- 12 Ocak 2010
- 16.670
- 1
- 25.044
- 798
- Konu Sahibi Passionatewoman
yüz verdikçe kafana mıçar bu erkekler , ben zaten yaşıma göre giyinmeyi biliyorum de , yaşın kaç bilmiyorum ama ben arada kullanırım bu sözü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hata edersin arkadaşım .işyerine onun istediği şekilde gelip arabamda filan bile üstümü değiştirmeyi düşünüyorum sırf ona inat olsun diye açık seçik gezinmek istiyorumm
haklısın canım ama ben hayatımı ona göre mi şekillendiricem, o rahatsız olacak öbürü bakacak diye kendi sahip olduğum kıyafet tarzımdan ödün veriyorum düğünlerde bile adam pantolon giymemi istiyor ya deliricem..
eşinizi uzun ve dikkatlimi bakıyor yoksa gayri ihtiyarimi bakıyor?ben diyorum ona, kapalı olsam ve o böyle açıklara baksa ben iyice çıldırırım zaten en hassas olduğum konu onun bu bakışları ama hep inkar ediyor ben ona iftira atıyormuşum filan..
Boyle bi dizi vardi abisi kardesinin giyimine karisiyordu kiz da arabada degistirip mini elbisesini giymisti sonrasinda da abiye yakalanmistiişyerine onun istediği şekilde gelip arabamda filan bile üstümü değiştirmeyi düşünüyorum sırf ona inat olsun diye açık seçik gezinmek istiyorumm
Ya işte kendisi baktığını bir türlü kabul etmiyor, nişanlılık döneminden beri uyarıyorum bu konuda, gerçekten herşeye bakıyor erkeklerin bile ne giydiğine kadar dikkatlice bakıyor kadınlar konusunda ben rahatsız olduğum yani olay çıkarttığım için kendisini frenliyor ama ben yokken neler yapıyordur kim bilir.. ayrıca yakalanırsam da yakalanayım ohh canıma değsin derimBoyle bi dizi vardi abisi kardesinin giyimine karisiyordu kiz da arabada degistirip mini elbisesini giymisti sonrasinda da abiye yakalanmisti
Sizde de boyle olmasin, tabi esiniz gublere biner.
Esiniz disardaki bayanlara baktigi icin size bu kadar karisiyor. Cunku biliyor ki diger erkekler de size bakicak
Once kendisi duzelsin bence.
uzunca bakmıyor, gözü çarptığında kadınlara saniselik bakıp kafasını çeviriyor, nişanlılık döneminden beri uyarıyorum bu konuda, gerçekten herşeye bakıyor erkeklerin bile ne giydiğine kadar dikkatlice bakıyor, yani onun maalesef öyle iğrenç bir huyu var herşeye dikkat etmek gibi tabi ben yanında yokken ne yapıyordur bilmiyorum ama hep inkar ediyor hepeşinizi uzun ve dikkatlimi bakıyor yoksa gayri ihtiyarimi bakıyor?
mesela bende kapalı olmama ragmen bakışla veya sözlü tacize ugruyorum malesef hatta hamileyken bile geldi basıma lanet olasıcalar biri dik dik baksa eşim hemen kavga eder paralar açıklık kapalılık mevzusu değil olay ya zihniyetler kötü ve kirli eşimde bu yuzden sürekli korumacı yolda otobuste cok cok dikkat eder. sabah servisimi beklerken oda bekler beni bindirir işine öle gider yolda kimseye dikkatli bakmaz bakanıda sevmez kendi halinde kulaklığını takar yoluna bakar. günümüzde artık ortalık daha bi berbat hale geldi biraz daha dkkt etmek lzm malesef yerine göre
haklısın canım bak sabah yoldayız yine aynı şeyden kavga ettik bana diyor ki tek bakan o değilmiş, bende erkeklere bakıyormuşum bende dedim beni kimsenin erkeği kocası ilgilendirmiyor sende kendi karına bakılmasını istemiyorsan başkasının karısına kızına bakmayacaksın dedim sonra karşıda elbise giymiş bir kadınla eşi var yani bir çift var pat kafasını çevirip onlara baktı, dedim sen millete böyle öküz gibi bakarsan bana da bakarlar neymiş o kimseye bakmıyormuş ben kafamda kuruyormuşum kör olsa bile ona ben iftira atarmışım böyle diyor.. full inkar yaniHata edersin arkadaşım .
Eşim sapık zihniyetli biri değil demişsin yukarıda. Bu durumda sadece kıskandığından yapıyor. Sen inatlaştıkça oda kafasında kuruyor olabilir . orta yolu bulursanız biraz rahatlar belki ? Sen dekolteyi azaltsan. Oda etrafa bakışlarına dikkat etse .
