Eşim Maddi Konuyu Cok kafasina Takiyor

bernaaaa33

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2024
10
1
1
24
Eşimin borcu ck var gebe olduğum için ona destek olamıyorum oda kafasına çok takıyor bu durumda ne yapmalıyım

En iyi cevap
Eşimin borcu ck var gebe olduğum için ona destek olamıyorum oda kafasına çok takıyor bu durumda ne yapmalıyım
Bu durumda hamile kalmadan çalışarak borçları kaptmak ve az da olsa birik yapmaya çalışmak vs. Ondan sonra da çocuk düşünmek olmalıydı. Malesef birde üstüne daha da açılmak durumunda kalacaksınız. Hamileyken yapacak birşeyiniz yok.
Evet canım ben de aynı düşünüyorum da kendisine biraz moral vermek istedim. Sen de anla ya😊😄
Kiz biz moral versek, boşver desek n'olacak? İyilik mi yapmış olucaz? Borç girtlakta, tek maaş, ev kira, konu sahibi hamile...Moral değil acil para lazim, konu sahibi iyice agirlasmadan doğuma kadar 5-6 ay çalışsa bile anca borcun yarısı ödenir , doğumdan sonra yine elde var sıfır ... Hem de bu sefer biri bebek üç boğaz yine tek maaş, kabus gibi.... Allah yardımcın olsun konu sahibi

Kiz biz moral versek, boşver desek n'olacak? İyilik mi yapmış olucaz? Borç girtlakta, tek maaş, ev kira, konu sahibi hamile...Moral değil acil para lazim, konu sahibi iyice agirlasmadan doğuma kadar 5-6 ay çalışsa bile anca borun yarısı ödenir , doğumdan sonra yine elde var sıfır , hem de bu sefer üç boğaz yine tek maaş, kabus gibi.... Allah yardımcın olsun konu sahibi
Amin. Buda işte hayatın gerçekleri.

Gebe veya bebekli olmanız çalışmanıza engel değil hatta çocuk varsa çalışmak şart bu devirde, çocuk demek para demek...Bir an önce siz de kafanıza takıp bir iş bulmalısınız bence, yapılacak tek şey bu

Kızlar ben iş buluyorum ama eşim üstüne kıskanç heryerde izin vermiyor
Yarın öbür gün ölürse veya boşanmak zorunda kalırsanız seni sigortan ödenmemiş, beş kuruşsuz, deneyimsiz halinle üç kuruş nafaka verip , cocugunla birlikte aç bilac sokağa atmayacaginin garantisini de veriyor mu?

Bu durumda hamile kalmadan çalışarak borçları kaptmak ve az da olsa birik yapmaya çalışmak vs. Ondan sonra da çocuk düşünmek olmalıydı. Malesef birde üstüne daha da açılmak durumunda kalacaksınız. Hamileyken yapacak birşeyiniz yok.

En iyi cevap
Eşiniz kıskanç çalışmanıza izin vermyorsa kendi geceleri taksicilik falan yapsın biraz görmeyin birbirinizi madem.Yani eşyayı alıp ikiniz çalışıp borcu bitirip öyle evlenseydiniz ya da .İnsan yatırım için arabanın modelini değiştireyim belli km de satar kâr ederimi düşünüyor.Fakat bunu düşünürken ben diyorumki Allah korusun kaza yaptım arabanın değeri düştü naparim.Biraz geniş düşünmek gerekir insanın başına herşey gelebilir ekonomik yönden gerçekten çift olarak çalışmaktan başka yol yok.Tabi şirketler aileden arsalar evler yoksa.Fikrim bu.Simdi bebek doğunca falan çalışamazsiniz hamile olduğunuz için kimse ise de almak istemeyebilir.Esiniz iki işte çalışacak borç bitene yada siz çalışabilecek hale gelene kadar . Öyle gerginim vs de olmuyor çocuğu tek yapmadınız oda dusunecekti

Back
X