Eşim (Kocam) çocuk gibi küsüyor bıktım.

Deryaea

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2011
80
22
88
Merhabalar ablalar, hanımefendiler. Yardımınıza gerçekten ihtiyacım var. Eşim benden 2 yaş büyük 27 yaşında. Çocuk gibi küsüyor, yüzüme bakmıyor, hediye alıyorum giymiyor, dokunmuyor bile. Konuşmuyor. Yani nasıl anlatsam nazlı nazlı kız gibi yatak ayırıyor bazen. Kendimi erkek gibi hissediyorum hep ben barışıyorum küsünce. Ne yapmalıyım sizce. Hayırlı Ramazlar. Hayırlı geceler. :KK17:

Merhabalar ablalar, hanımefendiler. Yardımınıza gerçekten ihtiyacım var. Eşim benden 2 yaş büyük 27 yaşında. Çocuk gibi küsüyor, yüzüme bakmıyor, hediye alıyorum giymiyor, dokunmuyor bile. Konuşmuyor. Yani nasıl anlatsam nazlı nazlı kız gibi yatak ayırıyor bazen. Kendimi erkek gibi hissediyorum hep ben barışıyorum küsünce. Ne yapmalıyım sizce. Hayırlı Ramazlar. Hayırlı geceler. :KK17:
tuhaf geldi cidden. bazen benimkide yapar ama 10dk falan. hic yatak ayirmadik izin vermemde zaten. tünerim hemen. nazli kocayida burda ilk defa okudum. nasildir pek bilmemm. Neden küstü cok merak ettim ozel degilse?bide adamin huyu mu bu,yeni mi cikti yoksa bu davranisi?

tuhaf geldi cidden. bazen benimkide yapar ama 10dk falan. hic yatak ayirmadik izin vermemde zaten. tünerim hemen. nazli kocayida burda ilk defa okudum. nasildir pek bilmemm. Neden küstü cok merak ettim ozel degilse?bide adamin huyu mu bu,yeni mi cikti yoksa bu davranisi?

2,5 ay oldu evleneli. İnanın ablalar gerçekten çocuk gibi. Küsme nedeni şudur; iftar yemeğinde annesinde değildim ablama gitmiştim. Vay efendim orada yemekleri ben dağıttım sen niye yoktun. Ablama giderken ise gittiğimi söylemiştim git demişti. Her şeye ufak şeye bile küsüyor. Hediye küs olduğumuz için almadım genel olarak öyle aldıklarımı hevesle açmaz önemsemez. Buna bir şey demiyorum huyudur yine de buna eyvallah. Fakat küsüp yatak mı ayırılır 2,5 ay olmuş evleneli daha ..

Ay ilk evlilik yillarima gittim bizim de aramizda iki yas var, benimkide gider yastigini alir salonda yatardı, bende arkasindan giderdim. A ayri uyunmaz öyle diye diye 16 yil olmuş artik büyüdü üç cocukla büyümek zorunda kaldı ama hala nazlı. yani karakteri buysa değişmesini sağlaman zor.

2,5 ay oldu evleneli. İnanın ablalar gerçekten çocuk gibi. Küsme nedeni şudur; iftar yemeğinde annesinde değildim ablama gitmiştim. Vay efendim orada yemekleri ben dağıttım sen niye yoktun. Ablama giderken ise gittiğimi söylemiştim git demişti. Her şeye ufak şeye bile küsüyor. Hediye küs olduğumuz için almadım genel olarak öyle aldıklarımı hevesle açmaz önemsemez. Buna bir şey demiyorum huyudur yine de buna eyvallah. Fakat küsüp yatak mı ayırılır 2,5 ay olmuş evleneli daha ..
belki annesi laf etmistir gelmedin diye. oda annesine bisey diyemedigi icin sana tavir aliyodur ama bak simdi acik soyleyim sanki sen yumusak davraniyosun biraz. küstugu zaman yatak ayirmasina izin verme. o isin sonu fena cunku. bide kac zamandir taniyosun?

Ay ilk evlilik yillarima gittim bizim de aramizda iki yas var, benimkide gider yastigini alir salonda yatardı, bende arkasindan giderdim. A ayri uyunmaz öyle diye diye 16 yil olmuş artik büyüdü üç cocukla büyümek zorunda kaldı ama hala nazlı. yani karakteri buysa değişmesini sağlaman zor.

