Eşim maaşı eksik söylemiş bana bı akıl verin 🤦🏻‍♀️

Gercekten sevildigin adam tarafindan evlenme teklifi daha yok mu? Ya da cok sevdiginden mi vazgecti?
Ikincisi doktoran var mi yurt disindan? Docentligini aldin mi? Bende var da.
Bence cok zaman lazim daha her seye yorum yapmak icin degil mi? Iyi gunler diliyorum. Atismayalim daha fazla.
Siz yorum yapma yetisi ölçme biçme kurumu msunuz ?

Eşimin kazandığı maaş hakkında söz sahibi neden olamam bunu kötü anlamda söylemiyorum bunun bana açıklamasını yapın lütfen. Ben evde üç cocukla ilgileniyorum çamaşırı yemeği temizliği hepsi bende. Eşim yardımcı olabileceği yerde yardım eder. Ben bu eve para getirmiyorum diye eşimin kazandığı maaş hakkında söz sahibimi olamıyorum gerçekten bı hemcinsim olarak mı yapıyorsunuz bu yorumu
Söz hakkınız yok değil siz istediğiniz harcamaları yaparken onunda alkole para vermesine müdahale etmeniz yanlış ve yalana başvurmasını sağlamışsınız. Evlenmeden öncede içen adam içiyordu bilerek evlenmişsinizdir. Boşa masraf olarak görüyorsanız eşinizde senin kıyafetlerini boş harcama olarak görüyorum diyip pintileşebilir. Sürekli eşim her istediğini alıp ben götümden ter akıtarak kazandığım paradan şuna harcama derse bas geri derdim üzgünüm. Bunun çalışıp çalışmamayla alakası yok bu arada bunun kişisel sınır alanıma saygı duymayıp ihlal etmesi sinir bozucu oluyor.

Bilmiyorum ama dediğiniz gibi sizin her dediğinize evet diyormuş. Annem ve babam 25 senelik evli ve çalışıyorlar. Babam anneme maaşının yarısını veriyor sanırım tam emin değilim. Gerisine annem karışmaz. Biriktiriyor babam ve kendi ihtiyaçlarını alıyor. Yani tam kuruşu kuruşuna bilmez çokta umrunda değil. Çünkü o parayı çalışıp kazanan babam. Adam sizi aç bırakmıyor esirgemiyor ki?
Benimde annem ve babam çalışıyor kazandıkları ortada ayrı bır harcamaları yok çünkü sosyal hayatları yok o ayrı. Beni aç bırakmıyor istediğimi alıyor diye eşimin maaşını gizlemesiyle ne alakası var ama açık açık söylüyorum burda alkol dışında biriktir diyeceğim diye olabilir ama ben öyle düşünmuyorum işte. Bugüne kadar tartışacağımizi bile bilse herhangi bi konu hakkında yalana başvuran biri değil eşim. Kendi harcamalari elbette oluyor yani alıyor alacakta kazanıyor hakediyor ama ben bu eve para getirmiyorum diye o hakki olamaz bende çocuklara bakıp evin işini görüyorum yalan söylemek ne demek 🤷🏻‍♀️ daha az alırken hiç yalan söylemiyordu ki

Ben çalışayım yorulayim bir de fazla mesai yapayım iki haftada bir içki içmek için, çalışmayan eşim de boşa masraf diye laf etsin.. bence bu erkekler de hak ediyor gerçekten bunları ne diyeyim
Çalışmadığı için niye hakkı yokmuş sormaya ne alaka ben bunu anlayamıyorum..
hanfendi 3 çocuğuna evde bakıyormuş.. emin ol çalışan bir kadından daha çok yoruluyor.
Tabikide açıklama ister..

Ben çalışıyorum , sen evde yatıyorsun, bu benim param sen otur oturduğun yerde dese karısına dahamı mutlu olursunuz mesela..

