Eşim kendi kendine konuşuyor

Ben bazı zaman buz dolabımla konuşurum, kahkahalar atmadım şimdiye kadar ama, kendimle konuşurum, köpeğimle konuşurum, kendi kendime de konuşurum, ama en çok buz dolabımla konuşurum. Cünkü içinde lezzetli meyva lar sebzeler var.
Yalnız olmadığıma sevindim.😂

Büyük bir vebal altındalar o kesin. Kendimi geçtim artık bebeğimiz var en çok buna üzülüyorum.
Bizler uzman değiliz elbette, en sağlıklı teşhisi koyacaktır doktorunuz, umarım bizlerin burada çizdiği hastalık profillerinden hiçbiri değildir ama maalesef anlatımlarınızdan psikolojik bir sorun olduğu ortada:KK43:
Haklısınız insan en çok yavrusuna üzülür, dilerim eşiniz de siz de bebeğiniz de bu dönemi en az duygusal hasarla atlatırsınız.
Hasta yakınları kadar hasta olan kişi için de zor, dediğim gibi ben diğer psikolojik hastalıklarda neler yaşanıyor bilmiyorum ama şizofrende neler olduğunu biliyorum, hiç kolay değil birebir hasta olan kişiyle yıllarca neredeyse iç içe yaşadık diyebilirim, ilaçlarını düzenli alınca bilmeyen asla hasta olduğunu anlamaz, tek sorun takıntılı olduğu kişilere fevri oluşuydu, yılan olarak görüyordu o insanları ve yılanları öldürmek gerekiyor diyordu, o kişilere zarar vermesin diye biraz sakinleştirmeye çalışıyorduk, buradaki doktor ve psikolog arkadaşlar sizi daha iyi yönlendirir ama şizofren veya değil henüz bilmediğiniz için eğer video görüntüsü vb alırsanız bile eşinize bu görüntüleri göstermeyin, böyle yapıyorsun demeyin, direkt uzmanla paylaşırsınız bu tip şeyleri.

Merhaba kadınlar kulübü ailesi.Yaklaşık 1 yıl önce hiç planımda yokken hayatımın aşkını bulduğuma inanarak çok kısa süre içerisinde evlendim. Hayallerimiz, yaptıkları, davranışları, vaatleri, her zaman bana hassasiyetle yaklaşımı evlenmeden
Bence kesinlikle bipolar yada şizofreni vakası.
işte tam da bu sevgili iken anlaşılamaz durumu yuzunden esimle 2 yıl aynı evde yasayıp sonra evlendim.
birbirimizin tüm kötü yanlarını en cekılmez taraflarını bilerek herşeye varız dedik.
cunku aynı eve girilmediginde cogu zaman supriz yumurtalar olabiliyor.
Okan yalabık ın Masum adlı filmini izleyen vardır
Orada ki karakterde aynen böyle guzel bi flört sonrası hatunu kafalayıp evleniyor
Evlenince komutanı ile konusuyor guya (kendi kendine)
Kadın ayrılmaya calısıyor şoka girip bla bla.

cocuk durumun suan nedir bilmiyorum
Ama yerinde olsam anlasmalı bosanırdım 🙏🏻

Diğer sayfalardaki yorumları da okuduktan sonra belli ki konu sahibinin eşinin genetik geçişli bir psikolojik rahatsızlığı var. Bence ailesinin de bunu bilmiyor olması imkansız. Öyle olmasa zaten durumu için konusmaya çalıştığında gormezden gelin demezlerdi, endiselenip panik olurlardı. Bu zaten rahatsızlığını bildiklerini gösteriyor. Oğulları ile uğraşmamak için gizleyip evlendirmisler. Yani buna cahillik mi desem ne desem bilemedim bu şekilde yapıp elin kızlarının da başını yakiyorlar. Özellikle eskiden çok yapılıyormuş bu ama günümüzde de hâlâ psikolojik olarak tedavi alması gereken çocuklarını bile bile evlendirenler varmış demek ki. Yazık cidden çocuğunuz da olmuş inşallah her şey çözüme kavuşup iyi olursunuz.
Cahillik diz boyu zaten de ben kendimi geçtim artık çocuğum var en çok buna üzülüyorum. Nasıl masum küçücük hiçbirşeyden haberi olmayan bebeğime kıydılar bunu anlamıyorum. Genede onlar kesin bir dille birşeyleri açıklamadığından bilemiyoruz diyelim ama net birşey varki hayatımın en kötü bir yılını yaşadım neredeyse her gününü ağlayarak geçirdim reflü oldum.
İnşallah yanılma payımız vardır hayırlısı olsun doktor kontrolüne tanıya tedaviye göre sonuç belli olacak diye düşünüyorum

