Eşim,kuzenleri ve bayram

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya ne münasebet ben yine guleryuzlu idim ama enerjim yüksek değil evet ,kıskanıyor olsam burda ben onlara göre daha ağırım yazmam zaten. Kıskandığım şey eşim. Ayrıca eşim de güya dindar,namazlı filan

Öncelikle karşıdan çok kompleksli ve kıskanç görünmüşsünüz. Arkanızdan da bu şekilde konuşulmuştur, emin olun. Böyle bir imajı nasıl yediriyorsunuz kendinize, enteresan

İkincisi, kuzen evliliği ensesttir, sapıklıktır. Eşiniz sapık değil. Ama sizin beyninizin içi çok karanlık

Eşinize acıdım

Eşim dindar ama çalışma ortamının yıllar içerisinde verdiği rehavet galiba. Bu konularda anlaşamayız, arkadaşlarıyla vs ilişkisi de bence hep bu yüzden bana göre daha esnek
İşte bu sıkıntı evlenmeden önce siz böyle olduğunu görseydiniz evlenmezdiniz bence.Sorunlu eşiniz kimse kusura bakmasın ben evlendiğim insanı kendi doğruma göre seçerim kafasına göre esnememesi gerekiyor .

İsteseler evlenirlerdi zamanında yani.
Bence sen eşine böyle bi yakıştırma yaparak yanlış yapmışsın.
Sen kuzenlerine o gözle mi bakıyorsun ?

Rahatsızlığınızı belirtmişsiniz, ancak eşiniz sizinle aynı hassasiyetlere sahip değilmiş. Biz uyarız uymayız ama dinin kuralı bellidir. İfadelerinizi daha yumuşak kullanmalıydınız, sonra senden soğurum tehdidi falan hoş olmamış

Eşi iş yerindeki kadınlara da öyleymiş onlar da mı kardeş yani adamın gereksiz samimiyeti var

En dindar siz misiniz bayan din savunucusu

Bizim sülalede bir tane bile akraba evliliği yok.
üst kuşaklarda bile yok.
Beraber büyüdük, beraber oynadık. Evet kardeş gibiyiz. Şu hayatta da asla kuzenimle evlenecek kadar cahil olmadım

İğrenç bir zihniyet. İğrenç.
Elbette bunu suiatimal eden sapık akrabalar var.
Resmen eşinize sapık muamelesi yapmışsınız. Kıskançlığınız hasetiniz yüzünüze yansımış eşinizde size gerekeni söylemiş.
Ve evet yanlış düşünüyorsunuz.
Eşleriyle geldiler diyorsunuz eşlerine ne sıfat yakıştırdınız allah bilir.

G..vt demiştir eminim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…