Bu ilk konumdu:
Eşim kendi kendine konuşuyor Aşağıda yazdıklarım son durum :
Bunu sizlerle ilk paylaştığımda neden böyle yaptın neden şöyle yaptın diyen çok olmuştu. Ancak bunu tartışmak yersiz ve saçma olan oldu ayrıca o durumda sizde olabilirsiniz unutmayın ona göre konuşun konuşurken.Gene bu tip konuşma yaparsanız dikkate almayacağımı bilmenizi isterim. Ayrıca öteki taraftan bana yardımcı olan yanımda olan herkese teşekkür ediyorum çünkü ben eşimin bu durumundan sizlerin yorumlarıyla farkına varabildim.
Şimdiki durumumuza gelecek olursak bugün eşim adına bir psikiyatristten yardım ve fikir aldım. Olağan her şeyi baştan sona anlattım doktorda normal görünmüyor dedi. Bu yüzden en kısa sürede bana nasıl getirirsin bilemiyorum ama bir şekilde getir.Yani sonuç olarak en kısa sürede bir doktor gözüyle görülmesi şart çünkü mutlaka bir tanı alacaktır şeklinde söyledi.
Onu buraya getirecek sözünden çıkmadığı biri olup olmadığını sordu ancak ailede hiçbirinin akli dengesi yerinde olmadığından yok
. Babasının sözünden çıkmaz ancak babasıda oğlum sağlam da sağlam diye geziyor
.
Bir diğer ihtimal okulundaki müdürüne durumu izah edip ondan eşimi doktora yönlendirmesini istemekmiş ancak müdürün okulda bu mevzuyu yaymadan dalga geçmeden halletmesini garanti altına almalısın dedi. Ama ben bundan ne emin olabilirim nede yapabilirim çünkü 1000 km var bu durumu kontrol edemem.
Öteki bir diğer ihtimal ilaç yazarım davranışlarını kontrol altına alabilmek ve buraya gelmeye ikna edebilmek için ancak bununda garantisi yok yani ilaçları alır alır ve gelmek istemez getiremeyebilirsin dedi.
Bu yüzden tek çare kalıyor ya dediğim psikiyatriste gideceksin ya da ben davayı açıyorum diyeceğim.
Gitmezse kızlar büyük ihtimalle her şey bitmiş demektir ona göre hareket edeceğim ama eğer giderse gideceğimiz bir miktar daha yolumuz olduğu anlamına geliyor. Ayrıca hemen bir avukattan da bilgi alacağım bu konu hakkında. Şimdilik durum böyle gelişme oldukça aktaracağım sizlere.