Eşim (Kocam) çocuk gibi küsüyor bıktım.

Bak canim benimkide küstü 2 hafta küstügu yatak ayirdogi olurdu.
Böyle durumlarda dinsizin hakkindan imansiz gelir hesabi görmiceksin duymicaksin konusmicaksin odaya geliyosa mutfaga gideceksin.
Sen misin küsen diyip kendi gelinceye kadar konudmicaksin. En fazla 3 5 kez daha kuser.
Senin nu kararli direnisin onu bezdirecek bakti ise yaramiyo vazgecicek.
Benimki küsemez simdi hele bi küssen ben daha cok küserim :KK70:
:D :D yok yok gerçekten öyle yapacağım. Mutfağa geldi ben salona gittim soru sordu ucundan cevap verdim gittim. Erkek de küser tamam da adam öldürmüşüm gibi suratıma bakmaması da nesi ?

Görücü usulümü evlendiniz ?
Annesinin laflarını sana getiriyorsa seninkini de onlara götürüyordur. En gereksiz erkek tipi.

Görücü usulümü evlendiniz ?
Annesinin laflarını sana getiriyorsa seninkini de onlara götürüyordur. En gereksiz erkek tipi.

Severek evlendik ki bir birimizi çok seviyoruz. Yani annesinin laflarını şöyle getiriyor. Gelmesi gerek, gitmesi gerek, söyle gelsin, söyle yapsın, laf getirmeyin etraftan elalem ne der gibi zırvalıklar....... Kendi fikrinin olmaması cahilliğime dayandırılır, baskı görmüşlüğe mi bilemiyorum.

Sürekli küsen erkek çekilmez nasıl dayanıyorsunuz bir de daha 2 buçuk ay olmuş evleneli . O size küsüyorsa siz daha beterini yapın yüzüne bakmayın taviz vermeyin yaptığı hatayı belki anlar.

Sürekli küsen erkek çekilmez nasıl dayanıyorsunuz bir de daha 2 buçuk ay olmuş evleneli . O size küsüyorsa siz daha beterini yapın yüzüne bakmayın taviz vermeyin yaptığı hatayı belki anlar.

Valla hanımefendi bundan sonra ben de sert davranacağım. Biraz da ben küseyim. Bakalım nasıl oluyormuş.

Severek evlendik ki bir birimizi çok seviyoruz. Yani annesinin laflarını şöyle getiriyor. Gelmesi gerek, gitmesi gerek, söyle gelsin, söyle yapsın, laf getirmeyin etraftan elalem ne der gibi zırvalıklar....... Kendi fikrinin olmaması cahilliğime dayandırılır, baskı görmüşlüğe mi bilemiyorum.
Önceden de böyle degilmiydi o zaman iyi kötü huylarını ögrenmişsindir.
Annesi baskıcı sanırım.

Bir şeye takıldım, terlemişti ve atletini mi değiştirdin? :KK57:

Annesinin büyütemediğini sen büyütüyorsun belli ki. Geç karşısına konuş, ben seni büyütmeye gelmedim bu dünyaya, artık aile kurdun, ben senin kanatlarının altına girecekken sen girmeye çalışıyorsun, çocuk gibi küsmeyi bırakmazsan bir gün gemileri yakarım sevgimden öldüğüm halde, senin sudan sebep kaprislerin yüzünden de gül gibi yuva biter haberin olsun diye söyle. Bak bakalım ne yapıyor o zaman.

Merhabalar ablalar, hanımefendiler. Yardımınıza gerçekten ihtiyacım var. Eşim benden 2 yaş büyük 27 yaşında. Çocuk gibi küsüyor, yüzüme bakmıyor, hediye alıyorum giymiyor, dokunmuyor bile. Konuşmuyor. Yani nasıl anlatsam nazlı nazlı kız gibi yatak ayırıyor bazen. Kendimi erkek gibi hissediyorum hep ben barışıyorum küsünce. Ne yapmalıyım sizce. Hayırlı Ramazlar. Hayırlı geceler. :KK17:
Hayırlı sabahlar canım benim eşimde öyle kv bütün çocuklarını başlayarak büyütmüş hepsi böyle nazli bende daha 5 aylık evliyim kavgasız günümüz yoktu sürekli annesigile sağa sola gitmek istiyor her akşam yemeğini ailesinde yiyelim istiyor gitmek istemedigimde çok kötü davranıyor altinlarimi daha 3 haftalık evliyevliyken istemeye başladılar vermiyorum benim gönlüm yok diyince böyle şeylere kadınlar karışmaz biz sana danistik diye hatami yaptık verecvereceksin dedi ve tabiki vermedim şimdi mecbur kaldım 1 tane 30 gram bilezik 2 taneden yuzugumü vereceğim neyse boğazıma sarıldığı da oldu kolumdan sıkarak tutup güç cekiscekistirdi de sinir krizi gecirgecirdi işler yolunda gitmeyince. Cama yumruk attı. Çocuk büyük demeden kimisinin yanında rezil de etti vezirde neler olmadı ki beni sabahlara kadar aglatip çok kötü oluyordum gözlerim kan kırmızı gibi olurdu en sonunda kaldıramadım migren hastası oldum. Artık sesli ortama gelemiyorugelemiyorum çocuk sesine tahammül edemiyorum daha yeni evliyim ve hamile falanda degilim ama çocuk sesi bile kafami çırmaliyr neler olmuyor ki canım kısacası alttan alma burak aileler karissin kendi ailene de duyur benim ailemin beni savunacağını hiç sanmazdim bizimkilerde savunduysa herkes savunur bagirsa bile bagirirsanbagirirsan bağır sen rezil olacaksin az daha bağırda herkeste duysun de ben alttan aldıkça bagirmalar kavgalar bitmedi. Restimi çektim ne olacaksa olsun diyip psikologa gidecez kabul etmedi yemek yaptinya tartostiniz yemek yetmezse boşver otur sen kendin ye sonra kaldır çerez merez kat yemezse burak yemesin sen kendin yemeye devam et o banyodayken atletini camasirini yinede hazırla yataginiza yattiginizda arkası dönük yatsa dahi arkasından saril iyi geceler dileklerini ilet ve sırtini yada karnini yavas yavaş oksa erkekler karin ve sırtı oksaninca çok mutlu oluyor annelerde küçükken yaparya neyse bu onları rahatlatır neyde rahatlayıp huzur bulirsa bir daha ki sefer sırf sen öyle davran diye sana iyi davranır böyle ışte

