- 11 Kasım 2019
- 1.272
- 6.835
- 108
Evlilik çok başka birseyyyEvlenmeden bu ayrımı kimse bilemez.
Evlendikden sonra ancaaa anlarlar, habern yokken istediğini yaptığındaa dank eder![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evlilik çok başka birseyyyEvlenmeden bu ayrımı kimse bilemez.
Evlendikden sonra ancaaa anlarlar, habern yokken istediğini yaptığındaa dank eder![]()
Evet iş buyur diye çekindim yani sonuçta böyle yapmayan insan neden biranda gizlesin. Bı kaç yüksek meblali ihtiyaclarim var. Onları alalım diye taksite sokarım diyemi gizledi anlamadmki
Evliligin ne oldugunun farkinda misiniz? Evlilik seffaf olmaktir bana gore. O kazaniyor bu kazaniyor olamaz. Neyse ortada olur. Para saklayan adamin baska isler karistirma ihtimali çok yüksektir.
Ama tabi günumuzde evlilikler cok baskalasmis. Bana sorsan hakaret eden mi para saklayan mi? Ikisi de esit
Daha iki aydır alıyor. İçtiği alkolü yine kendi sağlığı için karisiyorum aynı parayı üstüne başına harcarsin kendine zarar diyorum mide rahatsızlığı var yaramiyorsa zorlamanın anlamı ne
Kaç yıllık evliyim birkere bile sormadim sormam da maaşını sizden esirgemeyip her istediginizi alıyorsanız bu kadar sorgulayamazsinizHerkese merhaba
Eşim bu zamana kadar maaşını hiç eksik söylemedi. Bu ay bana 3 bin eksik söylemiş. Maaşı geçen ay birden arttı zaten çok sevindik. Neyse bu akşam onun telefonunu sarja takacaktim internetten alışveriş yapmıştım onun maili gelmiş ona baktım sonra maaş bordrosu mailini gördüm. Baktığımda bana söylediğinden 3 bin fazla yatan gözüküyor. Şok oldum tabi. Uyuyordu kendisi. Sabah bunun nedenini soracağım. Açıkçası kavga edip tartışmak istemiyorum. Ben çalışmıyorum bu arada. Benim her istediğime taman der. Maddi anlamda pinti biri değil. Dışardan yeriz giyim kıyafet alırım bu gereksiz pahalı bilmem ne falan karışmaz lazımsa al der. Kızımın ve benim bı kaç ihtiyaclarim vardı falan aldım biraz pahalıya geldi ama sesini çıkarmadı. Öyle gizli saklı borç yapacaginida sanmıyorum ama bunun sebebini merak ediyorum. Asgarinin 3 katı maaş almaya başladı. Aralık'ta kesintiler falan 9 bin yatiyordu bordroda görüyordum. Bu arada eşim iki haftada bir alkol icer. Bende istemediğim için boşa ona para harciyorsun diye sıkıştırdığım İcinmi böyle yaptı bilmiyorum. Ben böyle yapıyorum diye genelde ayda iki üç gün mesaiye kalıyor yani alkol parasini öyle çıkardığını söyleyip beni yatıştırmaya çalışıyor. Yinede üzüldüm yani benim için kabul edilir bişey değil. Ben biraz birikim yanlısı biriyim eşimde tam tersi harcama taraftarı. Hoş başkasına harcamıyor da yinede bana fuzuli geliyor davranışları. Varken yicen kafasında. Belkide biriktirelim diye üstüne gidecegimden böyle yaptı. Kötü düşünüp kendimi kurup sabaha patlamak istemiyorumrabbim kimseye kötü dertler vermesin ama yalanda iyi bişey değil...
Gercekten sevildigin adam tarafindan evlenme teklifi daha yok mu? Ya da cok sevdiginden mi vazgecti?gerçek sevgi ve sevilmek konusunda sizden daha çok tecrübem olduğunu düşünüyorum.
ayrıca yaş hadi neyse de eğitim ne alaka ?
Gerçekden öyle girmeden içine bilemiyorsun, bende çok böyle atardım tutardımEvlilik çok başka birseyyy![]()
Bende, bende nasıl hemde. Büyük konuşmamak lazımGerçekden öyle girmeden içine bilemiyorsun, bende çok böyle atardım tutardım
Olmuyormuş öyleee![]()
Sizden eksik kaldığım bir tecrübe daha var onu yazmamissiniz, ben ekleyeyim.Gercekten sevildigin adam tarafindan evlenme teklifi daha yok mu? Ya da cok sevdiginden mi vazgecti?
Ikincisi doktoran var mi yurt disindan? Docentligini aldin mi? Bende var da.
Bence cok zaman lazim daha her seye yorum yapmak icin degil mi? Iyi gunler diliyorum. Atismayalim daha fazla.
