Eşim Maddi Konuyu Cok kafasina Takiyor

bernaaaa33

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2024
10
1
1
24
Eşimin borcu ck var gebe olduğum için ona destek olamıyorum oda kafasına çok takıyor bu durumda ne yapmalıyım

En iyi cevap
Eşimin borcu ck var gebe olduğum için ona destek olamıyorum oda kafasına çok takıyor bu durumda ne yapmalıyım
Bu durumda hamile kalmadan çalışarak borçları kaptmak ve az da olsa birik yapmaya çalışmak vs. Ondan sonra da çocuk düşünmek olmalıydı. Malesef birde üstüne daha da açılmak durumunda kalacaksınız. Hamileyken yapacak birşeyiniz yok.
Borç varken hangi kafayla bebek yapılır? Borçlarınızı temizleyip öyle cocuk yapsaydınız daha rahat olurdunuz. Eşin haklı yani allah kolaylık versin kusura bakma tek başına calışıp evi geçindirmek kolay değil bide borç varsa çok zor. O adamdan hiç bi şey bekleme sakın yorgun ve mutsuz.

Yani cocuk yapayımda evde oturayım kafasında olan hiç bir kadını ben anlamıcağım. Onca hamile kadınlar var doğuma kadar calışıyolar gebelik riskli değilse git calış hiç düşündün mü bi katkım olsun diye? Borç var ozaman hiç bi şey yapmıyosan çıkar altınlarını ver madem eşini düşünüyosun.. ben yaptım mesela borçsa ikinizin borcu.

yeni mi gebesiniz?
herkes fıldır fıldır dadı arar normalde nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama
okula getir götür hazırla vs çocuk bakımı yapabilirsiniz ağırlaşana kadar

Ne hikmetse yeni evlilerin başına da hep sürpriz bebek geliyor. Hepte korunurken olur nasıl oluyorsa.
Burada 4 küçük çocuklu anne yazmıştı. Dua ile korununca olacağı buydu diye 😂

Gerçekten korunup elinizi sizde taşın altınsınız koysaydınız. Eşiniz düşünsün bırakın. Planlı giderseniz biter borç. Allah kolaylık versin

350 bin borcu yaparken (evlilik,esya borcuymus sanırım)biz bunları nasıl öderiz diye düsünmediniz mi?
Esiniz tek mi calısıyo ev kira mı?
350 bin ödenmicek bi borc değil aylık taksidiniz mi cok?

Biraz paraya sıkıştılar mı. Evin geçiminde sıkıntı olunca çok gergin oluyorlar. Çevremdeki gördüğüm bu 😊
Borcu olan , gecimde sıkıntı yaşayan kadınlar gergin olmuyor mu ?😂 Erkekler böyle diyince ben de başka bişey zannettim, kadın erkek farketmez ki aklı başında her insan gerilir böyle bir durumda, gerilmeyen tuhaftır yani...allah kolaylık versin konu sahibine ne diyelim

Borcu olan , gecimde sıkıntı yaşayan kadınlar gergin olmuyor mu ?😂 Erkekler böyle diyince ben de başka bişey zannettim, kadın erkek farketmez ki aklı başında her insan gerilir böyle bir durumda, gerilmeyen tuhaftır yani...allah kolaylık versin konu sahibine ne diyelim
Evet canım ben de aynı düşünüyorum da kendisine biraz moral vermek istedim. Sen de anla ya😊😄

Back
X