Bizler uzman değiliz elbette, en sağlıklı teşhisi koyacaktır doktorunuz, umarım bizlerin burada çizdiği hastalık profillerinden hiçbiri değildir ama maalesef anlatımlarınızdan psikolojik bir sorun olduğu ortada:KK43:
Haklısınız insan en çok yavrusuna üzülür, dilerim eşiniz de siz de bebeğiniz de bu dönemi en az duygusal hasarla atlatırsınız.
Hasta yakınları kadar hasta olan kişi için de zor, dediğim gibi ben diğer psikolojik hastalıklarda neler yaşanıyor bilmiyorum ama şizofrende neler olduğunu biliyorum, hiç kolay değil birebir hasta olan kişiyle yıllarca neredeyse iç içe yaşadık diyebilirim, ilaçlarını düzenli alınca bilmeyen asla hasta olduğunu anlamaz, tek sorun takıntılı olduğu kişilere fevri oluşuydu, yılan olarak görüyordu o insanları ve yılanları öldürmek gerekiyor diyordu, o kişilere zarar vermesin diye biraz sakinleştirmeye çalışıyorduk, buradaki doktor ve psikolog arkadaşlar sizi daha iyi yönlendirir ama şizofren veya değil henüz bilmediğiniz için eğer video görüntüsü vb alırsanız bile eşinize bu görüntüleri göstermeyin, böyle yapıyorsun demeyin, direkt uzmanla paylaşırsınız bu tip şeyleri.
Evet haklısınız bu durumu bu tip ve benzeri kişilerle yaşayanlar bilebilir değilse aman bununda karakteri kötü şöyle böyle der geçersin. Benimde hayatımın şoku olarak tecrübe oldu zaten en stresli olduğu zamanlarda değişik davranışları tavan yapınca insan bu normal değil deyip araştırmaya başlıyor.
Evet görüntü ses neyse almaya çalışacağım ve evet kendisine göstermeyeceğim birlikte girsekde doktorun yanında o varken ne bahsedeceğim ne göstereceğim. Doktorla yalnız iken herşeyi açıklayacağım. Zaten yüzüne sen sıkıntılısın demekde büyük bir hataydı işler iyice karışıyor kendini sıkıyor gene rol yapmaya başlıyor.
Sağolun umarım tahminlerimizden daha hafifdir durum bakalım zaman gösterecek. Sizleride bilgilendireceğim

Cahillik diz boyu zaten de ben kendimi geçtim artık çocuğum var en çok buna üzülüyorum. Nasıl masum küçücük hiçbirşeyden haberi olmayan bebeğime kıydılar bunu anlamıyorum. Genede onlar kesin bir dille birşeyleri açıklamadığından bilemiyoruz diyelim ama net birşey varki hayatımın en kötü bir yılını yaşadım neredeyse her gününü ağlayarak geçirdim reflü oldum.
İnşallah yanılma payımız vardır hayırlısı olsun doktor kontrolüne tanıya tedaviye göre sonuç belli olacak diye düşünüyorum
İnşallah burada yorumladığımız gibi değildir de rahat bir nefes alırsınız. Onun dışında da umarım her şey sizin için güzel olur hayatınızda.

Randevu aldınız mı?
Acaba öncesinden farklı bir randevu alıp doktorla başbaşa görüşseniz, sonra asıl randevuya eşinizle gitseniz nasıl olur?

Evet haklısınız bu durumu bu tip ve benzeri kişilerle yaşayanlar bilebilir değilse aman bununda karakteri kötü şöyle böyle der geçersin. Benimde hayatımın şoku olarak tecrübe oldu zaten en stresli olduğu zamanlarda değişik davranışları tavan yapınca insan bu normal değil deyip araştırmaya başlıyor.
Evet görüntü ses neyse almaya çalışacağım ve evet kendisine göstermeyeceğim birlikte girsekde doktorun yanında o varken ne bahsedeceğim ne göstereceğim. Doktorla yalnız iken herşeyi açıklayacağım. Zaten yüzüne sen sıkıntılısın demekde büyük bir hataydı işler iyice karışıyor kendini sıkıyor gene rol yapmaya başlıyor.
Sağolun umarım tahminlerimizden daha hafifdir durum bakalım zaman gösterecek. Sizleride bilgilendireceğim
Ben de umuyor ve diliyorum şizofren gibi bir tanı konmaz ama babasının da sizden saklasalar da konmuş bir tanısı ve hastanede tedavi süreci varmış, doktora gittiğinizde lütfen bu bilgiyi de paylaşın teşhise bir yararı olabilir.
Bir arkadaşımız yazmış, siz eşinizle gitmeden önce bir randevu alıp doktorla birebir görüşürseniz daha iyi olur, babasının da söylenmeyen ama tedavi gördüğü bir psikolojik hastalığı olduğunu, eşinizin davranışları vb her şeyi paylaşırsınız.

