Eşim maaşı eksik söylemiş bana bı akıl verin 🤦🏻‍♀️

Evet iş buyur diye çekindim yani sonuçta böyle yapmayan insan neden biranda gizlesin. Bı kaç yüksek meblali ihtiyaclarim var. Onları alalım diye taksite sokarım diyemi gizledi anlamadmki

Adamın kendi beyni yok mu sizce,kendi aklı yetmiyor mu kendi sağlığına? Her şeye karışırsanız adam da sonunda beyin yemeyin diye eksik söylemek/yalan söylemek zorunda kalır böyle.

Kaç yıllık evliyim birkere bile sormadim sormam da maaşını sizden esirgemeyip her istediginizi alıyorsanız bu kadar sorgulayamazsiniz

gerçek sevgi ve sevilmek konusunda sizden daha çok tecrübem olduğunu düşünüyorum.
ayrıca yaş hadi neyse de eğitim ne alaka ?
Gercekten sevildigin adam tarafindan evlenme teklifi daha yok mu? Ya da cok sevdiginden mi vazgecti?
Ikincisi doktoran var mi yurt disindan? Docentligini aldin mi? Bende var da.
Bence cok zaman lazim daha her seye yorum yapmak icin degil mi? Iyi gunler diliyorum. Atismayalim daha fazla.

Sizden eksik kaldığım bir tecrübe daha var onu yazmamissiniz, ben ekleyeyim.
hayatımdaki hiçbir erkek bana bok çukurusun demedi ya da daha abartı hakaretler.

iyi geceler , yurtdışı doktoram olmadığı için Türkiye de yaşıyorum, burada gece.

Eşimin kazandığı maaş hakkında söz sahibi neden olamam bunu kötü anlamda söylemiyorum bunun bana açıklamasını yapın lütfen. Ben evde üç cocukla ilgileniyorum çamaşırı yemeği temizliği hepsi bende. Eşim yardımcı olabileceği yerde yardım eder. Ben bu eve para getirmiyorum diye eşimin kazandığı maaş hakkında söz sahibimi olamıyorum gerçekten bı hemcinsim olarak mı yapıyorsunuz bu yorumu

Doktora ile konunun alakası nedir hanımefendi?Buraya kariyer yarıştırmak için gelmiyoruz.Siz konuyu çok farklı anlamışsınız.

Noktaa…

Bok cukuru diyen adami def etmek bir saniye alir. Ama olur olmaz her seye atlayan insan olmak zor degistirilir.
Neyse Bence benim durumum daha iyi.

Yalan söylemesi yanlış ama neden söylediği daha önemli. Belli ki adamı bu yalana siz sevk etmişsiniz

Şimdi ablacım siz bir ailesiniz tabi ki ayrı gayrı olmaz ev bütçesi ev bütçesidir. Amma şu da var ki adamı da çok sıkmamak gerek, yoksa parayı gizler sonra gider içki içer onu da gizler. Fazla sıkarsan bu sefer o istemediğin durumu yaşarsın anlatabildim mi? Biliyorsun ki baskıcı rejimlerde isyan kaçınılmaz oluyor İzin ver misal, 2 haftada 1 akşam içebilir arkadaşlarıyla, 1 veya 2 kadeh. Hem çok para gitmez, hem de hayvanca içip mideyi ağrıtmaz. 3000 ayırdıysa çok para değil mi içki için her hafta o paraya valla 1 şişe gelir ... biraz gevşe bence bu konuda en azından kontrolün altında olsun.

Durdane abla lattesizkitapsiz zaten doktor ama yine de sen bilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…