- 10 Aralık 2024
- 10
- 1
- 1
- 24
- Konu Sahibi bernaaaa33
Eşimin borcu ck var gebe olduğum için ona destek olamıyorum oda kafasına çok takıyor bu durumda ne yapmalıyım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu durumda hamile kalmadan çalışarak borçları kaptmak ve az da olsa birik yapmaya çalışmak vs. Ondan sonra da çocuk düşünmek olmalıydı. Malesef birde üstüne daha da açılmak durumunda kalacaksınız. Hamileyken yapacak birşeyiniz yok.Eşimin borcu ck var gebe olduğum için ona destek olamıyorum oda kafasına çok takıyor bu durumda ne yapmalıyım
Yeni evliyiz bazı eşyalar alimi olduğu için bebeğimde aniden bize supriz olduNeden var böyle bir borç?
Ne hikmetse yeni evlilerin başına da hep sürpriz bebek geliyor. Hepte korunurken olur nasıl oluyorsa.Yeni evliyiz bazı eşyalar alimi olduğu için bebeğimde aniden bize supriz oldu
Borç varken hangi kafayla bebek yapılır? Borçlarınızı temizleyip öyle cocuk yapsaydınız daha rahat olurdunuz. Eşin haklı yani allah kolaylık versin kusura bakma tek başına calışıp evi geçindirmek kolay değil bide borç varsa çok zor. O adamdan hiç bi şey bekleme sakın yorgun ve mutsuz.Eşimin borcu ck var gebe olduğum için ona destek olamıyorum oda kafasına çok takıyor bu durumda ne yapmalıyım
Burada 4 küçük çocuklu anne yazmıştı. Dua ile korununca olacağı buydu diyeNe hikmetse yeni evlilerin başına da hep sürpriz bebek geliyor. Hepte korunurken olur nasıl oluyorsa.
Valla ben olsam ben de kafama takarım350 bin
Yeni evliymis dügün borcu sanırımKumar borcu mu bu ne borcu? Hamilelikten önce yok muydu bu borç bir anda mı çıktı? Bir anda çıktıysa nasıl çıktı?
Bu konuda hemen hemenbütün erkekler aynı.Kendisine destek ol ne kadar gergin olursada huzurunuz bozulmasın.Eşimin borcu ck var gebe olduğum için ona destek olamıyorum oda kafasına çok takıyor bu durumda ne yapmalıyım
Bütün erkekler nasıl?Bu konuda hemen hemenbütün erkekler aynı.Kendisine destek ol ne kadar gergin olursada huzurunuz bozulmasın.
Biraz paraya sıkıştılar mı. Evin geçiminde sıkıntı olunca çok gergin oluyorlar. Çevremdeki gördüğüm buBütün erkekler nasıl?
Borcu olan , gecimde sıkıntı yaşayan kadınlar gergin olmuyor mu ?Biraz paraya sıkıştılar mı. Evin geçiminde sıkıntı olunca çok gergin oluyorlar. Çevremdeki gördüğüm bu![]()
Biraz da yurtdışında mi borç yapacaksiniz?Bizde yurtdisina gitmeyi düşünüyoruz
Evet canım ben de aynı düşünüyorum da kendisine biraz moral vermek istedim. Sen de anla yaBorcu olan , gecimde sıkıntı yaşayan kadınlar gergin olmuyor mu ?Erkekler böyle diyince ben de başka bişey zannettim, kadın erkek farketmez ki aklı başında her insan gerilir böyle bir durumda, gerilmeyen tuhaftır yani...allah kolaylık versin konu sahibine ne diyelim