Ben de umuyor ve diliyorum şizofren gibi bir tanı konmaz ama babasının da sizden saklasalar da konmuş bir tanısı ve hastanede tedavi süreci varmış, doktora gittiğinizde lütfen bu bilgiyi de paylaşın teşhise bir yararı olabilir.
Bir arkadaşımız yazmış, siz eşinizle gitmeden önce bir randevu alıp doktorla birebir görüşürseniz daha iyi olur, babasının da söylenmeyen ama tedavi gördüğü bir psikolojik hastalığı olduğunu, eşinizin davranışları vb her şeyi paylaşırsınız.
Elbette bunuda düşündüm sağolun. Bu durum genetik yollu olabilir o olabilir bu olabilir bilemiyorum bunu en iyi tespit edecek olan doktor ve zamandır. Bu yüzden yaşadığım en ufak ne varsa anlatacağım. Evet kendim öncelikle gidip psikiyatri doktoruyla paylaşacağım

Randevu aldınız mı?
Acaba öncesinden farklı bir randevu alıp doktorla başbaşa görüşseniz, sonra asıl randevuya eşinizle gitseniz nasıl olur?
Sağolun. Evet eşimle gitmeden önce kendim önce bir psikiyatrist ile durumu paylaşacağım. 👍🏻

İnşallah burada yorumladığımız gibi değildir de rahat bir nefes alırsınız. Onun dışında da umarım her şey sizin için güzel olur hayatınızda.
Sizlerin yorumlarıda benim için kıymetli ancak gerçeklerde var bir yandan hayırlısı olsun Allah beterinden saklasın. İnşallah değildir sağolun

Elbette bunuda düşündüm sağolun. Bu durum genetik yollu olabilir o olabilir bu olabilir bilemiyorum bunu en iyi tespit edecek olan doktor ve zamandır. Bu yüzden yaşadığım en ufak ne varsa anlatacağım. Evet kendim öncelikle gidip psikiyatri doktoruyla paylaşacağım
Siz de sağ olun, yürekten diliyorum umarım burada şüphe duyarak yazdığımız sorunlardan biri çıkmaz, siz dahil hepimiz yanılıyor olalım, en azından karakteri böyleymiş dersiniz ona göre kendinize bir yol çizersiniz ama sağlık sorunu olunca insan ister istemez hasta olanı da düşünüyor.

İçinizi ferahlatacak haberler almanız dileğimle.

Kendinize ve minik meleğinize iyi bakın 😌

Bence kesinlikle bipolar yada şizofreni vakası.
işte tam da bu sevgili iken anlaşılamaz durumu yuzunden esimle 2 yıl aynı evde yasayıp sonra evlendim.
birbirimizin tüm kötü yanlarını en cekılmez taraflarını bilerek herşeye varız dedik.
cunku aynı eve girilmediginde cogu zaman supriz yumurtalar olabiliyor.
Okan yalabık ın Masum adlı filmini izleyen vardır
Orada ki karakterde aynen böyle guzel bi flört sonrası hatunu kafalayıp evleniyor
Evlenince komutanı ile konusuyor guya (kendi kendine)
Kadın ayrılmaya calısıyor şoka girip bla bla.

cocuk durumun suan nedir bilmiyorum
Ama yerinde olsam anlasmalı bosanırdım 🙏🏻
Birazda durum, imkan diyelim benim böyle bir imkanım olmadı sizin yaptığınız mantıklı olmuş mutluluklar diliyorum bir ömür.
Dediğiniz filme bakmaya çalışacağım müsait olabilirsem.
Bebeğim doğdu 3.5 aylık ama yaşadığım stresli hamilelik dönemindenmi olsa gerek bilemiyorum çok huzursuz doktorlar sağlıklı diyor ama sürekli ağlamasını çözemiyoruz.
Evet anlaşmalı boşanmak da düşündüğüm, planlarım arasında olan bir nokta sağolun mantıklı 👍🏻

Siz de sağ olun, yürekten diliyorum umarım burada şüphe duyarak yazdığımız sorunlardan biri çıkmaz, siz dahil hepimiz yanılıyor olalım, en azından karakteri böyleymiş dersiniz ona göre kendinize bir yol çizersiniz ama sağlık sorunu olunca insan ister istemez hasta olanı da düşünüyor.

