• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim madde kullanıyor

Ne alakası var. Siz hiç demiyormusunız keşke onu öyle yapamasaydım KESK’e böyle olmasaydı. Haşa hiçbir zaman isyan etmedim ama kolay bir durumun içinde değilim evet başta çocuk isterken acıyla söyledim çok tövbe ettim ama olmadı sımdı ki durumda bana eşimi var ailesini al demiyorum ailesinin iyiyliğinin yuvamı kurtarmadıgını vurguluyorum eminim siz çok tevekkül sahibi bir insansınız ve herseyi layıkıyla yapıyorsunuz
Bir şeyi isterken o şeye odaklanmak gerek.Surekli bu durumları tekrarlayıp keşke demek olmaz.

Ne cok uyusturucu kullanan eş başligi acilmaya basladi. Yazik bu kadar insana.

Çünkü gençlerin kahve içeceklerini düşündüğümüz kafelerde bile uyuşturucu satılıyor.
Öyle üstleri perperişan adamlardan falan almıyor gençler iyi arkadaş sanıp yanına gönderdiğimiz baya bildiğimiz kaliteli bölümlerde okuyan çocuklar kolay para kazanmak için yapıyorlar arkadaşlarına, sevgililerine, part-time çalıştıkları kafelerde müşterilere veriyorlar.
E o gençler evlenince de böyle oluyor.
Bir dönem böyle bir projede gönüllüydüm uyuşturucu kullanan çocuklara bi bakıyorum asla yapmaz dediğimiz tipler. Aileleri düzgün çocukların yaşantıları düzgün. Düşmüşler bir derde kurtarmak için debeleniyorlardı.

Çünkü gençlerin kahve içeceklerini düşündüğümüz kafelerde bile uyuşturucu satılıyor.
Öyle üstleri perperişan adamlardan falan almıyor gençler iyi arkadaş sanıp yanına gönderdiğimiz baya bildiğimiz kaliteli bölümlerde okuyan çocuklar kolay para kazanmak için yapıyorlar arkadaşlarına, sevgililerine, part-time çalıştıkları kafelerde müşterilere veriyorlar.
E o gençler evlenince de böyle oluyor.
Bir dönem böyle bir projede gönüllüydüm uyuşturucu kullanan çocuklara bi bakıyorum asla yapmaz dediğimiz tipler. Aileleri düzgün çocukların yaşantıları düzgün. Düşmüşler bir derde kurtarmak için debeleniyorlardı.

Ay Allah'im yani cok yakinimizdalar ve hic farkedemedigimiz kadar "temiz gorunumlu" insanlar da bu isin icinde oyle mi? Evlatlarimizi korumak, kollamak cok zorlasti :(

Ay Allah'im yani cok yakinimizdalar ve hic farkedemedigimiz kadar "temiz gorunumlu" insanlar da bu isin icinde oyle mi? Evlatlarimizi korumak, kollamak cok zorlasti :KK43:

Maalesef.
Kuzeninden habersizce karıştırıp alıştıranlar mı, yakın arkadaşlar mı kimler kimler...
Kendisi bağımlı olan birisi uyuşturucu temin etmek için en yakınlarınızda alıştırıp oradan nemalanıyor.
Tedavi olmak isteyen oluyor bir daha başlamıyor ama bu çevresini düzenleyip iradesini de çok net ortaya koyması gereken bir durum.

Uyuşturucu bağımlılığı sizin mücadelenizle değil,eşinizin mücadelesi ile biter.Siz ona sadece destek olabilirsiniz.Kişinin güçlü bir iradesi olmadığı sürece bu illetten kurtulması çok zor.Kullandıkça beyni ona oyun oynamaya başlayacak,şizofren hastalarının belirtileri görülebilir.Çok tehlikeli aynı evde kalmanız,sizi düşmanı olarak görüp zarar verebilir.Boşanmanızda fayda var,boşanıp çocuğunuzu uzakta tutarak destek olabilirsiniz yine.