Yetiştirilme tarzı olarak baskıyla ve her şeyleri ayaklarına gelmiş. Yemek çay anında bittiği gibi doldurulmuş. Duygusal bir girişiminin olmaması da cabası. Pazar günleri kahvaltı benden çay doldurma senden dedim bundan 1 ay öncesinde; kurduğu cümle şu; "Bir pazarım var onu da çay mı dolduracağım". Oysa ben birlik neşelik olması için beraber bir şey yapmak için diyorum hizmet beklediğimden değil.

belki annesi laf etmistir gelmedin diye. oda annesine bisey diyemedigi icin sana tavir aliyodur ama bak simdi acik soyleyim sanki sen yumusak davraniyosun biraz. küstugu zaman yatak ayirmasina izin verme. o isin sonu fena cunku. bide kac zamandir taniyosun?

Laf ederler gelişmiş insan değiller. Fakat giderken söyledim. Kalabalıktan hoşlanmadığım için gitmedim. Annesi aşağı katımızda. Onun da küsmesi ayrı. 1 senedir tanıdığımı sanıyordum. Evlenince öyle olmuyormuş. Kayınvalide hanım çok fazla ve gereksiz konuşan bir insan laf arıyor konuşmaya. Ben böyle yetişmedim bazen onları anlamaya çalışıyorum başım karışıyor. Çok zorlar. Oğluma iyi bak oğlum aç kalmasın. Kazak giydir daha neler neler. Annesinin laflarını bana getiriyor. Neyse bir şey yine demiyorum lâkin şu küsme işi çok berbat yüzüme bakmaması çok fena. Barışmak için öptüm. Sende öp dedim, öpesim yok dedi. Çok zoruma gitti az önce.

Laf ederler gelişmiş insan değiller. Fakat giderken söyledim. Kalabalıktan hoşlanmadığım için gitmedim. Annesi aşağı katımızda. Onun da küsmesi ayrı. 1 senedir tanıdığımı sanıyordum. Evlenince öyle olmuyormuş. Kayınvalide hanım çok fazla ve gereksiz konuşan bir insan laf arıyor konuşmaya. Ben böyle yetişmedim bazen onları anlamaya çalışıyorum başım karışıyor. Çok zorlar. Oğluma iyi bak oğlum aç kalmasın. Kazak giydir daha neler neler. Annesinin laflarını bana getiriyor. Neyse bir şey yine demiyorum lâkin şu küsme işi çok berbat yüzüme bakmaması çok fena. Barışmak için öptüm. Sende öp dedim, öpesim yok dedi. Çok zoruma gitti az önce.
kelimeme sakin takilma ama anakuzusu gibi geldi. bazen aileler cocuklarinin ustune cok titrer ama seninki artik cocuk degil. sende degilsin. esine nasil bakman gerektigini bilirsin. bakman da degil aslinda ilgilenmen diyim. esinin hayati hep el bebek gul bebekle gecmis belli. yani zorluk nedir paylasmak yardim etmek nedir bildigini pek sanmiyorum. cay doldurmak zoruna gittigine gore ailesi onu el ustunde buyutmus. coooookkk yanlisssss. araniza sakin aileleri sokma canim. ve bence simdi git telefonu birak ve saril esine. uyumadiysa Seni Seviyorum de. küsme bana de. hayati beraber yasayacaksiniz birbirinizin daha ne huylarini goreceksiniz. git ve saril esine. belli ki cidden naza cekiyo kendini. sende tavir yaparsan yarin bu cook buyur. ve sen oturup sasirdiginla kalirsin ;)

kelimeme sakin takilma ama anakuzusu gibi geldi. bazen aileler cocuklarinin ustune cok titrer ama seninki artik cocuk degil. sende degilsin. esine nasil bakman gerektigini bilirsin. bakman da degil aslinda ilgilenmen diyim. esinin hayati hep el bebek gul bebekle gecmis belli. yani zorluk nedir paylasmak yardim etmek nedir bildigini pek sanmiyorum. cay doldurmak zoruna gittigine gore ailesi onu el ustunde buyutmus. coooookkk yanlisssss. araniza sakin aileleri sokma canim. ve bence simdi git telefonu birak ve saril esine. uyumadiysa Seni Seviyorum de. küsme bana de. hayati beraber yasayacaksiniz birbirinizin daha ne huylarini goreceksiniz. git ve saril esine. belli ki cidden naza cekiyo kendini. sende tavir yaparsan yarin bu cook buyur. ve sen oturup sasirdiginla kalirsin :KK66:
keske benim bebegimde yanimda olsa suan. valla onu mincira mincira opup koklardim.. kokusunu bilee ozledim vicdansizin yeminle :)