Eşimin kazandığı maaş hakkında söz sahibi neden olamam bunu kötü anlamda söylemiyorum bunun bana açıklamasını yapın lütfen. Ben evde üç cocukla ilgileniyorum çamaşırı yemeği temizliği hepsi bende. Eşim yardımcı olabileceği yerde yardım eder. Ben bu eve para getirmiyorum diye eşimin kazandığı maaş hakkında söz sahibimi olamıyorum gerçekten bı hemcinsim olarak mı yapıyorsunuz bu yorumuSiz istediğinizi alabiliyorsunuz adam çalışıp kazandigi parayla alkol alamıyor.adamin maaşı hakkında da bu kadar söz sahibi olamazsınız. Birikim tek maaşla olmaz ben de yeme taraftarıyım varsa yerim yoksa susarım. Birikim istiyorsanız elinizi taşın altına koyun. 3 bin fazla yatması ikramiye olabilir , fazla mesai olabilir ekstra bir ödeme olabilir her şey olabilir ya da zam almış olabilir.bana çok tuhaf geldi.
Doktora ile konunun alakası nedir hanımefendi?Buraya kariyer yarıştırmak için gelmiyoruz.Siz konuyu çok farklı anlamışsınız.Gercekten sevildigin adam tarafindan evlenme teklifi daha yok mu? Ya da cok sevdiginden mi vazgecti?
Bence cok zaman lazim daha her seye yorum yapmak icin degil mi? Iyi gunler diliyorum. Atismayalim daha fazla.
Noktaa…Eşimin kazandığı maaş hakkında söz sahibi neden olamam bunu kötü anlamda söylemiyorum bunun bana açıklamasını yapın lütfen. Ben evde üç cocukla ilgileniyorum çamaşırı yemeği temizliği hepsi bende. Eşim yardımcı olabileceği yerde yardım eder. Ben bu eve para getirmiyorum diye eşimin kazandığı maaş hakkında söz sahibimi olamıyorum gerçekten bı hemcinsim olarak mı yapıyorsunuz bu yorumu
Sizden eksik kaldığım bir tecrübe daha var onu yazmamissiniz, ben ekleyeyim.
hayatımdaki hiçbir erkek bana bok çukurusun demedi ya da daha abartı hakaretler.
iyi geceler , yurtdışı doktoram olmadığı için Türkiye de yaşıyorum, burada gece.
Herkese merhaba
Eşim bu zamana kadar maaşını hiç eksik söylemedi. Bu ay bana 3 bin eksik söylemiş. Maaşı geçen ay birden arttı zaten çok sevindik. Neyse bu akşam onun telefonunu sarja takacaktim internetten alışveriş yapmıştım onun maili gelmiş ona baktım sonra maaş bordrosu mailini gördüm. Baktığımda bana söylediğinden 3 bin fazla yatan gözüküyor. Şok oldum tabi. Uyuyordu kendisi. Sabah bunun nedenini soracağım. Açıkçası kavga edip tartışmak istemiyorum. Ben çalışmıyorum bu arada. Benim her istediğime taman der. Maddi anlamda pinti biri değil. Dışardan yeriz giyim kıyafet alırım bu gereksiz pahalı bilmem ne falan karışmaz lazımsa al der. Kızımın ve benim bı kaç ihtiyaclarim vardı falan aldım biraz pahalıya geldi ama sesini çıkarmadı. Öyle gizli saklı borç yapacaginida sanmıyorum ama bunun sebebini merak ediyorum. Asgarinin 3 katı maaş almaya başladı. Aralık'ta kesintiler falan 9 bin yatiyordu bordroda görüyordum. Bu arada eşim iki haftada bir alkol icer. Bende istemediğim için boşa ona para harciyorsun diye sıkıştırdığım İcinmi böyle yaptı bilmiyorum. Ben böyle yapıyorum diye genelde ayda iki üç gün mesaiye kalıyor yani alkol parasini öyle çıkardığını söyleyip beni yatıştırmaya çalışıyor. Yinede üzüldüm yani benim için kabul edilir bişey değil. Ben biraz birikim yanlısı biriyim eşimde tam tersi harcama taraftarı. Hoş başkasına harcamıyor da yinede bana fuzuli geliyor davranışları. Varken yicen kafasında. Belkide biriktirelim diye üstüne gidecegimden böyle yaptı. Kötü düşünüp kendimi kurup sabaha patlamak istemiyorumrabbim kimseye kötü dertler vermesin ama yalanda iyi bişey değil...
Eşimin kazandığı maaş hakkında söz sahibi neden olamam bunu kötü anlamda söylemiyorum bunun bana açıklamasını yapın lütfen. Ben evde üç cocukla ilgileniyorum çamaşırı yemeği temizliği hepsi bende. Eşim yardımcı olabileceği yerde yardım eder. Ben bu eve para getirmiyorum diye eşimin kazandığı maaş hakkında söz sahibimi olamıyorum gerçekten bı hemcinsim olarak mı yapıyorsunuz bu yorumu
Cok alakasi var hanimefendi. Baska bir konufann konusmalarimiz var.Doktora ile konunun alakası nedir hanımefendi?Buraya kariyer yarıştırmak için gelmiyoruz.Siz konuyu çok farklı anlamışsınız.
Durdane ablaGercekten sevildigin adam tarafindan evlenme teklifi daha yok mu? Ya da cok sevdiginden mi vazgecti?
Hmmm,iyi o zaman doktoraniz ile dövün bizi ne diyelimCok alakasi var hanimefendi. Baska bir konufann konusmalarimiz var.
Benim de proflugum yakin ne yapayim.
ya diğer konudaki konuşmalarımızla doktora ne alakaCok alakasi var hanimefendi. Baska bir konufann konusmalarimiz var.