Eşim (Kocam) çocuk gibi küsüyor bıktım.

küsen erkek çok zor yahuu...Allah kolaylık versin...barışma bakalım bir süre burnu sürtsün biraz... :sopa:
Barışmayı düşünmüyorum gerçekten. Hep küs küs her şeye küs trip at naz yap kız gibi. Ben gidip arkasından barışmaya çalışmak için maymunluk yapıyorum. Bu sefer yok ama.

kayınvalideyle altlı üstlü oturuyosunuz ve o iftar veriyo ama sen ablana gidiyosun. doğrumu anladım. eğer öyleyse yanlış yapmışsın. seninde orda olman gerekir. ama bu kocana küsme hakkını vermez.
daha çok yenisiniz. bu küsmelerin önüne geçebilirsin, alttan alma barışmaya çalışma. küstüğü gibi kendi barışsın.
bide adam terli diye atletini senmi değiştirdin. onun eli kolu yokmu, kendi değiştiremiyomu. ona çocuk gibi davranırsan, oda çocuk gibi küser. ikinizide bi tuhaf buldum
Çok tuhaf bulunacak bir durum yok. İlk defa evlendim. Ve ilk defa bir eşim oldu. Zamanla öğreneceğim ne yapmam gerektiğini. Çok bir bilgi sahibi olsa idim burda büyük insanlara danışmazdım.

aynı babam. Anacim 35 yıldır çekiyor :)) yapman gereken şimdiden önlemini.almak üstüne gitme bırak kendi haline sen.üstüne gittikçe nazlanacak
Çektim kendimi evet. Bakalım akşama bir durum olacak mı. Ki olacağını sanmıyorum barışmaz o benden bekler. Gidere gider :D

ahh kuzum , bir tanede bende var herşeye tripleks hatta okadar çok triplenirki neye triplendigni anlayazsin . bende başta senin yaptığın gibi çok yaptım. yatağı ayırdığı oldu yemek yemediği gittim zorla yatağa soktum zzorla sofraya oturttum nemi oldu ?hiç bişey sana diyeceğim şey suki hiç bişey senden önemli değilki . şuan kendime kızıyorum niye üstüne düşmüşüm diye şimdi bı trip yaptığında karı gibi trip yapma hadi len diyorum geçiyorum umrumda bile olmuyor..

Bu herhalde zamanın verdiği bir durum oluyor. Ben bunu şu an öyle diyemiyorum. Sadece geri çekilirim, gitmem peşinden. İlk zamanlarda kendimden soğutmayayım adamı :)

Bir daha küsünce giyinin kuşanın çıkın gezin. Bakın nasıl koşuyor peşinizden.. Siz hediye alıyorsunuz. O ne düşünüyor? Haklıyım ki affedeyim diye hediye aldı. Haksız olsam niye alsın?

Bir daha küsünce giyinin kuşanın çıkın gezin. Bakın nasıl koşuyor peşinizden.. Siz hediye alıyorsunuz. O ne düşünüyor? Haklıyım ki affedeyim diye hediye aldı. Haksız olsam niye alsın?
Dünyası dar. Geniş düşünse bunların hiç biri olmayacak. Ah anneler. Erkek çocuklarını bakıma muhtaç gibi yetiştirip, sonra evlenince adam bir şeyi eksik görse ya da karısı ondan bir şey istese "Ben yapamam, her şeyim önümde hazır olmalı" psikolojisiyle evlendirilirse nezaket, duygu, incelik, zarafet nedir bilmezse ( ki bunları ben yaşıyorum) kadın çeker erkeğin tüm kabalıklarını.

2,5 ay oldu evleneli. Gitti yattı şimdi ağlattı beni gelmedi bile geri.
Benim eşim de daha 11 günlük evliyken küsmüştü, fesat (kv ve gorumceler)in dolduruslari neticesinde... 5 gün hiç konuşmadı. 9 yıl oldu, hâlâ küser.
Sonuç: ben de ondan öğrendim küsmeyi.
Huyuysa malesef bu duzelmiyor.. Tecrübeyle sabit.

Benim eşim de daha 11 günlük evliyken küsmüştü, fesat (kv ve gorumceler)in dolduruslari neticesinde... 5 gün hiç konuşmadı. 9 yıl oldu, hâlâ küser.
Sonuç: ben de ondan öğrendim küsmeyi.
Huyuysa malesef bu duzelmiyor.. Tecrübeyle sabit.

Kendisi bilir. Ben küsmek nedir bilmem. Darılırım trip atarım fakat küsmek asla. Ben küsmeyi bunlarda gördüm. Çeşit çeşit insanlar varmış dünya da dedim gerçekten.

Kendisi bilir. Ben küsmek nedir bilmem. Darılırım trip atarım fakat küsmek asla. Ben küsmeyi bunlarda gördüm. Çeşit çeşit insanlar varmış dünya da dedim gerçekten.
Dilerim yıllar geçtikçe sen de ogrenmezsin benim gibi...

2,5 ay oldu evleneli. Gitti yattı şimdi ağlattı beni gelmedi bile geri.

Ama daha 2.5 ay olmuş bu dönemlerde olur da genelde kadın küser sizinki biraz ters olmuş. Eğer ki haklıysan hiç ağlayıp sızlanma canım. O konuşmuyorsa konuşma sonunda sıkılıp mecbur konuşacak

Ama daha 2.5 ay olmuş bu dönemlerde olur da genelde kadın küser sizinki biraz ters olmuş. Eğer ki haklıysan hiç ağlayıp sızlanma canım. O konuşmuyorsa konuşma sonunda sıkılıp mecbur konuşacak

Konuda iftara da gitmek gerek bu benim hatam gitmedim çünkü. Fakat giderken söyledim ablama gidiyorum dedim git dedi. Sonradan küsmesi anlamsız.

Aynen öyle yapacağım. Konuşmayacağım. Küser mi bir insan herşeye ya hu. Erkek ağır olur. Onun yapması gerekeni benim yapmam gerek. Ben erkek oldum eşim bayan.
Cok sinir bozucu. Vallahi direnin katiyen gitmeyin yanına.

Merhabalar ablalar, hanımefendiler. Yardımınıza gerçekten ihtiyacım var. Eşim benden 2 yaş büyük 27 yaşında. Çocuk gibi küsüyor, yüzüme bakmıyor, hediye alıyorum giymiyor, dokunmuyor bile. Konuşmuyor. Yani nasıl anlatsam nazlı nazlı kız gibi yatak ayırıyor bazen. Kendimi erkek gibi hissediyorum hep ben barışıyorum küsünce. Ne yapmalıyım sizce. Hayırlı Ramazlar. Hayırlı geceler. :KK17:

Neden başlıkta eşim in yanına parantez içinde kocam yazdınız? Sadece eşim yazsanız da anlardık

Aynen öyle yapacağım. Konuşmayacağım. Küser mi bir insan herşeye ya hu. Erkek ağır olur. Onun yapması gerekeni benim yapmam gerek. Ben erkek oldum eşim bayan.

Yani gaz vermek gibi olmasın ama haklıysam bende aynen böyle davranırdım

Back
X