- 5 Haziran 2021
- 135
- 32
- 48
- 27
- Konu Sahibi yusraalparslan
Merhaba hanımlar. Başlıkta gördüğünüz üzere eşim uyusturucuların en berbatı met kullanıyor. Sayfalarca yazsam içim soğumaz dümdüz yazıyorum 3 yıldır evliyiz zor şekilde çocuğum oldu çok şükür doktor çocuğun olmaz dediğinde Allah’a benim sınavım çocuğumdan olmasın neyden olursa olsun dedim eşimin uyusturucu kullandığını öğrendim bir hafta sonra hamile olduğumu öğrendim. 2 seneye yakındır uğraşıyoruz doğumdan sonra uzun süre depresyona gırdım suan anlıyorum durumun içindeyken anlayamadım eşim bırakamadı evi terkederken ağladı ayaklarıma kapandı son diyordu on dakika sonra yaparken buluyordum kıyamet kopuyordu. Evet çok tehlikeli bir uyusturucu ve evet beynin tüm işlevlerini zamanla götürdüğü bir madde. Suan eşim mantıklı düşünemiyor boşanmaya çıktım ailemin evine geldim haftaya cuma günü ameteme yatışı var yatacağım diyor bu Arada 2 senedir sürekli tedavi peşinde koştuk vakıflar özeller ne gerekiyorsa. Gittiğimiz heryer bu durumun beyninde bitmesi gerektiği ve ömür boyu kendini bu duruma karşı tutması gerektiğini söyledi verdikleri ilaçlar depresyon ilaçları anca sersemlik uyku yapıyor amatemin doktoru yüzüme karşı eşin yatSın ama mucizevi birsey bekleme uyusturucuya karşı ilaç üretilmedi çıktığı gün yapanlar var bunları bil depresyon ilaçları veriyoruz anca uyur uyuşur aklına gelmez Buda zaman kazandırır dedi şok oldum. Eşim namaz kılıyor çabalıyor ama mümkünatı yok bırakamıyor. Son olarak babamın evindeyiz kızımla boşanırsak ailemin maddi durumu iyi sayılır çok şükür bende çalışırım zaten kendime ait evimde var ama son olarak cumayı beklemeye karar verdim ne yapmayalım ruhen bittim çok yoruldum