- 21 Kasım 2017
- 28.313
- 122.619
- 598
- Konu Sahibi big girls dont cry
-
Kuzeni kardeş gibi gören insan düşmez. Bu kafadayken iki gün sonra o gözle bakılmıyor çünkü. Kardeş gibi deniyorsa öyledir. Bizim burada göçmenler öyledir mesela. İması bile olmaz, ayıptır. Öfkeyle karşılanır. Onlara potansiyel karı/koca gözüyle bakanlar düşüyor.Düşenler var
En dindar sensin tamam, en doğrusunu da en biliyorsun...Din düşmanları toplanmış yine. Kuzen kardeş felan değildir. Kardeşiz diyip evlenirsiniz 2 gün sonra. Bence çok haklısınız. Dini olarak zaten caiz değil. Dini olarak olmasa da naşka bir kadınla yalan şalap olmak hiç doğru değil.
İmkanı olmamıştır olsaydı evlenirdi pekala.Kadın da kuzenine o gözle baksaydı kuzeniyle evlenirdi
Kesin çekersin, kuzenlerini bile kıskanmışsın. Çocuk kandırıyorsun sanki.Gerekirse çekerim ve her isine gelmeyen de direkt 4 es durumunu savunuyor. Hangi şartlar altında ve ne durumda 4 es,kime göre neye göre. Bilip bilmeden hemen 4 eş de 4 eş
Din düşmanları toplanmış yine. Kuzen kardeş felan değildir. Kardeşiz diyip evlenirsiniz 2 gün sonra. Bence çok haklısınız. Dini olarak zaten caiz değil. Dini olarak olmasa da naşka bir kadınla yalan şalap olmak hiç doğru değil.
Kız yeğenlerim geliyor ve 3 oğlum kardeş gibi görüyor, görmelide. Namahrem diyerek eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmektense kardeşin gibi der, o duyguyu aşılarım otomatikmen yaklaşamaz zaten. Çocuğumun eş seçimine karışmam ama kuzenle aslaaaa!Düşenler var
Nick bana da tanıdık geldi, her şey güllük gülistanlıkmış gibi cımbızla tartışmalı konu seçip açmışYa sizin kuzen muzen bahane. Esiniz sizi sevmiyor o yüzden ne yapsa batacak. 3 ayda daha tanımadan koşa koşa evlendiniz. Aranızda ne aşk var ne mantık evliliği. Size bakınca mutlu olmuyor ama anasıyla akrabalariyla mutlu olduğu için doğal olarak sinir oluyorsunuz.
Kıskançlığınızdan mide fesadı geçirmişsiniz. Sizin gibi düşünmüyorum eşimin bir tane çok sevdiği kadın kuzeni ver onlarda çok güzel şakalaşırlar sarılırlar ki ben de aralarına katılırım çok güzel esprileri var keşke benim de böyle bir kuzen ilişkim olsun isterdim. İnsanların aile ilişkilerini sizin gibi insanlar bozuyor.Selamünaleyküm hanımlar. Öncelikle iyi bayramlar. Danışmak istediğim bir konu var,çünkü acaba ben mi abartıyorum yoksa benim gibi düşünen var mı merak ediyorum. Dün eşimin il dışından teyzesi ve kuzenleri eşleriyle birlikte maaile geldiler. Beraber büyümüşler,yemiş içmişler geçmiş zaman.. Eşim ben yanlarında olmama rağmen defalarca ikisine de sarıldı, yanaklarından kocaman kocaman öptü,hem de gidip gelip ,acayip mutluydu sürekli şen kahkahalar birbirine sataşmalar. Ben yapı olarak sakın,olgun bir insanım öyle çok kakara, kikiri bir yapım yok. Ama eşim tam olarak öyle bir karakter. Teyze kızları da. Yani ben biraz kıskandım, biraz da boş beleş muhabbetlerden sıkıldım,oruçtan çıktığımız için belki de midemi de bozmuşum, tüm gün mide ekşimesi, asit sorunu yaşadım. Yani pek dahil olamadım olaylara. Suratıma da yansıdı tüm bunlar. Ama yine olağan sakin sohbetimi ettim,misafirleri ağırladık. Sonra gittiler tabi ,yakın mesafe bir ildeler. Kayinvalidem iyi oldu filan dedi,ben de güzel vakit