Aynen sizin gibi düşünüyorum.. zaten tartışmak istemiyorum dediğim gibi aldığı maaşın yanında 3 bin bişey değil ama yalan söylemesi benim için büyük bisey. Bana söylemeden gidip 3 bin liraya saat alsa kendine sevinirim ama gizleyip yalan söylemesi beni üzdü. Herkes sanmış ben adamı kısıtlıyorum diye böyle oldu aylık alkol parası bile üç bin etmiyor adamınBi kere böyşe bi durum benimde başıma geldi.
Yani mesela örnek diyelim 5000 tl maaş alıyosa o 6000 olmuş, bana söylemedi. Ama tahmin ediceğini düşündüm dedi. Yani ben nerden tahmim ediyim öyle birşeyi.
Ben direk konuyu açtımm konuştum. Böyle birşeyleri gördüğümde genelde susan taraf olamıyorum direk açıklama bekliyorum..
Ayrıyettende evlilikde böyle şeylerin saklanması konusunda.
yok o kendi maaşı kendine harcar istediği gibi bir durum olamıyor malesef,
tek çalışabilir ama o parayla bi çocuk ve bir ev geçiniyor.. o kazanıyor diye hesap vermeme gibi bir durum olamaz..
biz bir aileyiz tabikide söylicek açıklamasını yapıcak. Sonra naparsa yapsın..
kadın ver 3 bini diye adamın gırtlağına çökmez
Doktoranız var ama kocanızın NARSİST değil manipülatör olduğunun ayrımını yapamıyor musunuz?Narsist bir kocam var kimsenin basina vermesin. Biraz derdimi acayim diye uyelik aldim aman Allahim bir dayak yemedigim kaldi.
Hic ovunmedim inanin. Hak edenn kisiye yazdim sadece.Doktorası ile övünen ve karşısındakini küçük görüp ezmeye çalışan yorumlarınız sizi burada fazla tutmaz zaten
Tamam bu dediğin bekar hayatında olabilir kimse size karışamaz.Ben niye mutlu ya da mutsuz olayım bu aile için bana ne? Adam mutsuz.
Benim kazandigim para üstünden kimse harcamama karışamaz. Çok biriktirmek isteyen varsa aha orda iş var girer çalışır biriktirir.
İsteyen istediği yere yazar bekar evli genç yaşlı sizi ilgilendirmez. Öyle bir ayrım yokHayir tabiki. Ben konumun basinda evli olan yazsin, bekarken insan cok iyi salliyor dedim sadece.
Benim de proflugum yakin ne yapayim.
ya diğer konudaki konuşmalarımızla doktora ne alaka
zaten sizin konunuzdu o da
Ahh inanin tartistigimizda ilk soyledigim beni manipule etmeyi Kes oluyor. Ah iste bilsenizDoktoranız var ama kocanızın NARSİST değil manipülatör olduğunun ayrımını yapamıyor musunuz?
Alkis, benim ailem ilk okul mezunu.Son noktayı koymaya geldim maalesef babam MD, kendim yurtdışı PhDyim, yani doktor kızı doktorum ikiniz de bu durumda bitiyorsunuzBu durumda bu konuya yorum yazma hakkı 2nize de değil bana düşer gencolar sizi pistten alalım ablanız geldi
Aman ya böyle sizin gibileri görünce iyi ki bekarım diyorum. Baksanıza doktora yapmakta fayda etmiyor..Hic ovunmedim inanin. Hak edenn kisiye yazdim sadece.
Aynen sizin gibi düşünüyorum.. zaten tartışmak istemiyorum dediğim gibi aldığı maaşın yanında 3 bin bişey değil ama yalan söylemesi benim için büyük bisey. Bana söylemeden gidip 3 bin liraya saat alsa kendine sevinirim ama gizleyip yalan söylemesi beni üzdü. Herkes sanmış ben adamı kısıtlıyorum diye böyle oldu aylık alkol parası bile üç bin etmiyor adamınkonu alkolü kısıtlamak degill
1000tl dansözün yakasına yapıştırmasın mı?3000 bence de alkole çok, muhtemelen yemekli içkili mekanda takılmayı hesap etmiştir diye düşündümValla bu adam o paralarla yakında gezmeye de çıkar söyleyeyim
Aynen prof olsan yok faydasi. Basina gelen bilir. Insan olmak yeterli.Aman ya böyle sizin gibileri görünce iyi ki bekarım diyorum. Baksanıza doktora yapmakta fayda etmiyor..
