Eşim maaşı eksik söylemiş bana bı akıl verin 🤦🏻‍♀️

Siz yorum yapma yetisi ölçme biçme kurumu msunuz ?

Söz hakkınız yok değil siz istediğiniz harcamaları yaparken onunda alkole para vermesine müdahale etmeniz yanlış ve yalana başvurmasını sağlamışsınız. Evlenmeden öncede içen adam içiyordu bilerek evlenmişsinizdir. Boşa masraf olarak görüyorsanız eşinizde senin kıyafetlerini boş harcama olarak görüyorum diyip pintileşebilir. Sürekli eşim her istediğini alıp ben götümden ter akıtarak kazandığım paradan şuna harcama derse bas geri derdim üzgünüm. Bunun çalışıp çalışmamayla alakası yok bu arada bunun kişisel sınır alanıma saygı duymayıp ihlal etmesi sinir bozucu oluyor.

Benimde annem ve babam çalışıyor kazandıkları ortada ayrı bır harcamaları yok çünkü sosyal hayatları yok o ayrı. Beni aç bırakmıyor istediğimi alıyor diye eşimin maaşını gizlemesiyle ne alakası var ama açık açık söylüyorum burda alkol dışında biriktir diyeceğim diye olabilir ama ben öyle düşünmuyorum işte. Bugüne kadar tartışacağımizi bile bilse herhangi bi konu hakkında yalana başvuran biri değil eşim. Kendi harcamalari elbette oluyor yani alıyor alacakta kazanıyor hakediyor ama ben bu eve para getirmiyorum diye o hakki olamaz bende çocuklara bakıp evin işini görüyorum yalan söylemek ne demek daha az alırken hiç yalan söylemiyordu ki

Ben çalışayım yorulayim bir de fazla mesai yapayım iki haftada bir içki içmek için, çalışmayan eşim de boşa masraf diye laf etsin.. bence bu erkekler de hak ediyor gerçekten bunları ne diyeyim
Çalışmadığı için niye hakkı yokmuş sormaya ne alaka ben bunu anlayamıyorum..
hanfendi 3 çocuğuna evde bakıyormuş.. emin ol çalışan bir kadından daha çok yoruluyor.
Tabikide açıklama ister..

Ben çalışıyorum , sen evde yatıyorsun, bu benim param sen otur oturduğun yerde dese karısına dahamı mutlu olursunuz mesela..

Vallahi bu gun girdim bu yorum isine. Banlasinlar. Sorun yok. Lattesizkitapsiz olmaz burasi ama bensiz olur bence.
Doktorası ile övünen ve karşısındakini küçük görüp ezmeye çalışan yorumlarınız sizi burada fazla tutmaz zaten

Konu sahibi,gizli saklı işleri hiç sevmem.Evliliklerde asla olmaması gerekir ama adamı biraz da siz bu yola sevk ediyormussunuz gibi geldi.Fazla kontrollü ve müdahaleci olmayın,aksi halde yapacağı yoksa bile yapar.

Ben niye mutlu ya da mutsuz olayım bu aile için bana ne? Adam mutsuz.
Benim kazandigim para üstünden kimse harcamama karışamaz. Çok biriktirmek isteyen varsa aha orda iş var girer çalışır biriktirir.

Şimdi sizi çalışmıyorsunuz ya evin bütçesi ile ilgili hiç söz hakkınız olmamalı, kocanızın verdiğine tamam deyip gerisine karismamalisiniz. aile olmak, kadının ev, çocuk, bir sürü şeyler uğraşması önemsiz çalışmak büyük herseyden.

Maaşı yeni arttiysa bu 3 bini hep mi eksik söyleyecekti acaba, aklıma o takıldı. Alkol ya da başka bir şey 3 çocuklu, bahsettiğiniz düzeyde maaş alan birinin kişisel olarak bu kadar para harcama lüksü yok bence şu şartlarda. Siz istediğimi yapıyor derken her ay bu kadarlık bir harcamadan bahsetmiyorsunuzdur bence. Farklı bir şey de olabilir yarın sakin bir sekilde sorun. Mesele alkolse de orta bir yok bulmaya çalışın yine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…