Bunca senedir bu platformda herhalde ilk kez bu cevabi yaziyorum "bosan"... olmaz o is, hayale yakin... iradesini tutabilir tedavi olur ise artik baba olsun ama ayni evde olmaz. Kendinizi buna mecbur hissetmeyin, "hastalikta-saglikta" derken memur uyusturucuyu kastetmiyordu...
Once cocugunuz

Onun ailesi biliyor biraz muhafazar bir aile kaldıramadılar sürekli ayılıp bayılıp hastaneye gidiyorlar ağlamaktan bittiler iki senede gözlerimin önünde eridiler kurudular çok ağır geldi onlara. Hep benim yanımda oldular onun ne sözüne ne birseyine inanmıyorlar sadece benim sözlerim onlar için geçerli. Kendi aileme gelirsek kimse birsey bilmiyor eşimin efendi kişiliğinden ötürü onu çok seviyorlar ve duydukları an kızımla beni o dakika oradan alırlar o yüzden uzattıkça uzattım savaşmayı tercih ettim buraya geldim durumu anlatıp boşanmak için ama henüz söyleyemedim dilim varmıyor. Annem biraz rahatsız cumayı bekliyorum

Eşimin ailesiyle aram o kadar iyi ki ne tek kelime kötü sözlerini duydum ne Birseylerini. Burada anlatsam çoğu insan inanmaz abartıyor derler tabiri caizse melekler. Ciddi manada öyle tanımlarım. Ama diyorum ki keşke onlarla aram kötü olsaydı kocam böyle olmasaydı kapatır kapıyı otururdum. Hepsinin iyiliği bir koca etmiyor maalesef.
Hala garip dua ediyorsun neyse konumuz bu değil.
Düzelmez mümkün değil maalesef.
Zaten doktor söylemiş size.
Hani çocuğum için kalayım diyorsunuz ya aksine çocuğunuz için ayrılmalısınız.

Merhaba hanımlar. Başlıkta gördüğünüz üzere eşim uyusturucuların en berbatı met kullanıyor. Sayfalarca yazsam içim soğumaz dümdüz yazıyorum 3 yıldır evliyiz zor şekilde çocuğum oldu çok şükür doktor çocuğun olmaz dediğinde Allah’a benim sınavım çocuğumdan olmasın neyden olursa olsun dedim eşimin uyusturucu kullandığını öğrendim bir hafta sonra hamile olduğumu öğrendim. 2 seneye yakındır uğraşıyoruz doğumdan sonra uzun süre depresyona gırdım suan anlıyorum durumun içindeyken anlayamadım eşim bırakamadı evi terkederken ağladı ayaklarıma kapandı son diyordu on dakika sonra yaparken buluyordum kıyamet kopuyordu. Evet çok tehlikeli bir uyusturucu ve evet beynin tüm işlevlerini zamanla götürdüğü bir madde. Suan eşim mantıklı düşünemiyor boşanmaya çıktım ailemin evine geldim haftaya cuma günü ameteme yatışı var yatacağım diyor bu Arada 2 senedir sürekli tedavi peşinde koştuk vakıflar özeller ne gerekiyorsa. Gittiğimiz heryer bu durumun beyninde bitmesi gerektiği ve ömür boyu kendini bu duruma karşı tutması gerektiğini söyledi verdikleri ilaçlar depresyon ilaçları anca sersemlik uyku yapıyor amatemin doktoru yüzüme karşı eşin yatSın ama mucizevi birsey bekleme uyusturucuya karşı ilaç üretilmedi çıktığı gün yapanlar var bunları bil depresyon ilaçları veriyoruz anca uyur uyuşur aklına gelmez Buda zaman kazandırır dedi şok oldum. Eşim namaz kılıyor çabalıyor ama mümkünatı yok bırakamıyor. Son olarak babamın evindeyiz kızımla boşanırsak ailemin maddi durumu iyi sayılır çok şükür bende çalışırım zaten kendime ait evimde var ama son olarak cumayı beklemeye karar verdim ne yapmayalım ruhen bittim çok yoruldum
Met icip bırakanı görmedim. İcmediği gün sayısı var onlarda. Otu bırakanı gördüm, kokaini gördüm lakin met’i görmedim.
Arkadaslar ben görmedim aranızda gören varsa lütfen beni de etiketleyin.
Siz cuma ya kadar bekleyin son cuma namazından sonra bırakır ne diyim yani?
Sizin adamın uyusturucu ictğini fark etmediğinizi sanmıyorum
bile isteye catır catır hamile kalmışsınız
Bilmiyor musunuz icen insanların cocukları yüzde 300 bağımlılık oranı fazla oluyor. Hic icmeyen ebeveynler ile kıyaslandığında

