilmiyorum ama eşinin mantığını anlayamadım. Ne bahanesi var acaba?:işsiz:
Aynen ya tesekkur ederim yorumunuz icin,bahanesi sacma sapan seyler bu yuzden de ailesinin onu etkiledigini dusunuyorum o inkar ediyor ama bence oyle

Esin neden ailenin yanına gitmeni istemiyor onu anlamadım. Evde tek sıkılmaktansa ailenin yanına gidersin. Ben yerinizde olsam biraz ailemin yanında biraz kendi evinde kalırdım

Aileme gitmeme karışamaz. Ama ben evimde kalırdım . Zaten bu ara virüsten çıkılmıyor bi yere .ama ortalık durulduktan sonra 3.5 günlüğüne ailemi görmeye giderdim . Evlendik diye ailemizi silmedik sonuçta.

O gidince Annene gidersin.. Takılma.

Normalde evde yalnız kalma git annende kal derler benim bildiğim. Sizinki biraz ilginçmiş. Ayrıca siz nasıl istiyorsanız öyle olmalı.

Bence esinizin ailesine çok yakın oturuyorsunuz. Onlar sizi takip edecek , gelin ne yapıyor falan. Doğru mu?

Back