İçinizi ferahlatacak haberler almanız dileğimle.

Kendinize ve minik meleğinize iyi bakın 😌
Evet bir sonuca ulaşmak öncelikle beni rahatlığa ulaştıracak bir yol çizebilmem için.
Teşekkür ediyorum inşallah 🙏
Sağolun sizde kendinize iyi bakın

Ben de kendi kendime konuşuyorum😂hatta konu bile açmayı düşündüm demek ki benim gibi olan varmış.🤔sorun bizde mi acaba yoksa konuşmayanlarda mı.ama ben konuşup acayip rahatlıyorum.kafamdaki konuları eskitiyorum konuşacak kimse yok çünkü etrafımda.ama dışardan nasıl görünüyorum bilemiyorum.
Bence dışarıdan nasıl göründüğünüzüde sormalısınız güvendiğiniz birine.Hatta doktora görünebilirsiniz içiniz rahat eder. Belkide bu bir sorun değil iyi bir şeydir bilemeyiz çünkü kendi kendine konuşmak var konuşmak var farkları vardır illaki

Birazda durum, imkan diyelim benim böyle bir imkanım olmadı sizin yaptığınız mantıklı olmuş mutluluklar diliyorum bir ömür.
Dediğiniz filme bakmaya çalışacağım müsait olabilirsem.
Bebeğim doğdu 3.5 aylık ama yaşadığım stresli hamilelik dönemindenmi olsa gerek bilemiyorum çok huzursuz doktorlar sağlıklı diyor ama sürekli ağlamasını çözemiyoruz.
Evet anlaşmalı boşanmak da düşündüğüm, planlarım arasında olan bir nokta sağolun mantıklı 👍🏻
Canım bebeğine telkin müzikleri dinletmeye çalış evin içinde arada bir 2 saat açık olsun o müzik sakinleştirir muhtemelen sizin enerjiniz ona yansımış Bir de eğer inancın varsa dua ve zikirle bebeğini okuyabilirsin özellikle gece yatarken

Ayriyeten bi şey söylemek istiyorum adama çok kötü bi insan muamelesi yapılmasını da istemedim bazı yorumlarda cok tepki okudum üzüldüm açıkçası bu tür rahatsızlıkları yasayanlar da bilerek yapmıyorlar onlar içinde cok zor ve bi çoğu da malesef çok zor hayatlar yaşadıkları için bu hale geliyorlar ama yakınları içinde cok zorlu bi süreç tedavi almaya ikna etmeniz en guzeli olucak ayrilsaniz bile en azından onun için iyi olur ama şunu da belirteyim bu tür hastalarla uğraşmak etrafındakilerin bile.psikoloji sınırlarını zorluyor gercekten eger tedavi olmazsa sizi.bile destek alacak hale sokabilir
Evet bu değişik garip davranışların sebebini araştırmaya kalkınca bunun bir rahatsızlıktan kaynaklanabileceği aklımın ucuna bile gelmemişti. Çünkü yaşamayan araştırmayan bilemez anlamazsa. Şimdi eşim rahatsız olduğundanmı böyleymiş diye üzülmüştüm, yıkılmıştım sonrasında bu sayfaya yazmaya karar verdim sizlerinde yorumlarını almak adına daha emin olmak için. En iyi yolda tabii aile danışmanına gitmek maalesef boşanma ile tehdit ederek ikna edebildim keşke böyle olmasaydı ama yapacak birşey yok. Çünkü bu bir yılda neredeyse hergün ağladım reflü oldum. Çok zor bir durum o değişik davranışları karşısında hakaret etmemek, onu kırmamak, birşeyleri 50 kez anlatmak, sabırla dinlemek, hergün ona çaktırmadan ağlayarak uyumak için epey çaba harcadım güzel yıprandım bu süreçte Hamileydim doğumda yaptım.
Herneyse bu işin duygusal boyutuydu bir diğer mantık boyutuna gelirsek artık bebeğim var yalnız değilim bunun için. Bu yüzden Aile danışmanına gidip sonuca duruma zamana göre duygusal olan değil mantıklı olan kararı vereceğim

X