Merhaba hanımlar. Başlıkta gördüğünüz üzere eşim uyusturucuların en berbatı met kullanıyor. Sayfalarca yazsam içim soğumaz dümdüz yazıyorum 3 yıldır evliyiz zor şekilde çocuğum oldu çok şükür doktor çocuğun olmaz dediğinde Allah’a benim sınavım çocuğumdan olmasın neyden olursa olsun dedim eşimin uyusturucu kullandığını öğrendim bir hafta sonra hamile olduğumu öğrendim. 2 seneye yakındır uğraşıyoruz doğumdan sonra uzun süre depresyona gırdım suan anlıyorum durumun içindeyken anlayamadım eşim bırakamadı evi terkederken ağladı ayaklarıma kapandı son diyordu on dakika sonra yaparken buluyordum kıyamet kopuyordu. Evet çok tehlikeli bir uyusturucu ve evet beynin tüm işlevlerini zamanla götürdüğü bir madde. Suan eşim mantıklı düşünemiyor boşanmaya çıktım ailemin evine geldim haftaya cuma günü ameteme yatışı var yatacağım diyor bu Arada 2 senedir sürekli tedavi peşinde koştuk vakıflar özeller ne gerekiyorsa. Gittiğimiz heryer bu durumun beyninde bitmesi gerektiği ve ömür boyu kendini bu duruma karşı tutması gerektiğini söyledi verdikleri ilaçlar depresyon ilaçları anca sersemlik uyku yapıyor amatemin doktoru yüzüme karşı eşin yatSın ama mucizevi birsey bekleme uyusturucuya karşı ilaç üretilmedi çıktığı gün yapanlar var bunları bil depresyon ilaçları veriyoruz anca uyur uyuşur aklına gelmez Buda zaman kazandırır dedi şok oldum. Eşim namaz kılıyor çabalıyor ama mümkünatı yok bırakamıyor. Son olarak babamın evindeyiz kızımla boşanırsak ailemin maddi durumu iyi sayılır çok şükür bende çalışırım zaten kendime ait evimde var ama son olarak cumayı beklemeye karar verdim ne yapmayalım ruhen bittim çok yoruldum
Lütfen asla bir şans verme boşan olan evladına olur yazık etme. Bağcılar olayını hatırla ya evladına zarar verirse?

Bırakma iradesini görmüyorsanız boşanmayı düşünmekte fayda var. Bebeğinizi de düşünerek karar verin çünkü eşiniz bu illetten kurtulmazsa uyuşturucu bağımlısı bir babası olacak. Allah sabırlar versin

Valla kuzenim bulaştı buna yattı çıktı gene başladı gene yattı bıraktı bir ay sonra başladı teyzem uğraştı durdu. Ortamı kötü biri de değil bir arkadaşı vermiş öyle bulaştı daha da battı iyice. Kullandıkça ordan arkadaş edindi. En son teyzem o mahalleden uzağa karşıya taşındı gene yattı çıktı gene başladı bir şekilde aynı şehirde görüştü demek. Bir gün odasında kafası nasıl güzel olduysa akraba bir yaşlı teyze odaya giriyor kadına saldırıyor yani taciz gibi. Orda anladı herkes ne kadar tehlikeli. Akrabası da halası. Resmen kadına tecavüz edecekti neredeyse. Öyle kendinden geçmiş. Bu beşinci altıncı senede oldu. Ondan sonra aldı teyzem koye götürdü orda gözünün önünde duruyor bıraktı şimdilik. Allahin dağı kimse yok zaten alacağı. Ama döner dönmez gene başlar. Normalde çok efendi çalışkan tatlı bir çocuktu ama hayatı kaydı. Kurtulmak zor çünkü o tayfa illaki teklif ediyor gel içelim diye ve ona direnemiyorlar. Bir de tipini görseniz ne hale geldi yakışıklı çocuk dişler falan zombi gibi teni cildi yara yara

Evet sonumuz öyle görünüyor zaten sadece cesaretim yok. Bosanmaya cesaretim var ama kızımın babasız büyüme psikolojisini düşünüyorum ama tabikide bagımlı bir babayla evde kavga gürültü şiddet olan bir yerde psikolojisinin çok çok daha berbat olacağını biliyorum( suanlık öyle birsey yok ) hayırlısı olsun
Madde bağımlısı bir babayla olacağına babasız büyüsün. Çocuğun için kötü örnek bir baba. Şuan yok ama yarın olmayacağının garantisi yok. Sen eşini seçip evlendin ama çocuk sizi seçip gelmiyor. O yüzden böyle olmayı hak etmiyor o çocuğun hayatını kurtar. Kolay kolay söylemem. Boşanmak zorundasın evladının iyiliği için. O adamdan sana da kızına da hayır gelmez artık. Ne yazık ki

Aybuder diye bir dernek var bağımlılıkla ilgili. Mutlaka bir bağımlı terapistiyle görüştürün. Yavuz tufan koçak bey i araştırın derim. Yardımcı olacaktır size

Back