Eşim maaşı eksik söylemiş bana bı akıl verin 🤦🏻‍♀️

Bi kere böyşe bi durum benimde başıma geldi.
Yani mesela örnek diyelim 5000 tl maaş alıyosa o 6000 olmuş, bana söylemedi. Ama tahmin ediceğini düşündüm dedi. Yani ben nerden tahmim ediyim öyle birşeyi.

Ben direk konuyu açtımm konuştum. Böyle birşeyleri gördüğümde genelde susan taraf olamıyorum direk açıklama bekliyorum..

Ayrıyettende evlilikde böyle şeylerin saklanması konusunda.
yok o kendi maaşı kendine harcar istediği gibi bir durum olamıyor malesef,
tek çalışabilir ama o parayla bi çocuk ve bir ev geçiniyor.. o kazanıyor diye hesap vermeme gibi bir durum olamaz..
biz bir aileyiz tabikide söylicek açıklamasını yapıcak. Sonra naparsa yapsın..
kadın ver 3 bini diye adamın gırtlağına çökmez 😃
Aynen sizin gibi düşünüyorum.. zaten tartışmak istemiyorum dediğim gibi aldığı maaşın yanında 3 bin bişey değil ama yalan söylemesi benim için büyük bisey. Bana söylemeden gidip 3 bin liraya saat alsa kendine sevinirim ama gizleyip yalan söylemesi beni üzdü. Herkes sanmış ben adamı kısıtlıyorum diye böyle oldu aylık alkol parası bile üç bin etmiyor adamın 🤦🏻‍♀️ konu alkolü kısıtlamak degill

Narsist bir kocam var kimsenin basina vermesin. Biraz derdimi acayim diye uyelik aldim aman Allahim bir dayak yemedigim kaldi.
Doktoranız var ama kocanızın NARSİST değil manipülatör olduğunun ayrımını yapamıyor musunuz?

Ben niye mutlu ya da mutsuz olayım bu aile için bana ne? Adam mutsuz.
Benim kazandigim para üstünden kimse harcamama karışamaz. Çok biriktirmek isteyen varsa aha orda iş var girer çalışır biriktirir.
Tamam bu dediğin bekar hayatında olabilir kimse size karışamaz.
Ama bakmakla yükümlü bir aileniz varsa açıklama yapmak zorunda kalıyorsunuz
Kadında çalışsa erkekde çalışsa aynı durum eşitt.

Kadın karışmıyor zaten sadece neden 3 bini gizlediği merak edip açıklama bekliyor.
Kim olsa merak eder.. açıklamasını yapsın, içki için, bunu almak için desin tamam zaten hanfendinin karışacağını düşünmüyorum

Benim de proflugum yakin ne yapayim.

ya diğer konudaki konuşmalarımızla doktora ne alaka 🤦🏻‍♀️
zaten sizin konunuzdu o da
🤦🏻‍♀️

Son noktayı koymaya geldim maalesef babam MD, kendim yurtdışı PhDyim, yani doktor kızı doktorum ikiniz de bu durumda bitiyorsunuz :KK59: Bu durumda bu konuya yorum yazma hakkı 2nize de değil bana düşer gencolar sizi pistten alalım ablanız geldi:halay:
:halay::halay:

Son noktayı koymaya geldim maalesef babam MD, kendim yurtdışı PhDyim, yani doktor kızı doktorum ikiniz de bu durumda bitiyorsunuz :KK59: Bu durumda bu konuya yorum yazma hakkı 2nize de değil bana düşer gencolar sizi pistten alalım ablanız geldi:halay:
:halay::halay:
Alkis, benim ailem ilk okul mezunu.😄

Aynen sizin gibi düşünüyorum.. zaten tartışmak istemiyorum dediğim gibi aldığı maaşın yanında 3 bin bişey değil ama yalan söylemesi benim için büyük bisey. Bana söylemeden gidip 3 bin liraya saat alsa kendine sevinirim ama gizleyip yalan söylemesi beni üzdü. Herkes sanmış ben adamı kısıtlıyorum diye böyle oldu aylık alkol parası bile üç bin etmiyor adamın 🤦🏻‍♀️ konu alkolü kısıtlamak degill

