- 30 Mayıs 2022
- 1.450
- 2.019
- Konu Sahibi purpleflower35
Herkesin klasik sorunu sanırım sjsjsjjsGirişte çok zorlanıyorum canım. Seriye geçince çok problem yok. Biraz korkuyorum galiba tetikte duruyorum. Rahat olamıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herkesin klasik sorunu sanırım sjsjsjjsGirişte çok zorlanıyorum canım. Seriye geçince çok problem yok. Biraz korkuyorum galiba tetikte duruyorum. Rahat olamıyorum
Siz yönlendirin deneyin yani bir sizin istediğiniz gibi olsun bir onun istediği gibi böylece ikinizinde gönlü olur. Ama hard sevmeyen de nebileyim bilemedim :)İnşallah bende alışırım ama eşim alıştırmayı bilmiyoki ongalçva dokunmayı bilmiyır uyaramıyo beni
Onun softundanda biley hşssetmiyorum duyguyu geremiyo bende mi sorun onda mı bilmiyorum
Gelin sarılalımHerkesin klasik sorunu sanırım sjsjsjjs
Biraz daha varsa detay verir misinizHahaha çok mu detayli yazdim diye dert ederken işinize yaraması beni cok mutlu etti.
Partnerinizin de iş bilir olmasi gerek tabii. Birden ata dönüşmesin. tepenize binmesin yani. O dik duracak, dümdüz.
Konu sahibi kesinlikle dinlemeli. Adam sadece erotizmden bahşediyorEvet o.
Çok uzunsa rahim agzina baski yapiyor olabilir. Kısa ise çıkıp anala girme riski var ya da içinizde hissetmeme. Klitoris uyarisi da olmadığı için daha keyifsiz olabilir. Klitoris uyarısı ekleyin bir de. Belki değişir.penis boyu ile alakalı bi durum mu acaba bende cok seviyorum ama penis boyu ile akalı sorun yaşadığımı düşünüyorum
Deli deli haraketler yapıyor böyle korkuyorum dokundurmazlar falan kaçamıyor da insan ölümüne sıkıyor sjsjs bak beynin yerinde değil yemin ederim seninle konuşmam diyince bırakıyor sksksGelin sarılalım
Doggy pozisyonu yazarsan görsellerde çizimler var. Bakabilirsin onlara. Ata biner gibi sırtınıza binmesine gerek yok. Onu kastettim.Biraz daha varsa detay verir misiniz
Çok uzunsa rahim agzina baski yapiyor olabilir. Kısa ise çıkıp anala girme riski var ya da içinizde hissetmeme. Klitoris uyarisi da olmadığı için daha keyifsiz olabilir. Klitoris uyarısı ekleyin bir de. Belki değişir.
Leyla hanım salın kendinizi ne olabilir en fazlaHerkesin klasik sorunu sanırım sjsjsjjs
Anal istiyor her an deneyebilir sjsjsj salamam kendimi aslaaaaaLeyla hanım salın kendinizi ne olabilir en fazla
O zaman kalçalarınızı ellerinizla ayırın, bacaklarınız da bitişik olmasın. Olabildiğince sıfıra sıfır girsin ki çikma olayı azalsin.bizimki kısa olmasından kaynaklı sorun oluyor hissetmeme değilde çıkma olayı cok fazla oluyor
Anal mi yok o kadarda istemesinAnal istiyor her an deneyebilir sjsjsj salamam kendimi aslaaaaa
Bazen benimki de deliriyor. Ayni derecede uçmuş hepsi galiba. En iyisi anal plug alip o riski sıfıra indirmek.Anal istiyor her an deneyebilir sjsjsj salamam kendimi aslaaaaa
O zaman kalçalarınızı ellerinizla ayırın, bacaklarınız da bitişik olmasın. Olabildiğince sıfıra sıfır girsin ki çikma olayı azalsin.
Herkesin ayni derdi varmişBazen benimki de deliriyor. Ayni derecede uçmuş hepsi galiba. En iyisi anal plug alip o riski sıfıra indirmek.
İçinden geliyormuş engel olamıyormuş biliyorum yapsa bile pişman olacak sjsjs bir keresinde ağlamaklı bile oldu da napalım ellerinde ki ile idare etsinlerBazen benimki de deliriyor. Ayni derecede uçmuş hepsi galiba. En iyisi anal plug alip o riski sıfıra indirmek.
Aslında o da gitti doktorlara. Artık ne yapacağını bilmiyor. Ben de düşünüyorum acaba yeterince çabalamıyor mu diye yoksa çaba gösterdi mi? Çok kararsızım. Yine de benim kadar çabalamadığına çok eminim.Sizin popüler bir konunuza bir yorum yapmıştım. Arada bildirim geliyor utanıyorum yorumumdan. O günden bugüne bir adim bile ilerleme olmadığını görünce daha çok utanmıştım yorumumdan. Çok bilmiş bilmiş konuşmuşum. Insanlar yaşadığını bilirmiş. Yokluğunu yaşayan anlarmış. Kendi hayatimdan bir yorumdu aslinda. Vajinismustum ve tedavi icin çabalıyordum. Eşimden destek gördüğüm için süreç kolay oluyordu. Sizinki de destek bekliyor, çaba harcamak istiyor sanmıştım. Yanılmışım, hakkınızı helal edin.
Adamlar aç açççççHerkesin ayni derdi varmiş
Aç olduklari icinmi anal istiyolarAdamlar aç aççççç