kelimeme sakin takilma ama anakuzusu gibi geldi. bazen aileler cocuklarinin ustune cok titrer ama seninki artik cocuk degil. sende degilsin. esine nasil bakman gerektigini bilirsin. bakman da degil aslinda ilgilenmen diyim. esinin hayati hep el bebek gul bebekle gecmis belli. yani zorluk nedir paylasmak yardim etmek nedir bildigini pek sanmiyorum. cay doldurmak zoruna gore ailesi onu el ustunde buyutmus. coooookkk yanlisssss. araniza sakin aileleri sokma canim. ve bence simdi git telefonu birak ve saril esine. uyumadiysa Seni Seviyorum de. küsme bana de. hayati beraber yasayacaksiniz birbirinizin daha ne huylarini goreceksiniz. git ve saril esine. belli ki cidden naza cekiyo kendini. sende tavir yaparsan yarin bu cook buyur. ve sen oturup sasirdiginla kalirsin :KK66:

Evet evet, anakuzusu. Doğru söze ne hacet. Çayı doldur, yemek koy, ben istediğimde şansım 2 defa istemek. Eğitimsiz ve aman laf gelir söz gelir duyarlar ederler tarzında insanlar. Aile öyle olunca çocukta öyle yetişiyor. Kültür farkı sorunları çok yaşıyorum. Abla geçen hafta da öyle yaptı gittim sarıldım öptüm terlemişti atletini değiştirdim tabi o zamanda küs. Sarılalım dedim uykum var dedi yattı. Beni seviyor biliyorum ben de çok seviyorum. Fakat böyle eften püften şeylere arkasını dönmesi surat yapması küsmeleri artık bende yeter diyorum. Sözlüyken nişanlıyken de vardı küsmeleri. Fakat evlenince evin içinde iki yabancı gibi olmak ne kadar zormuş.
keske benim bebegimde yanimda olsa suan. valla onu mincira mincira opup koklardim.. kokusunu bilee ozledim vicdansizin yeminle :)
:KK200::nazar: Ne kadar güzel bir duygu çok sevindim abi ile size ömür boyu mutluluklar diliyorum. Ben şen şakrak bir insanım deli doluyum yerimde duramam. Bizim ki sâkin meditasyon yemiş bir hâlde hep. :KK14:

Evet evet, anakuzusu. Doğru söze ne hacet. Çayı doldur, yemek koy, ben istediğimde şansım 2 defa istemek. Eğitimsiz ve aman laf gelir söz gelir duyarlar ederler tarzında insanlar. Aile öyle olunca çocukta öyle yetişiyor. Kültür farkı sorunları çok yaşıyorum. Abla geçen hafta da öyle yaptı gittim sarıldım öptüm terlemişti atletini değiştirdim tabi o zamanda küs. Sarılalım dedim uykum var dedi yattı. Beni seviyor biliyorum ben de çok seviyorum. Fakat böyle eften püften şeylere arkasını dönmesi surat yapması küsmeleri artık bende yeter diyorum. Sözlüyken nişanlıyken de vardı küsmeleri. Fakat evlenince evin içinde iki yabancı gibi olmak ne kadar zormuş.