3000 bence de alkole çok, muhtemelen yemekli içkili mekanda takılmayı hesap etmiştir diye düşündüm :KK51: Valla bu adam o paralarla yakında gezmeye de çıkar söyleyeyim:KK51:

3000 bence de alkole çok, muhtemelen yemekli içkili mekanda takılmayı hesap etmiştir diye düşündüm :KK51: Valla bu adam o paralarla yakında gezmeye de çıkar söyleyeyim:KK51:
1000tl dansözün yakasına yapıştırmasın mı?

sizi tanımadan önce nasıl alkolik olmamış bu adam :olamaz:
Alkoligin tanımı ne bilmiyorum ama eşim biz 3 yillik evliyken alkollü kaza yaptı beyin kanamasi geçirdi araba pertti ögüne kadar alkolune karismiyordum ayda iki değil haftanın 4 günü içiyordu kontrollüydu ama bir gün iş çığrından çıkmış olgundan fazla alkollü bir şekilde direksiyona geçmiş ögunde olan oldu kısıtlamak zorundayım

Ben kesinlikle sizin ne kastettiğinizi anladım..
zaten sizin istediklernizi yapıyo, muhtaç bırakmıyor ne güzel ..
3 binle tabikide istediğini yapabilir. Ama en azından söylesin.

Bence eşinizin anlayışlı biri olduğunu düşünüyorum. Sorduğunuzda eminim açıklama yapar, kesinlikle sorun, gizli kalmasın. En azından siz rahatlarsınız..

Bende sorduğumda gayet güzel cvplar vermişti 😍

Tamam bu dediğin bekar hayatında olabilir kimse size karışamaz.
Ama bakmakla yükümlü bir aileniz varsa açıklama yapmak zorunda kalıyorsunuz
Kadında çalışsa erkekde çalışsa aynı durum eşitt.

Kadın karışmıyor zaten sadece neden 3 bini gizlediği merak edip açıklama bekliyor.
Kim olsa merak eder.. açıklamasını yapsın, içki için, bunu almak için desin tamam zaten hanfendinin karışacağını düşünmüyorum
Baştan dedim zaten hata adamda. Ben olsam kazandığım para üstünde çalışmadığı halde bu kadar hak iddia edecek biriyle evlenmezdim. Fazla mesaiye kalıp ickime harcayacagim o bile göze batacak. Böyle bir eziklik olamaz ya. 2 kuruş keyif yapmak için gizli saklı iş yapmak zorunda kalmış. Kendi kötü hayat tercihi ne diyeyim

Alkoligin tanımı ne bilmiyorum ama eşim biz 3 yillik evliyken alkollü kaza yaptı beyin kanamasi geçirdi araba pertti ögüne kadar alkolune karismiyordum ayda iki değil haftanın 4 günü içiyordu kontrollüydu ama bir gün iş çığrından çıkmış olgundan fazla alkollü bir şekilde direksiyona geçmiş ögunde olan oldu kısıtlamak zorundayım

Yani belki de günahını alıyoruz belki tek seferlik bir şey alacak elektronik eşya mesela. Parayı yiyip içeceğine emin miyiz?

Aldığı maaşın yanında bir şey değil demişsiniz de zaten 2 ay öncesine kadar 9 bin alıyormuş eşiniz. Yani gayet de dert edilecek bir para sizin için.

sizi anlıyorum ama yetişkin birini 'kisitlayamazsiniz' siz bunu anlamıyorsunuz.
kısıtlar gibi gorunursunuz sonra işte bugunku gibi ortaya çıkar yalanı / eksik anlatısı vs
eşinizi düşünüyor olabilirsiniz elbette öyledir ama davranış biçiminiz rasyonel değil.

İlişkilerde yalan olmamalı, ilişkilerde aşırıya kaçan kısıtlama da olmamalı. Çok içen biri değilmiş zaten, hani alkolik değil. Ayda 1-2 defa da içsin yahu, demek ki kafa dağıtmak istiyor. Çok kızmayın eşinize, şu anda olduğundan daha fazla içmeye yönelebilir bir gün.

Back
X