geçirdik dedim,eşim sen hiç de güzel vakit geçirmişe benzemiyordun, tüm gün ağzını bıçak açmadı dedi. Midem kötü napayim dedim. Eve gidince de kuzenler,akraba eşleri vs. nikah düştüğü için namahrem olduğunu ve yabancı bir kadından farksız olduğunu ifade ettim ,bilmiyorsan öğren diye söylüyorum dedim. O da bana ,bana karışma sen yapma dedi. Ben de ne halin varsa gör, en fazla kendinden soğutursun dedim. O da soğuyabilirsin dedi. Ne diyeceğimi bilemiyorum ama o kadar rencide edilmiş hissettim ki kendimi,onlar karşimda yalap şalap samimi olurken. Sizce abartıyor muyum,çünkü onlara göre kardeşten farksız bu durum ama bence öyle değil
Biz degil sizin gb dusunenler ensest evlilikler yapiyorsunuz. Kardes gb buyuyenler akrabayi kardes bilenlerin aklinin ucunden gecmiyor boyle rezillikler. Kuzene namahrem aman dokunmym aman nikah duser dedikce essegin aklina karpuz kabugu sokuyorsunuz. Ne buyuk terbiyesizlik kuzenle yakistirmak esini. Ayrica ne buyuk hadsizlik. Din dusmani agir olmus herkesin inanci kendine. Yeterince inanc sahibi olsaydiniz kimseyi diniyle inanciyla elestirmemeniz gerektigini bilirdiniz. Siz yakin akrabalariniza potansiyel damizlik niyetiyle yaklasmaya devam edin. Biz ve bizim gb 'normal' ailelerde boyle isler olmaz. Herkes kardesin ne oldugunu bilirDin düşmanları toplanmış yine. Kuzen kardeş felan değildir. Kardeşiz diyip evlenirsiniz 2 gün sonra. Bence çok haklısınız. Dini olarak zaten caiz değil. Dini olarak olmasa da naşka bir kadınla yalan şalap olmak hiç doğru değil.
Kendiniz diyorsunuz kardeş gibi büyümüşler onların arasında o samimiyet var demek ki..şu an benim kız yeğenimle oğlumda kardeş gibi büyüyorlar oğlum çok seviyor kuzenini ayrıca yeğenimin bakmisligi da var yaş farkı var bu düşünce çok çirkin,büyüyünce bizimkilerin de öyle olmasni isterim eşleri bu duruma bozulursa çok üzülürüm Allah böyle eşler nasip etmesin ikisine deSelamünaleyküm hanımlar. Öncelikle iyi bayramlar. Danışmak istediğim bir konu var,çünkü acaba ben mi abartıyorum yoksa benim gibi düşünen var mı merak ediyorum. Dün eşimin il dışından teyzesi ve kuzenleri eşleriyle birlikte maaile geldiler. Beraber büyümüşler,yemiş içmişler geçmiş zaman.. Eşim ben yanlarında olmama rağmen defalarca ikisine de sarıldı, yanaklarından kocaman kocaman öptü,hem de gidip gelip ,acayip mutluydu sürekli şen kahkahalar birbirine sataşmalar. Ben yapı olarak sakın,olgun bir insanım öyle çok kakara, kikiri bir yapım yok. Ama eşim tam olarak öyle bir karakter. Teyze kızları da. Yani ben biraz kıskandım, biraz da boş beleş muhabbetlerden sıkıldım,oruçtan çıktığımız için belki de midemi de bozmuşum, tüm gün mide ekşimesi, asit sorunu yaşadım. Yani pek dahil olamadım olaylara. Suratıma da yansıdı tüm bunlar. Ama yine olağan sakin sohbetimi ettim,misafirleri ağırladık. Sonra gittiler tabi ,yakın mesafe bir ildeler. Kayinvalidem iyi oldu filan dedi,ben de güzel vakit geçirdik dedim,eşim sen hiç de güzel vakit geçirmişe benzemiyordun, tüm gün ağzını bıçak açmadı dedi. Midem kötü napayim dedim. Eve gidince de kuzenler,akraba eşleri vs. nikah düştüğü için namahrem olduğunu ve yabancı bir kadından farksız olduğunu ifade ettim ,bilmiyorsan öğren diye söylüyorum dedim. O da bana ,bana karışma sen yapma dedi. Ben de ne halin varsa gör, en fazla kendinden soğutursun dedim. O da soğuyabilirsin dedi. Ne diyeceğimi bilemiyorum ama o kadar rencide edilmiş hissettim ki kendimi,onlar karşimda yalap şalap samimi olurken. Sizce abartıyor muyum,çünkü onlara göre kardeşten farksız bu durum ama bence öyle değil
