- 10 Aralık 2024
- 10
- 1
- 1
- 24
- Konu Sahibi bernaaaa33
Eşimin borcu ck var gebe olduğum için ona destek olamıyorum oda kafasına çok takıyor bu durumda ne yapmalıyım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu durumda hamile kalmadan çalışarak borçları kaptmak ve az da olsa birik yapmaya çalışmak vs. Ondan sonra da çocuk düşünmek olmalıydı. Malesef birde üstüne daha da açılmak durumunda kalacaksınız. Hamileyken yapacak birşeyiniz yok.Eşimin borcu ck var gebe olduğum için ona destek olamıyorum oda kafasına çok takıyor bu durumda ne yapmalıyım
Kiz biz moral versek, boşver desek n'olacak? İyilik mi yapmış olucaz? Borç girtlakta, tek maaş, ev kira, konu sahibi hamile...Moral değil acil para lazim, konu sahibi iyice agirlasmadan doğuma kadar 5-6 ay çalışsa bile anca borcun yarısı ödenir , doğumdan sonra yine elde var sıfır ... Hem de bu sefer biri bebek üç boğaz yine tek maaş, kabus gibi.... Allah yardımcın olsun konu sahibiEvet canım ben de aynı düşünüyorum da kendisine biraz moral vermek istedim. Sen de anla ya![]()
Amin. Buda işte hayatın gerçekleri.Kiz biz moral versek, boşver desek n'olacak? İyilik mi yapmış olucaz? Borç girtlakta, tek maaş, ev kira, konu sahibi hamile...Moral değil acil para lazim, konu sahibi iyice agirlasmadan doğuma kadar 5-6 ay çalışsa bile anca borun yarısı ödenir , doğumdan sonra yine elde var sıfır , hem de bu sefer üç boğaz yine tek maaş, kabus gibi.... Allah yardımcın olsun konu sahibi
Gebe veya bebekli olmanız çalışmanıza engel değil hatta çocuk varsa çalışmak şart bu devirde, çocuk demek para demek...Bir an önce siz de kafanıza takıp bir iş bulmalısınız bence, yapılacak tek şey buEşimin borcu ck var gebe olduğum için ona destek olamıyorum oda kafasına çok takıyor bu durumda ne yapmalıyım
Yarın öbür gün ölürse veya boşanmak zorunda kalırsanız seni sigortan ödenmemiş, beş kuruşsuz, deneyimsiz halinle üç kuruş nafaka verip , cocugunla birlikte aç bilac sokağa atmayacaginin garantisini de veriyor mu?Kızlar ben iş buluyorum ama eşim üstüne kıskanç heryerde izin vermiyor
Hayatı düşüncesizce yaşamamalısınız mesela..Eşimin borcu ck var gebe olduğum için ona destek olamıyorum oda kafasına çok takıyor bu durumda ne yapmalıyım
Bu durumda hamile kalmadan çalışarak borçları kaptmak ve az da olsa birik yapmaya çalışmak vs. Ondan sonra da çocuk düşünmek olmalıydı. Malesef birde üstüne daha da açılmak durumunda kalacaksınız. Hamileyken yapacak birşeyiniz yok.Eşimin borcu ck var gebe olduğum için ona destek olamıyorum oda kafasına çok takıyor bu durumda ne yapmalıyım
Adam haklı değil mi,daha düğün borcu ödenmeden bebek yapılmışEşimin borcu ck var gebe olduğum için ona destek olamıyorum oda kafasına çok takıyor bu durumda ne yapmalıyım
Yapılan borç düğün borcu ise borç neden sadece eşinizin oluyor ikinizinde borcu olmuyor mu ?Yeni evliyiz bazı eşyalar alimi olduğu için bebeğimde aniden bize supriz oldu