Vallahi bu gun girdim bu yorum isine. Banlasinlar. Sorun yok. Lattesizkitapsiz olmaz burasi ama bensiz olur bence.
Doktorası ile övünen ve karşısındakini küçük görüp ezmeye çalışan yorumlarınız sizi burada fazla tutmaz zaten

Herkese merhaba
Eşim bu zamana kadar maaşını hiç eksik söylemedi. Bu ay bana 3 bin eksik söylemiş. Maaşı geçen ay birden arttı zaten çok sevindik. Neyse bu akşam onun telefonunu sarja takacaktim internetten alışveriş yapmıştım onun maili gelmiş ona baktım sonra maaş bordrosu mailini gördüm. Baktığımda bana söylediğinden 3 bin fazla yatan gözüküyor. Şok oldum tabi. Uyuyordu kendisi. Sabah bunun nedenini soracağım. Açıkçası kavga edip tartışmak istemiyorum. Ben çalışmıyorum bu arada. Benim her istediğime taman der. Maddi anlamda pinti biri değil. Dışardan yeriz giyim kıyafet alırım bu gereksiz pahalı bilmem ne falan karışmaz lazımsa al der. Kızımın ve benim bı kaç ihtiyaclarim vardı falan aldım biraz pahalıya geldi ama sesini çıkarmadı. Öyle gizli saklı borç yapacaginida sanmıyorum ama bunun sebebini merak ediyorum. Asgarinin 3 katı maaş almaya başladı. Aralık'ta kesintiler falan 9 bin yatiyordu bordroda görüyordum. Bu arada eşim iki haftada bir alkol icer. Bende istemediğim için boşa ona para harciyorsun diye sıkıştırdığım İcinmi böyle yaptı bilmiyorum. Ben böyle yapıyorum diye genelde ayda iki üç gün mesaiye kalıyor yani alkol parasini öyle çıkardığını söyleyip beni yatıştırmaya çalışıyor. Yinede üzüldüm yani benim için kabul edilir bişey değil. Ben biraz birikim yanlısı biriyim eşimde tam tersi harcama taraftarı. Hoş başkasına harcamıyor da yinede bana fuzuli geliyor davranışları. Varken yicen kafasında. Belkide biriktirelim diye üstüne gidecegimden böyle yaptı. Kötü düşünüp kendimi kurup sabaha patlamak istemiyorum 🤦🏻‍♀️ rabbim kimseye kötü dertler vermesin ama yalanda iyi bişey değil...
Konu sahibi,gizli saklı işleri hiç sevmem.Evliliklerde asla olmaması gerekir ama adamı biraz da siz bu yola sevk ediyormussunuz gibi geldi.Fazla kontrollü ve müdahaleci olmayın,aksi halde yapacağı yoksa bile yapar.

Çalışmadığı için niye hakkı yokmuş sormaya ne alaka ben bunu anlayamıyorum..
hanfendi 3 çocuğuna evde bakıyormuş.. emin ol çalışan bir kadından daha çok yoruluyor.
Tabikide açıklama ister..

Ben çalışıyorum , sen evde yatıyorsun, bu benim param sen otur oturduğun yerde dese karısına dahamı mutlu olursunuz mesela..
Ben niye mutlu ya da mutsuz olayım bu aile için bana ne? Adam mutsuz.
Benim kazandigim para üstünden kimse harcamama karışamaz. Çok biriktirmek isteyen varsa aha orda iş var girer çalışır biriktirir.

Şimdi sizi çalışmıyorsunuz ya evin bütçesi ile ilgili hiç söz hakkınız olmamalı, kocanızın verdiğine tamam deyip gerisine karismamalisiniz. 🙄 aile olmak, kadının ev, çocuk, bir sürü şeyler uğraşması önemsiz çalışmak büyük herseyden.

Maaşı yeni arttiysa bu 3 bini hep mi eksik söyleyecekti acaba, aklıma o takıldı. Alkol ya da başka bir şey 3 çocuklu, bahsettiğiniz düzeyde maaş alan birinin kişisel olarak bu kadar para harcama lüksü yok bence şu şartlarda. Siz istediğimi yapıyor derken her ay bu kadarlık bir harcamadan bahsetmiyorsunuzdur bence. Farklı bir şey de olabilir yarın sakin bir sekilde sorun. Mesele alkolse de orta bir yok bulmaya çalışın yine.

Back
X