Eşim Kıyafetlerime Çok Karışıyor

takıntı yapma gününüzü boşa zehir etmeyin böle böle yıpranılıyor zaten senın yapın bu sinirlisin farkındasın da törpüle kendini bu kdar sinir stres zarar yani her anlamda

evet o konu bende takıntı ve o böyle yaptıkça ben aşamıyorum daha da açık giyinesim hatta beni beğenen erkeklerle flört edesim geliyor

Aman abartma bu duygularını =))
Eşlerimiz hayat arkadaşımız, fazla uzatmamak lazım bazı şeyleri
Eşinin bazı dediklerine uymak seni pasif kadın yapmaz, forumda bu konuda acayip bir gazlama var =))
Mantıklı, itidalli olmak lazım, evlilik ömür boyu sürsün diye girişilen bir iş, konuya kişiliğim tarafından girersen işin içinden çıkamazsın, ortak yaşanılan bir hayatta iki tarafta kişiliğini törpülüyor mecburen, kadının varlığı ve hakları konusunda her konuda önde giderim ama her şey dozunda güzel, tadını kaçırmayın, mutluluklar dilerim

Evet kendisi çok dikkatli olduğundan sürekli o bakışları fark ediyor kavga anında diyor falanca kişi arkandan şöyle bakmıştı filan diy

Peki o bakışları engellemenin çözümü kadını kapatmak mı? Erkeklerin pis zihniyeti ve bakışının çözümü kadını çarşafa sokmak olsa diyeceğim ki çarşaflı kadına da ağzının suyu akarak bakan tipler var. Kocanıza bunu söylediniz mi hiç?

Anlamıyor ki işte kapansam dünyanın en mutlu insanı olacak

Yeni evliyken eşim de karışırdı. Hiiç takmadım bildiğimi okudum. Sadece şehir içinde dekolte şort vs giymem o da saçma salak erkeklere manzara vermemek için. Eskiden yanları ipli bikini giymeme izin vermeyen adam şimdi yanındaki şezlongta oturuyor ben de ipli bikinimle bu satırları yazıyorum

Ozaman görmüyo ya daha az hayal kurar
Ama kurduğu hayalde kafada şekilden şekle girer
Yok koltukaltıyla kafada sapıklıklar yok ayak bileğiyle , yok pantalonun eteğin içinde ekstra bişeyle örtülmeyen popoyla ucu yok bu sapıklığın

Eee neolucak sapıklara göre hareket edilicekse şimdi dudakla ilgili kuranda vardır ağzımızı napıcaz?

Çözümü yok herkes neistiyosa onu giyicek kimse tangayla sokakta gezmiyo

bende yaşadım bunlari.... insanin bir muddet sonra kendine olan guveni gidiyor. bilginiz olsun...

bir an evvel resti çekin.....
tabii ki yine karisiyorlar ama bu sefer son karar sana kaliyor.

Anlamıyor ki işte kapansam dünyanın en mutlu insanı olacak

Adam evlenmeden önce de böyle davranıyor olsa size kızardım neden bununla evlendiniz ki falan diye... Ama önceden böyle değildi deyip gerçek yüzünü evlilikten sonra gösterdi diyorsunuz. Bu durumda bence siz kendinizi bildikten ve kendiniz uygun gördüğü şekilde giyindikten sonra fazla takmanalısınız diye düşünüyorum çünkü tavizlerin sonu gelmiyor.

Noluyomuş yanları ipli olunca

Kesinlikle.
Ben mesela dekolte vs giymem tarzım değil, kendime, tipime yakıştırmıyorum da zaten ama evimde şort giyiyorum mesela. İzmirdeyim burası yazın çok sıcak. Sorun gerçekten zihniyete, evde şortla balkona çıkıyorum, oturuyorum falan bi gün anneannem geldi bana demez mi sen şortla balkona çıkıyorsun karşıda, çaprazda adamlar var bakıyor. Bi sinirlendim, neler neler saydım kadına... Neymiş bakıyorlar diye ben şort giymeyeyimmiş. Yuh dedim ya burası benim evim, ölüyorum sıcaktan, elin adamı baktı diye pantolon mu giyeyim, evimde ne giyeceğimi kimseye sormam falan... Neyse çözümü balkonun yarısına kadar ön kısma bi örtü germekte bulduk. Çevredeki bütün evlerde balkon demirinde örtü vs var zaten. Ama daha fazlasını yapamam, yapmadım da. Ben hala şortla çıkıyorum balkona, bakan da umrumda değil. Ne pis zihniyetse artık bu, evde bile rahat vermiyor.

Şortla dışarıda çıkabilirsin bunda bişey yok
Tabi külot formunda olan kot şortlardan değilse
Balkonuna örtü koymak zorunda da değilsin uyuşturucu yetiştirmşyosun ki onu görmesinler saklıyım derdin olsun.

Ananen öyle söylüyo ama onun ve annenin zamanında poponun az altındaymış hep elbiseler
Sütyen takmakta yok şimdi takmadan çıkılınca denmeyen laf kalmıyo

ben dinlemiyorum dediğiniz gibi yakışanı giyiyorum ama bu sefer de olay çıkartıyor huzursuzluk oluyor bende büyütüyorum böyle gergin üzgün sinirli işe geliyorum

kendileri öylelerinden tahrik oluyor işte demek

Neden herşeyi tahrik olmaya yoruyosunuz?
Belki ipleri çözülür diye düşünüyodur denk gelmiştir öylesine ondan diyodur sonunda tamam demiştir .
Anlık bakışlarada takılıyosunuz önünde gidene karşıdan gelene herkes bakar kafamız yerde yürümüyoruz
Ha dönüp dönüp bakıyodur bunun adı bakmak olur ozamanda yapıştır ensene git ordan

bu konuda takıntılıyım ben evet dönüp dönüp bakan tabi ki yok ama saplantılıyım o yüzden aşamıyorum, erkeklerin hemen herşeyden tahrik olduğunu düşünüyorum hatta elimle kontrol ediyorum olup olmadığını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…