:KK200::nazar: Ne kadar güzel bir duygu çok sevindim abi ile size ömür boyu mutluluklar diliyorum. Ben şen şakrak bir insanım deli doluyum yerimde duramam. Bizim ki sâkin meditasyon yemiş bir hâlde hep. :KK14:
abla deme kiz. 22yim ben :) esin hala cocuk bence. aman diyim küsmeleri hafiflemeden bebek dusunme hic. yoksa o ssnin nazini cekecegine sen cekrrsin valla :) ailesi egitimsiz olabilir ona laf etmem. buyugumdur saygi gosteririm ama esin bence cahil bi insan degil. sadece ailesinden baski gormus bence. cunku kultur farki dedigin gibj can sıkar bazen. sen ogreteceksin bunu yavas yavas. bencede seviyor seni. kufur edip siddet uygulamasindansa varsin küssün ;) Amin canim. sizde omur boyu mutlu olun hep. bu arada meditasyon yapan bi kisilik olarak seni cok iyi anliyorum. esini biraz dunyaya acman lazim

Yatak ayırdığında , küstüğünde, kısa ve net olarak üstü kapalı tehdit edin.
Sakın taviz vermeyin.
Mesela" bir daha yatak ayırırsan , yatağa döndüğünde affetmem seni. Soğutma kendinden."
Çocuk gibi küsmeye devam edersen bu hareket bende de pekişir. Ayrıca saygımı yitirmeye başlarım . " v.s şeklinde konuşun ve arkasından taviz vermeyin, sert olun.

abla deme kiz. 22yim ben :) esin hala cocuk bence. aman diyim küsmeleri hafiflemeden bebek dusunme hic. yoksa o ssnin nazini cekecegine sen cekrrsin valla :) ailesi egitimsiz olabilir ona laf etmem. buyugumdur saygi gosteririm ama esin bence cahil bi insan degil. sadece ailesinden baski gormus bence. cunku kultur farki dedigin gibj can sıkar bazen. sen ogreteceksin bunu yavas yavas. bencede seviyor seni. kufur edip siddet uygulamasindansa varsin küssün :KK66: Amin canim. sizde omur boyu mutlu olun hep. bu arada meditasyon yapan bi kisilik olarak seni cok iyi anliyorum. esini biraz dunyaya acman lazim
Canım benim sevgiler. :KK200: Dünyaya açmayı çok denedim kapalı ilgisiz. Şimdi konu "Küsmek" olduğu için konuyu dağıtmamaya çalışıyorum beni zorladığı bir çok konu var. Biliyordu benim böyle olduğumu ilgim merakım çok fazla üni okuyorum çalışıyorum. Acaba benden çekiniyor mu diye düşünüyorum eğitimsiz olduğu için çaktırmayıp susuyor mu diye çok düşündüğüm şeyler de var. Duygusal yaklaşımı yok, fakat çok seviyor biliyorum. Ne kadar tezat bir durum.

Canım benim sevgiler. :KK200: Dünyaya açmayı çok denedim kapalı ilgisiz. Şimdi konu "Küsmek" olduğu için konuyu dağıtmamaya çalışıyorum beni zorladığı bir çok konu var. Biliyordu benim böyle olduğumu ilgim merakım çok fazla üni okuyorum çalışıyorum. Acaba benden çekiniyor mu diye düşünüyorum eğitimsiz olduğu için çaktırmayıp susuyor mu diye çok düşündüğüm şeyler de var. Duygusal yaklaşımı yok, fakat çok seviyor biliyorum. Ne kadar tezat bir durum.
mesajima gel. konu dagilmasin dedigin gibi :KK66:

Yatak ayırdığında , küstüğünde, kısa ve net olarak üstü kapalı tehdit edin.
Sakın taviz vermeyin.
Mesela" bir daha yatak ayırırsan , yatağa döndüğünde affetmem seni. Soğutma kendinden."
Çocuk gibi küsmeye devam edersen bu hareket bende de pekişir. Ayrıca saygımı yitirmeye başlarım . " v.s şeklinde konuşun ve arkasından taviz vermeyin, sert olun.

Evet, teşekkür ederim ben duygusal davranıyorum günahtır, ayıptır diye sustum. Yatak ayırdığı zaman ben gittim getirdim diğer odadan. Şimdi bir de mantıklı ve taviz vermeden deneyeceğim.

Bak canim benimkide küstü 2 hafta küstügu yatak ayirdogi olurdu.
Böyle durumlarda dinsizin hakkindan imansiz gelir hesabi görmiceksin duymicaksin konusmicaksin odaya geliyosa mutfaga gideceksin.
Sen misin küsen diyip kendi gelinceye kadar konudmicaksin. En fazla 3 5 kez daha kuser.
Senin nu kararli direnisin onu bezdirecek bakti ise yaramiyo vazgecicek.
Benimki küsemez simdi hele bi küssen ben daha cok küserim :D

Back
X