Alkoligin tanımı ne bilmiyorum ama eşim biz 3 yillik evliyken alkollü kaza yaptı beyin kanamasi geçirdi araba pertti ögüne kadar alkolune karismiyordum ayda iki değil haftanın 4 günü içiyordu kontrollüydu ama bir gün iş çığrından çıkmış olgundan fazla alkollü bir şekilde direksiyona geçmiş ögunde olan oldu kısıtlamak zorundayımsizi tanımadan önce nasıl alkolik olmamış bu adam
Ben kesinlikle sizin ne kastettiğinizi anladım..Aynen sizin gibi düşünüyorum.. zaten tartışmak istemiyorum dediğim gibi aldığı maaşın yanında 3 bin bişey değil ama yalan söylemesi benim için büyük bisey. Bana söylemeden gidip 3 bin liraya saat alsa kendine sevinirim ama gizleyip yalan söylemesi beni üzdü. Herkes sanmış ben adamı kısıtlıyorum diye böyle oldu aylık alkol parası bile üç bin etmiyor adamınkonu alkolü kısıtlamak degill
Tamam.İsteyen istediği yere yazar bekar evli genç yaşlı sizi ilgilendirmez. Öyle bir ayrım yok
Baştan dedim zaten hata adamda. Ben olsam kazandığım para üstünde çalışmadığı halde bu kadar hak iddia edecek biriyle evlenmezdim. Fazla mesaiye kalıp ickime harcayacagim o bile göze batacak. Böyle bir eziklik olamaz ya. 2 kuruş keyif yapmak için gizli saklı iş yapmak zorunda kalmış. Kendi kötü hayat tercihi ne diyeyimTamam bu dediğin bekar hayatında olabilir kimse size karışamaz.
Ama bakmakla yükümlü bir aileniz varsa açıklama yapmak zorunda kalıyorsunuz
Kadında çalışsa erkekde çalışsa aynı durum eşitt.
Kadın karışmıyor zaten sadece neden 3 bini gizlediği merak edip açıklama bekliyor.
Kim olsa merak eder.. açıklamasını yapsın, içki için, bunu almak için desin tamam zaten hanfendinin karışacağını düşünmüyorum
Alkoligin tanımı ne bilmiyorum ama eşim biz 3 yillik evliyken alkollü kaza yaptı beyin kanamasi geçirdi araba pertti ögüne kadar alkolune karismiyordum ayda iki değil haftanın 4 günü içiyordu kontrollüydu ama bir gün iş çığrından çıkmış olgundan fazla alkollü bir şekilde direksiyona geçmiş ögunde olan oldu kısıtlamak zorundayım
Aldığı maaşın yanında bir şey değil demişsiniz de zaten 2 ay öncesine kadar 9 bin alıyormuş eşiniz. Yani gayet de dert edilecek bir para sizin için.Aynen sizin gibi düşünüyorum.. zaten tartışmak istemiyorum dediğim gibi aldığı maaşın yanında 3 bin bişey değil ama yalan söylemesi benim için büyük bisey. Bana söylemeden gidip 3 bin liraya saat alsa kendine sevinirim ama gizleyip yalan söylemesi beni üzdü. Herkes sanmış ben adamı kısıtlıyorum diye böyle oldu aylık alkol parası bile üç bin etmiyor adamınkonu alkolü kısıtlamak degill
sizi anlıyorum ama yetişkin birini 'kisitlayamazsiniz' siz bunu anlamıyorsunuz.Alkoligin tanımı ne bilmiyorum ama eşim biz 3 yillik evliyken alkollü kaza yaptı beyin kanamasi geçirdi araba pertti ögüne kadar alkolune karismiyordum ayda iki değil haftanın 4 günü içiyordu kontrollüydu ama bir gün iş çığrından çıkmış olgundan fazla alkollü bir şekilde direksiyona geçmiş ögunde olan oldu kısıtlamak zorundayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?