- 26 Mart 2024
- 1.011
- 2.969
- 48
- Konu Sahibi kiymetsizyazilar
-
Geçmek isteyen geçiyor , ha normal memurluğa ha zabıta bekçi vs grubuna , sizin o bahane gördükleriniz kimilerinin yıllarını alıyor sanıyorsunuz ki tek memurluk sabah gidip masa başında çalışmak , dağda akşama kadar ter döken insan da en iyi memur benim gözüm de…Neden hepsi geçemiyor da bir iki kişi geçiyor o zaman? Siz de biliyorsunuz şart şurt bahane.
Sizin ve benim gözüm önemli değil hanımefendi amirin kurumun insiyatifi o.Geçmek isteyen geçiyor , ha normal memurluğa ha zabıta bekçi vs grubuna , sizin o bahane gördükleriniz kimilerinin yıllarını alıyor sanıyorsunuz ki tek memurluk sabah gidip masa başında çalışmak , dağda akşama kadar ter döken insan da en iyi memur benim gözüm de…
İnsiyatif mi ? Çevrenize bir bakın bakalım haketmediği halde sırf dayısı var diye çevrenizde dolananlaraSizin ve benim gözüm önemli değil hanımefendi amirin kurumun insiyatifi o.
Benim etrafımda hiç yok. Ben her zaman haktan yanayım. Kimsenin hakkı kimseye geçmesin. Size de iyi günlerİnsiyatif mi ? Çevrenize bir bakın bakalım haketmediği halde sırf dayısı var diye çevrenizde dolananlarabari hakkıyla hakedenlerin gelişine böyle kurulmayın … iyi geceler
Hayır onların öyle bir hakkı var uzman cavuşların zabıtalıga geçme hakki.kontenjan açılıyor ama çok nadir.cok küçük bir ilçe de kontenjan açtıkları için gittiİşte o dediğiniz birinin hakkına girip olmuş. Yoksa hiçbir kurum kpss olmadan kabul etmez. Ben 14 yıllık memurum yüzlerce çalışma arkadaşım oldum 1 tane gördüm o şekilde memur olan. Haklarında hayırlısı
Niye hakkına girmis olsun ki. Kendi emek vermiş girmiş. Girdi diye sonuna kadar kalmak zorunda değil. Sanki ihtiyacı olmadığı halde belediyeden yardım istemiş gibi yazmışsınız.E tabi ki onu bekleyen olmadı diye intihar eden bir sürü insan var. İnşaatta çalışırken düşüp ölen öğretmenler var mesela ya da çocuğuna ekmek götüremediği için intihar edenler. Bilemezsiniz o insaların hakkına girdiğini. Ben mesela erkek olsam işsizken çok isterdim uzman çavuş falan olayım diye. Kaldı ki özel sektörde doğru dürüst maaş alamadan çalışmaktansa sıra da bekliyor insanlar. Ha bırakmak isteyedebilir tabiki ama memnun olur mu bilemiyorum tabi
Aslında genelleme yaptım ben. Çünkü çok kişi yapıyor bunu. Ben kurumda çalışırken günde 10 tane uzman çavuş başvurusu gelirdi. İstifa edip memur olmak istiyorum diye. Neyse artık haklarında hayırlısı.Niye hakkına girmis olsun ki. Kendi emek vermiş girmiş. Girdi diye sonuna kadar kalmak zorunda değil. Sanki ihtiyacı olmadığı halde belediyeden yardım istemiş gibi yazmışsınız.
Kendi emeği ile olan şeyler için hak kavramı yok bence. Mesela atıyorum üniversitede bir bölüm kazanır. 2000. Olmuştur. 2001 inci giremedi diye niye hak olsun. O da daha çok alsaymis sıralamada öne gecseymis. Ertesi yıl girdiği bölümden pişman olup bırakabilir. En doğal hakkı.Aslında genelleme yaptım ben. Çünkü çok kişi yapıyor bunu. Ben kurumda çalışırken günde 10 tane uzman çavuş başvurusu gelirdi. İstifa edip memur olmak istiyorum diye. Neyse artık haklarında hayırlısı.
O kadarını bilemem birebir şahit olamadığım bir olay için suizanda yapmak istemem ama öyle olma ihtimali günümüz koşullarında yüksek.Belki işin içine tanıdık falan koyar geçebiliyordur bu durumda.
Ülkede böylesi bir durum şaşırtmaz
KPSS ile geçmiyorlar kiİşte o dediğiniz birinin hakkına girip olmuş. Yoksa hiçbir kurum kpss olmadan kabul etmez. Ben 14 yıllık memurum yüzlerce çalışma arkadaşım oldum 1 tane gördüm o şekilde memur olan. Haklarında hayırlısı
Kelle koltukta yıllarca vatanı gözleyen askerlere, KPSS için uyumayıp 90 alan kadar değer vermiş devlet. İnsanlar bunu hakka girmek olarak görüyorsa gözlerini ve vicdanın baktırsın derim. Kesin arıza var.Niye hakkına girmis olsun ki. Kendi emek vermiş girmiş. Girdi diye sonuna kadar kalmak zorunda değil. Sanki ihtiyacı olmadığı halde belediyeden yardım istemiş gibi yazmışsınız.
Eviniz arabanız birikiminiz varmı benimde eşim uzman çvş bırakmayı düşünsede bırakamazKizlar esim uzman çavuş 3 yil doğu gorevinden sonra birakmayi dusunuyor biraktiginda 8 yillik uzman çavuş olmus olcak 2 tane cocugumz esim diyor guvenlige gecerim cevresinde uzman cavuslugu birakip mutlu olan varmi pisman olurmuyuz?
Evimizde yok arabamizda maalesed bende calismiyorumEviniz arabanız birikiminiz varmı benimde eşim uzman çvş bırakmayı düşünsede bırakamaz
Bende güvenlik görevlisiyim eşim uzman çalıştığım zaman asgari ücret alıyodum mesai filan yaptığında az artıyordu güvenlik kursundaki hocamız emekli askerlerdi kurs yeri açmıştı sanırım askerlere bu hak tanınıyor uzman çavuş emekli askerler güvenlik kurs merkezi açabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?