Eşim kilolarımdan rahatsız olduğunu dile getirdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
damaged lemon damaged lemon aslında ben yüzmeyi de etkiliyor dedim ama kimse ona takılmadı, yooo ben on numara yüzerim demedi😀 cinselliği de etkiliyor dememe takıldı,herkesin içinde bir yara varmiş bence açığa çıktı 😁
Yalnız yarası olanlar da hep zayıf, hiç kilo sorunu yaşamamış kadınlar genelde. Ne kadar ilginç di mi?

Him sitenin,boy kilo endeksini sen biliyorsun demek ki zayıf mi hepsi ? Hem zayıf hem cinsel hayat sektede demek ki daha büyük travma di mi ?
Yazanların çoğunu biliyorum, sakıncası mı vardı?

Hepimiz kabul ettik zaten çok kötü cinsel hayatımız olduğunu. Sitede muhteşem renkli cinsel hayatı olan sadece sizsiniz. Ödülünüz adresinize teslim edilecek bir hafta içinde 😂

Hepimiz kabul ettik zaten çok kötü cinsel hayatımız olduğunu. Sitede muhteşem renkli cinsel hayatı olan sadece sizsiniz. Ödülünüz adresinize teslim edilecek bir hafta içinde 😂
Bak gene diyorum bu kilo konusunda kadınların kadınlara ettiğini asla erkekler yapmıyor 🤦🏼‍♀️ adamlara düz falan diyoruzda en azından sadece dış görünüşe bakmiyorlar ha bakanlar var mı tabi ki var herkes güzel yakışıklı insan ister ama olay sadece dış görünüş olamaz ya bu kadar sığ düşünce nasıl olabiliyor bu kadınlarda

Ajaha kendi yorumu yap çekil,cımbızla laf çekip,salca yapmakta üstüne yok.Kilo cinsel hayati etkiliyor halen destekliyorum yazdigimi,sakıncası var mı ?

Herkese merhabalar
Zaten kilom az değildi. Son 2 ayda ise haddinden fazla kilo aldım.

Bugün eşim ilk kez ciddi anlamda karşıma oturdu ve çok rahatsız olduğunu söyledi. Gencecik insanlarız ama ben yanımda annemle dolaşıyorum gibi hissediyorum attık dedi. Fiziksel olarak haklı maalesef. Öyle biçimsiz kilo aldım ki çok garip duruyor bedenim. Uzun bir konuşma yaptı ve üzgünüm noktasına dek haklıydı.
Sorun da burada başlıyor. ben yapamıyorum. En rahat diyetisyene de gittim inanın her gün çikolata makarna vardı listemde. En katısına da gittim ekmek bile yazmadı. Aralıklı oruç yaptım. 2 ana 2 ara yaptım. Açlık orucu yaptım. 3 ana 3 ara yaptım. Eve gelen yemek paketlerinden de satın aldım. Aklınıza gelecek her şeyi yaptım arkadaşlar. Ama bir yerde kopuyor ve kendimi tıkınırken buluyorum. Sonra bu döngüyü kırana dek günlerce üst üste yemeler. Ve bir yerde farkedip tekrar diyete girip aldığım 3-5i vererek yıllarım geçti.

Kime anlattıysam yeme bozukluğun var altında psikolojik bir neden vardır dedi. Ancak ben bunun psikolojik neden değil sadece irade eksikliği olduğunu düşündüğüm için hep erteledim psikolog işini. Bugün konuşmadan sonra tekrar düşündüm.
Bunu daha iyi anlamanız için söylüyorum. Gerçekten mutlu evliliğim ve kiloma rağmen harika bir cinselliğimiz var. Ailemle alakalı bir travmam mutsuzluğum olmadı. Hep çok sevilerek büyüdüm. Hem başarılı idim. Kafama koyduğumu hep yaptım kilo dışında. Dostlarım vardır. Yalnız değilim. Mesleğim var. Kendi paramı kazanıyorum. Maddiyatımız da sorun yok. Yani gerçekten ben nereden bu psikolojiye girdim ve tıkanırcasına yiyorum bulamıyorum.

Bunların ışığında benimki zayıf karakter özelliği sadece irade eksikliği olabilir mi? Yoksa mutlaka yeme bozukluğunun altından bir sorun çıkar mı? Sizlerden akıl fikir tecrübeniz varsa tavsiye bilmiyorum her şeyi bekliyorum. Bildiğim gerçekleri duysam da kolum kanadım kırıldı. Binlerce kez başladığım için kendime güvenim yok. Kocamın da güveni yok. En kötüsü de bu sanırım.
Sende benim gibisin bence iraden zayıf tabii doktor değilim ben. Bende göbeği eritemiyorum ve pilava yeniş düşüyorum. Valla Allah senin de benim de sesimizi duysun duysunda irade versin :)