Benimde böyle sorunum vardı ortayı bulduk. Ben poposu yakası kapalı seyler giyiyorum , oda benim taytıma karışmıyor
29 yaşındayım ya herşeyi diyorum ama bilmiyorsun işte diyor !yüz verdikçe kafana mıçar bu erkekler , ben zaten yaşıma göre giyinmeyi biliyorum de , yaşın kaç bilmiyorum ama ben arada kullanırım bu sözü
güveniyor musun peki ? yani böle diyosan kötü niyetli olduğunu sanmıyorum yinede eşini sen tanıyorsun sonucta gayri ihtiyaridir yaa ama uzun ve rahatsız edici olsa ben olsam parçalarım oracıktauzunca bakmıyor, gözü çarptığında kadınlara saniselik bakıp kafasını çeviriyor, nişanlılık döneminden beri uyarıyorum bu konuda, gerçekten herşeye bakıyor erkeklerin bile ne giydiğine kadar dikkatlice bakıyor, yani onun maalesef öyle iğrenç bir huyu var herşeye dikkat etmek gibi tabi ben yanında yokken ne yapıyordur bilmiyorum ama hep inkar ediyor hep
haklısın canım bak sabah yoldayız yine aynı şeyden kavga ettik bana diyor ki tek bakan o değilmiş, bende erkeklere bakıyormuşum bende dedim beni kimsenin erkeği kocası ilgilendirmiyor sende kendi karına bakılmasını istemiyorsan başkasının karısına kızına bakmayacaksın dedim sonra karşıda elbise giymiş bir kadınla eşi var yani bir çift var pat kafasını çevirip onlara baktı, dedim sen millete böyle öküz gibi bakarsan bana da bakarlar neymiş o kimseye bakmıyormuş ben kafamda kuruyormuşum kör olsa bile ona ben iftira atarmışım böyle diyor.. full inkar yani
aslında güveniyorum çok şükür bu bakışlarından başka en ufak bir yanlışını görmedim bu güne kadar, ama bakış konusunu da takıntı yaptım en ufak şeyden hep olay çıkartıyorum yani yazın dışarıya çıktığımızda gün zehir oluyor bu konu yüzünden hep.. ha öyle uzun filan bakacak olursa bende tabi ki büyük olay çıkartırım !güveniyor musun peki ? yani böle diyosan kötü niyetli olduğunu sanmıyorum yinede eşini sen tanıyorsun sonucta gayri ihtiyaridir yaa ama uzun ve rahatsız edici olsa ben olsam parçalarım oracıkta
evet o konu bende takıntı ve o böyle yaptıkça ben aşamıyorum daha da açık giyinesim hatta beni beğenen erkeklerle flört edesim geliyorYani etrafa saliselik olarak bakmayı ne olarak algılıyorsunuz, sürekli bundan bahsediyorsunuz
Yolda giderken dümdüz önünüze mi bakıyorsunuz =))
Bu bakmaya takıntı bana birazcık bahane gibi geldi yaw =))
ahahahahhaha limoncu gelmedi ki gelse ne güzel olurdu limoncu28Sen bence limoncu ile özelden görüş, ne desek boş
Belki de farkında değil nereye baktığınin mal mal bakınıyor olamaz mı :)haklısın canım bak sabah yoldayız yine aynı şeyden kavga ettik bana diyor ki tek bakan o değilmiş, bende erkeklere bakıyormuşum bende dedim beni kimsenin erkeği kocası ilgilendirmiyor sende kendi karına bakılmasını istemiyorsan başkasının karısına kızına bakmayacaksın dedim sonra karşıda elbise giymiş bir kadınla eşi var yani bir çift var pat kafasını çevirip onlara baktı, dedim sen millete böyle öküz gibi bakarsan bana da bakarlar neymiş o kimseye bakmıyormuş ben kafamda kuruyormuşum kör olsa bile ona ben iftira atarmışım böyle diyor.. full inkar yani
muhtemelen de öyle zaten canım, sonra sorduğumda neden baktın diye hatırlamıyorum ben diyor ama olsun ben yine de rahatsız oluyorum ama bana bu kadar karışıp boğuyorsa bende boğarımmBelki de farkında değil nereye baktığınin mal mal bakınıyor olamaz mı :)
Erkek arkadaşımla biz çok sorun yaşadık bu durumdan . ama etrafa bakmakla suçlanan bendim. Halbuki öyle boş ve avanak bakardım ki sokakta , baktığım yerde kim var ne var onu bile dikkat etmiyordum . ama sonra farkettim ki bu yanlış anlasılabiliyor. Dikkat ettim birdaha. Sizde de böyle durum olabilir
Belki de farkında değil nereye baktığınin mal mal bakınıyor olamaz mı :)
Erkek arkadaşımla biz çok sorun yaşadık bu durumdan . ama etrafa bakmakla suçlanan bendim. Halbuki öyle boş ve avanak bakardım ki sokakta , baktığım yerde kim var ne var onu bile dikkat etmiyordum . ama sonra farkettim ki bu yanlış anlasılabiliyor. Dikkat ettim birdaha. Sizde de böyle durum olabilir
Bunun gibi 2 adet ponçik var evimizde ellerinden öperYa konuyu dağıtacağım ama avatarındaki kedi nedir öyle ya, ekrana yapışıp mıncıklayasım var, o kadar tatlı kedi olur mu yaa =)))gözümü alamıyorum kediden yeminle=))