Konu sahibine neden bu kadar yüklendiğinizi anlamadım kuzeni olsa dahi yalap şap öpmek nedir her şeyin bir dozu var ben de kuzenlerimle kardeş gibiyim hiç bir kuzenimi zırt pırt öpüp sarılmam. Kadın eşim kuzenlerime farklı gözle bakıyor gibi bir konu açmamış çok gereksiz bir fiziksel temasın olduğunu ve bundan da rahatsız olduğunu belirtmiş.Selamünaleyküm hanımlar. Öncelikle iyi bayramlar. Danışmak istediğim bir konu var,çünkü acaba ben mi abartıyorum yoksa benim gibi düşünen var mı merak ediyorum. Dün eşimin il dışından teyzesi ve kuzenleri eşleriyle birlikte maaile geldiler. Beraber büyümüşler,yemiş içmişler geçmiş zaman.. Eşim ben yanlarında olmama rağmen defalarca ikisine de sarıldı, yanaklarından kocaman kocaman öptü,hem de gidip gelip ,acayip mutluydu sürekli şen kahkahalar birbirine sataşmalar. Ben yapı olarak sakın,olgun bir insanım öyle çok kakara, kikiri bir yapım yok. Ama eşim tam olarak öyle bir karakter. Teyze kızları da. Yani ben biraz kıskandım, biraz da boş beleş muhabbetlerden sıkıldım,oruçtan çıktığımız için belki de midemi de bozmuşum, tüm gün mide ekşimesi, asit sorunu yaşadım. Yani pek dahil olamadım olaylara. Suratıma da yansıdı tüm bunlar. Ama yine olağan sakin sohbetimi ettim,misafirleri ağırladık. Sonra gittiler tabi ,yakın mesafe bir ildeler. Kayinvalidem iyi oldu filan dedi,ben de güzel vakit geçirdik dedim,eşim sen hiç de güzel vakit geçirmişe benzemiyordun, tüm gün ağzını bıçak açmadı dedi. Midem kötü napayim dedim. Eve gidince de kuzenler,akraba eşleri vs. nikah düştüğü için namahrem olduğunu ve yabancı bir kadından farksız olduğunu ifade ettim ,bilmiyorsan öğren diye söylüyorum dedim. O da bana ,bana karışma sen yapma dedi. Ben de ne halin varsa gör, en fazla kendinden soğutursun dedim. O da soğuyabilirsin dedi. Ne diyeceğimi bilemiyorum ama o kadar rencide edilmiş hissettim ki kendimi,onlar karşimda yalap şalap samimi olurken. Sizce abartıyor muyum,çünkü onlara göre kardeşten farksız bu durum ama bence öyle değil
Yani her şey dozunda olmalı. Bence de insanlar hoşgeldin- hoşgittin esnalarında sarılıp birbirlerini öpebilirler. Uzun uzun sohbet edip, güle oynaya vakit geçirebilirler ama her fırsatta “gel yavrum öpeyim” gibi davranışları her insan hoş görmek zorunda değil. Bu şekilde düşünen insanlarda kendisi gibi düşünen kişilerle bir yuva kurmalı.Kızlara katılıyorum, bizde nikah düşse bile kardeş gözüyle bakarız birbirimize ama bu şapur şupur öpmeler banada ters, neden bu kadar linç etmişler ben anlayamadım.
Bizde kuzenlerle kardeş gibiyiz sarılırız ederiz saatlerce sohbet ederiz ana şappur şuppur öpme olayı yok.
Linç edecek yer arıyorlar bazen.
Eşinin kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum ama biraz da ağırlığı olması lazım insanın bence.
Gavat ta demiş olbilirG..vt demiştir eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?