Ne cok ipleri eline vermissin
Sen ondan once küs ya da o öyle kusunce suratına bakma
Az sabret :)
Kocan çocuk olmadigini idrak edememis senin hatirlatman lazim

benimki de bir değişik versiyonu bunun. sinirlendiği zaman beni duymuyormuş numarası yapar. hiç cevap vermez. beni daha çok delirtir bu durum, ben de iyice dırdıra başlarım :D hatta sustuğun için ben daha çok konuşacağım bile derim. ama düşünüyorum da çoğu zaman en güzeli oluyor bu durum, kavganın iyice hararetlenmesini önlüyor. o küsüyorsa sen de küs. ondan daha uzun süre konuşma, o merak edip yanaşsın. hep yanaşan taraf sen olduğun için bu duruma alışmış.

küsen erkek çok zor yahuu...Allah kolaylık versin...barışma bakalım bir süre burnu sürtsün biraz... :sopa:

Yalnız ben konuda küsme olayına değilde. Aşağıda kayınvalidenizde iftar varmış. Siz ablanıza gitmişsiniz orayı merak ettim. Ben kocamı yalnız bırakmazdım şahsen. Sıkılıyo olabilirsiniz ama artık orası da sizin bir aileniz. Siz aile olmayı kabul edin ilk önce sonra eşinizde yavaştan düzelir. Bana katılmayabilirsiniz ama benim düşüncem bu herşey karşılıklı. 2,5 Ayda daha yeni yeni tanıyosunuz birbirinizi o yüzden biraz zaman.

Hiç hazzetmedigim erkek tipi. Ağzına kürekle vurulasi. Kendinizi geri çekin.onun yaptığını siz ona yapi nda anlasın nasıl yıpratıcı bir şey oldugunu

Birde daha çok yeni evlisiniz. Evliliğin ilk yılları çok zor sabır gerektiriyor. Ama baştan nasıl alisiyorsa öyle gidiyor. Sürekli alttan almanıza alışmasın. Başa çıkamazsınız sonra yipranirsiniz

ahh kuzum , bir tanede bende var herşeye tripleks hatta okadar çok triplenirki neye triplendigni anlayazsin . bende başta senin yaptığın gibi çok yaptım. yatağı ayırdığı oldu yemek yemediği gittim zorla yatağa soktum zzorla sofraya oturttum nemi oldu ?hiç bişey sana diyeceğim şey suki hiç bişey senden önemli değilki . şuan kendime kızıyorum niye üstüne düşmüşüm diye şimdi bı trip yaptığında karı gibi trip yapma hadi len diyorum geçiyorum umrumda bile olmuyor..

Babam 70 yaşında ve hala küsme huyu devam :)

Annem, Babam küsünce genelde hiç muhattap olmuyor. O zaman kendi kendine barışıyor. Eğer üzerine giderse günlerce uzattığı oluyor ama

Merhabalar ablalar, hanımefendiler. Yardımınıza gerçekten ihtiyacım var. Eşim benden 2 yaş büyük 27 yaşında. Çocuk gibi küsüyor, yüzüme bakmıyor, hediye alıyorum giymiyor, dokunmuyor bile. Konuşmuyor. Yani nasıl anlatsam nazlı nazlı kız gibi yatak ayırıyor bazen. Kendimi erkek gibi hissediyorum hep ben barışıyorum küsünce. Ne yapmalıyım sizce. Hayırlı Ramazlar. Hayırlı geceler. :KK17:
aynı babam. Anacim 35 yıldır çekiyor :)) yapman gereken şimdiden önlemini.almak üstüne gitme bırak kendi haline sen.üstüne gittikçe nazlanacak

kayınvalideyle altlı üstlü oturuyosunuz ve o iftar veriyo ama sen ablana gidiyosun. doğrumu anladım. eğer öyleyse yanlış yapmışsın. seninde orda olman gerekir. ama bu kocana küsme hakkını vermez.
daha çok yenisiniz. bu küsmelerin önüne geçebilirsin, alttan alma barışmaya çalışma. küstüğü gibi kendi barışsın.
bide adam terli diye atletini senmi değiştirdin. onun eli kolu yokmu, kendi değiştiremiyomu. ona çocuk gibi davranırsan, oda çocuk gibi küser. ikinizide bi tuhaf buldum

Back
X