eşim meleğimi koltuğa attı :(

allah yardımcın olsun.eşinle anlaşmak zor olsa gerek.
yavrum tabikide korkmuştur.
rabbim ıslah etsin onu.

Gerçekten inanamadım okuduklarıma kendimi senin yerine koydumda eridim bittim bir anda...canım benim kıyamam ben o minicik masum meleğe...bir baba nasıl böyle davrnabilir aklım almıyor...bizde durumlar o kadar hassaski nerdeyse bir yeri incinecek diye yere bile indirmiyoruz her ikimizde..eşim benden daha hassas vede sabırlı gün boyu en az 4-5 kez gezmeye götürüyor canı sıkılıyor diye....bugün parkta sallanırken kafası çarpmış biraz ağlamış diye eşimde ağlamış beraberinde ...eve geldiklerinde bizimki unutmuş gülücükler saçarken eşim hala ağlamaklıydı kafasına bişey oldumu doktora götürelim mi diye....bende her baba böyledir sanıyodum...Allah sabırlar versin sana canım..eşinin yüreğinede merhamet...düzelir heralde oda bir müddet sonra hatasını anlıycaktır üzülme...inşallah ilşkinizde en kısa zamanda yoluna girer ..dualarım seninle ....

şuursuzz ne diyeyimm!!!!
AALLAH bu mübarek günlerde vicdan versinn!!!:Saruboceq:
ben şaşırdım ne diyeceğimii!!
biraz ailenin yanına gitt yalnız kalsınn kendinii dinlesiinn belkii açılırr beynindekii sis perdesii aklı başına gelirr!!!:mymeka:

aynen hemde yemek yapmasam temizlik yapmasam ok ama ufak şeyleri bile yapmamı istiyo ama robotmuyum ben yaa nasıl dayanayım bu tempoya..
hala elim ayağım titriyo ay yavrum nasıl korktu nasıl ağladı kucağıma aldığımda nasıl yapıştı bana offf yaaasenağlama

ailemmi? senağlama
ailemde kimsem kalmadıki annem abim babam hepsi ayrı ayrı şehirlerde karın tokluğuna yaşamaya çalışıyolar buralarda kimsem yok gidebileceğim bi akrabam bile yok senağlama

eşinizle sizin sorunlarınız olabilir
size karşı öfkelide olabilir
tüm evlilikler yolunda gidicek diye bir kanun yok
ama
size olan öfkesini yavrusuna tepki göstererek dışa vuramaz
bir baba evladına o şekilde dav-ra-na-maz!!!!!!!!!!!!

ayy canım cok üzüldüm valla gitmeyi falan düsünme zaten iyice bozulmasın aranız, konusmayı dene istersen o ikinizin yavrusu sonucta sen bukadar üstüne titrerken onun öyle davranması..
sabret biraz daha bakalım insallah düzelir

ne biçim insan bunlar yaa
tatlım senin kocandan kaynanandan yüzün gülmedi Allah kolaylık versin
benim sabrım zorlandığında bile eşim o kadar sakin yaklaşırki çocuklara
anlam veremedim eşinin tutumuna

sok oldum resmen,icim acidi...
Allahim esine vicdan,insanlik versin...
sanki sen o bebegi babanin evinden getirdin!!
kendi yavrusu,kendi kani yaa,nasil böyle bisey yapabilir...
insan düsmanina bile bi yerden sonra acima hisseder...
Rabbim yardimcin olsun..
insallah hersey düzelir

daha oncekı konularını da bılıyorum
iyice psikopata baglamıs eşin
daha ne kadar dayancaksın :sinifsinif:

konuş canım fevr harekette bulunma bi anlık sinir o da eminim pişman olmuştur erkekler çok belli etmez pişmanlığını sen annesi olduğun kadar o da babası çocuğuna zarar gelmesini elbette istemez.söyle kızımıza bişe olsaydı falan de.bakalım sen yumuşak olunca o ne yapacak evlisin birde çocuğun var. onun hatrına alttan alman gerekir bence. anlıyorum çok üzülmüşsün ama allahten bişe olmamış. yavaştan yavaştan bişeler söyle kavga şeklinde değil de o da anlayacak hatasını.

allaha havale ediyom eşinizi 8aylık gebeyim düşünemiyom biri bebegime öyle yapcak hemde parçası olan babası yuhhhh tek kelimeyle yuhhhhh sabredemicekse bu yola başkoymıcaktı sizinleeeee içim ezildi bebişin haline sizin adınızada çok üzüldümmmm

valla canım madem buraya bu konuyu açmışsın gelecek her yorumada hazırsın diye düşünüyorum ve yorumumu yazıyorum BEN O ADAMI DÖVERıM!!! şu anda 24 kişi bunu okuyor ya düşün bu çok ciddi bi olay.polise gitsen evden uzaklaştırırlar onu.mahkemeye gidersiniz,bir daha bebeğini göstermemeye kadar gider bu olay.nasıl yapar ya nasıl yapar.ayyy çok sinirlendim!!!

canım okurken tüylerim diken diken oldu eşini yücerabbime havale ediyorum o bir melek ya ne yazacağımı bilemiyorum kiltlendim rabbim böylelrine baba olmayı nasip ediyor vay be

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…