Ajaha kendi yorumu yap çekil,cımbızla laf çekip,salca yapmakta üstüne yok.Kilo cinsel hayati etkiliyor halen destekliyorum yazdigimi,sakıncası var mı ?
Nasıl etkiliyor mesela adamı eziyormuyuz napıyoruz sanki her adamda 20 30 dk performans gösteriyor 🤣 yanlız hep biz kadınların kilosu kimse balkonlu türk erkeklerinden bahsetmiyor nedense :KK53:

Bak gene diyorum bu kilo konusunda kadınların kadınlara ettiğini asla erkekler yapmıyor 🤦🏼‍♀️ adamlara düz falan diyoruzda en azından sadece dış görünüşe bakmiyorlar ha bakanlar var mı tabi ki var herkes güzel yakışıklı insan ister ama olay sadece dış görünüş olamaz ya bu kadar sığ düşünce nasıl olabiliyor bu kadınlarda
Kilo sadece gorsellik için değil,başta sağlık için sıkıntı.Kilolu kadin çirkindir diyen yok burda,erkek için de aynı,cinsiyeti yok bunun

Nasıl etkiliyor mesela adamı eziyormuyuz napıyoruz sanki her adamda 20 30 dk performans gösteriyor 🤣 yanlız hep biz kadınların kilosu kimse balkonlu türk erkeklerinden bahsetmiyor nedense :KK53:
YALNIZ :KK66: kadınlara yakışmaz,erkekler de süperdir diyen de yok. Ben erkekte de kiloyu sağlıklı bulmuyorum, bu kadını aşağılamak felan değil,bu algıyı yaratan sensin kendi kendine

Kız öyle bir şey demedi yahu, forumun cinsellik bölümüne adımını bile atmıyor, öyle bir derdi olsa orda takılırdı.

Şu pozisyon meselesinde de 90 kilo kadın adamın kucağına oturursa adam ezilir (adamın kilosu daha büyük değilse) o yüzden sadece misyoner yapabilirler, cinsel hayatları ne kadar renkli olabilir ki demek istemiş, sonradan anladım 😂

Yalnız doğuma üç beş gün kala bile sevişebiliyor insanlar gayet ne alaka misyoner acaba😁 çok saçma şey okudum bu da ilk ona girer 😂😂

YALNIZ :KK66: kadınlara yakışmaz,erkekler de süperdir diyen de yok. Ben erkekte de kiloyu sağlıklı bulmuyorum, bu kadını aşağılamak felan değil,bu algıyı yaratan sensin kendi kendine
Ooo YALNIZ çok ezildim ☹️ Benim birsey yarattığım yok 120 kiloda oldum şimdi zayıfımda kiloluykende gayet güzel cinsel hayatim vardı ayrıca çıtır bir adamla evlendim neyseki sığ bir adam degildi sen dikkat ette kucağında zıplayamazsan sorun yapmasın kocan ilerde :KK66: sonuçta kilo aliyoruz veriyoruz kimsenin ne olucağının garantisi yok

Kız öyle bir şey demedi yahu, forumun cinsellik bölümüne adımını bile atmıyor, öyle bir derdi olsa orda takılırdı.

Şu pozisyon meselesinde de 90 kilo kadın adamın kucağına oturursa adam ezilir (adamın kilosu daha büyük değilse) o yüzden sadece misyoner yapabilirler, cinsel hayatları ne kadar renkli olabilir ki demek istemiş, sonradan anladım 😂
Teşekkürler 😂 bu açıklamadan sonra anlaşıldığını düşünüyorum 😁

Evet adamlar eziliyor ben cok ezdim ☹️☹️

Ooo YALNIZ çok ezildim ☹️ Benim birsey yarattığım yok 120 kiloda oldum şimdi zayıfımda kiloluykende gayet güzel cinsel hayatim vardı ayrıca çıtır bir adamla evlendim neyseki sığ bir adam degildi sen dikkat ette kucağında zıplayamazsan sorun yapmasın kocan ilerde :KK66: sonuçta kilo aliyoruz veriyoruz kimsenin ne olucağının garantisi yok
Sen kafanı yorma, Kiloluyken "DE" kocacim sever beni 😁

Kadın cinsel hayatımızda problem yok dedikçe hayır var dedi yahu sanki her gece yanlarındaymış gibi 😂 şunu da savunmayın gözünüzü seveyim.

Hiç şişman olmadıysanız bu kadar emin olmanız da saçma. Etkileyen olur etkilemeyen olur. Bilemeyiz o kadar özeli
Kendisi dışında kimsenin cinsel hayatının iyi olduğunu kabullenmek istemiyor. Sadece kiloluların değil kendisine tepki verenlerin de cinsel hayatlarının kötü olduğunu iddia ediyor. Birazdan banane banane hepinizinki kötü bir benimki iyi diye ağlaya ağlaya tepinmesinden korkuyorum:KK70:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X